A už mě to na*ralo

dotazy a rady na vše kolem hudby
mr.Freak - FK

Re: A už mě to na*ralo

Příspěvek od mr.Freak - FK »

a k tomu dopředu třeba (ale jsou to 16ky, asi nechces upravovat dvere vid...) http://www.aukro.cz/item852674379_autotek_a6_2c.html
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...á...pan Lang asi dobře nakoupil... :lol:
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
sisin - FK

Příspěvek od sisin - FK »

ovály už mám,dívám se po něčem od basů a něco co to zesílí,nemusí to být ala Raimii,tolik financí by manželku zabilo :D
Úprava dveří není nemožná,ale než já se k něčemu dokopu tak by mi asi ležely zbytečně doma.Jedině kdybych koupil už pravené nebo by se někdo obětoval a upravil....???
sisin - FK

Tak z toho fofru sešlo,byla to spíše krabička k počítači.Co tohle? To by možná stačilo.Co bych musel ještě dokoupit?
http://www.aukro.cz/item857499605_repro ... _auta.html
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Jestli chceš něco, co se dá poslouchat a trošku ti to bude dunět, tak nevymýšlej kraviny a kup normální sw...
Klidně i ten nejlevnější a zahraje ti mnohem líp, než to co tu dáváš...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... PX-8vented

A jestli nejsou peníze, tak by bylo lepší se na to úplně vykašlat...
Jestli není místo v kufru, tak zainvestovat do předních a zadních repro...

Jestli chceš něco, co bude šumět a praskat a možná to vydá ze sebe nějakej zvuk, tak si kup co chceš, nějak to zapoj a ono to možná pojede a možná ti neshoří auto... :lol:

BTW... Štastný a veselý
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

sisin píše:Tak z toho fofru sešlo,byla to spíše krabička k počítači.Co tohle? To by možná stačilo.Co bych musel ještě dokoupit?
http://www.aukro.cz/item857499605_repro ... _auta.html
prosímtě než cokoliv podobných značek tak radši nic :!:
sisin - FK

Tady není co moc vymýšlet,já osobně na penězích moc omezený nejsem,manželka je jiného názoru,něco mi přidá Ježíšek n vánocům,něco mám v kapse,malilililinko místa v kufru bych chtěl nechat aspoň na igelitovou tašku s nákupem,utratit balík nechci,na soutěže s tím jezdit nebudu.Repro v předu i v platě mám,takže jde špíše o to doladit se subem a popřípadě zesilovačem,vše v rozumné ceně.Je mi jasné,že kdybych chtěl nějakou úroveň a kvalitu tak dám za zesilovač 3ku a za sub další 3ku,ale tohle je mi líto za to dát to se přiznám.Holt ala Raimmi to nebude,ale prostě bych to chtěl trochu hlasitěji a zvýraznit basy.Nějaká střední cesta.Určitě se nebavíme o zástavbě za 10 klacků.

Raimmi...byl jsi rychlejší....co by teda bylo vhodné místo těch tub a podobných kterým nefandíte?

Možná by stačilo rozpojit za iso dráty a připojit sub(bez zesilovače)...z rádia vývod nejde,jenom předek a zadek
sisin - FK

Nenadávejte mi na štědrý den do mamlasů,ale můžu se zeptat co je to monoblok?
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Mono je niečo v jednom čiže jeden kus funkčne neoddeliteľný od seba.
Ale kyslíkom by to malo ísť. :lol: Ahoj a štastné sviatky.
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Ty se furt odvoláváš na Raimmiho, že to nebudeš mít jak on, ale o tom to není... :roll:
On vyvine (co jsem viděl na EMMA) nějakých 138db, což je pro tebe úúúúúplně zbytečný... Pro normální poslech (a to i z hlediska neújmy na zdraví) je optimálních +-80db a to udělá i ten 8palcovej crunch...

A ohledně místa... V kufru jsem měl 9L ozvučnici (něco jako je ten crunch) a vedle toho se mi vlezly dvě sportovní tašky a ještě před to jsem něco mohl dát... Když si vyřízneš papír přesně podle těch rozměrů a dáš si to do kufru, tak uvidíš, kolik místa ti tam zbyde... ;)

Monoblok je jinak řečeno jednokanálový zesilovač určený pro pohon sw...

A bez peněz to jen tak nepůjde... Nemůžeš chtít po něčem, co stojí ani ne litr, že to bude dunět a dělat něco... Je to blbý, ale když chceš basy, tak musíš platit (ale myslím, že za nějaký 4t by se to dalo nějak dát dohromady)...

Takže asi tak... ;)
Odpovědět