Dalkovy central
-
Návštěvník
Dalkovy central
Nazdar chlapi, mam problem.Nedavno jsem umyl motor a od ty doby nefunguje dalkovy central no a ted jak zaclo mrznout tak to asi cuca i baterku, jak to opravit nebo odpojit? Dekuju.
-
pnd23 - FK
Re: Dalkovy central
Centrál pokud je originální, tak by měl být zapojený přes 16tou pojistku z leva a řídící jednotka je někde za budíkama, neoriginál může mít jednotku kdekoli, já ji mám pod kaslíkem a na pojistce 18. Nic z centrálu nezasahuje do motorového prostoru, takže při mití motoru by jsi ho neměl odpálit, jen mě napadá pokud máš ostřikovače světlometů, tak ty jsou na stejné pojistce, snad že bys tam něco skratl a odpálil tu pojistku 16.
-
Návštěvník
Kouknul jsem na pojistky a jsou v pohode, mrknu na ř.j. a odpojim ji.Moc dekuju!
-
pnd23 - FK
Ještě upřesni jestli ti nefunguje komplet centrál, nebo jen dálkové ovládání.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A co baterka v ovladači? Japak tam je dlouho ?Není vybitá.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Návštěvník
Baterka je nova koupena tesne pred tim nez to zacalo blbnout,ono to zacalo tim ze kdyz jsem to zamknul tak to zacalo zbesile blikat a nakonec se to samo odemklo.To se stalo nekolikrat a nakonec to zustalo kakoby zamknuty takze mi porad blika ta cervena zarovicka na pristrojovce!
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Zkus podržet pár vteřin ten knoflík kterým to normálně zamykáš . Můžeš vyzkoušet oba .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Zdeny89 - FK
Zdarec občas mi blbne centrál.Zamkl jsem auto a na druhý den jsem přišel tak bylo odmeknuto co to může být?Že by měl někdo stejný kód?Nebo něco jiného.
-
Jacoubek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
tyhle centrály na dálkové ovládání fungují na principu plovoucího kódu, tzn., že po každém stisknutí tlačítka se kód změní na jiný v určité podobnosti. Tyto kódy jdou jednoduše vysledovat, stačí zjistit jeden až dva kódy. Stačí na to stát blízko s počítačem a speciálním příjímačem.
To, že přijdete k otevřenému autu je docela zvláštní. Co mě napadá, tak jak strkáte klíčky do kapsy, náhodně se může otevřít nebo bude chyba v řídící jednotce.
Držím palce, ať to vyřešíte!!!
tyhle centrály na dálkové ovládání fungují na principu plovoucího kódu, tzn., že po každém stisknutí tlačítka se kód změní na jiný v určité podobnosti. Tyto kódy jdou jednoduše vysledovat, stačí zjistit jeden až dva kódy. Stačí na to stát blízko s počítačem a speciálním příjímačem.
To, že přijdete k otevřenému autu je docela zvláštní. Co mě napadá, tak jak strkáte klíčky do kapsy, náhodně se může otevřít nebo bude chyba v řídící jednotce.
Držím palce, ať to vyřešíte!!!
-
Zdeny89 - FK
Jacoubek: Klíčky do kapsy nedávám tak fakt nevím asi ta řídící jednotka?
Kamosovi dela to same oktavka. Zamkne a ona se za hodku sama odemkne. Vubec to neresi. Aspon nemusi odemykat... 
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
to iste robil aj moja felda nez osm ju kupil tak riadiacu jednotku vybral vonku a nechal tam len central a fungoval tak...ja som si tam namontovl magicar a som spokojny len mi zamky trocha blbnu asi uz budu stare motorceky cakal so kedy to pride. 
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Si zajed za otcem od LukaseRS (nebo ti to sám velký LukásRS uděláZdeny89 píše:Zdarec občas mi blbne centrál.Zamkl jsem auto a na druhý den jsem přišel tak bylo odmeknuto co to může být?Že by měl někdo stejný kód?Nebo něco jiného.
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
-
Drumman - FK
hoši mám takovej asi debilní dotaz
jde nějak přehodit na dálkovém centrálu aby mi blikali blinkry? mě totiž blikaji parkovačky, zadní světla, osvětlení na spz a celej interiér
a ani trochu se mi to nelíbi 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Očividně to někdo blbě zapojil. Chtělo by to napojit správně 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Křišťálovou kouly mam rozbitou .... takže nevim kde to máš napojený ani co máš za DO.
jde to napojit na blinkry třeba u spínače varovnejch blinkrů...
jde to napojit na blinkry třeba u spínače varovnejch blinkrů...
-
Rendyy - FK
Jen takovej malej dotaz na tohle téma, nedávno jsem vypozoroval, že když zamknu na dálku a dveře se opravdu zamknou, po nějaké době když k autu přijdu, tak je odemčené...docela nemilé zjištění, tak radši zamykám klíčem
setkal se s tím někdo? je to něco častého?
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj zámky , dotažení centrálem do koncové polohy , začni u toho kterým to ovládáš ten se nejvíc používá a tudíž je nevíc opotřebený
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
fungovalo to někdy správně ? pokud to nevíš zkontaktuj toho co otom něco ví , stímhle ti asi nikdo neporadí , protože by jsi to musel najít (všechny přípoje) , sehnat i zapojení , ................Drumman píše:hoši mám takovej asi debilní dotazjde nějak přehodit na dálkovém centrálu aby mi blikali blinkry? mě totiž blikaji parkovačky, zadní světla, osvětlení na spz a celej interiér
a ani trochu se mi to nelíbi
může to být jen blbá kostra centralu/alarmu , nebo nějaký jiný spojení drátů , co pátý dveře ? je v nich kontakt k alarmu ? funguje na nich všechno? i když to pustíš najednou ? tznh blinkry světla stěrač brzda vyhřívání , mohlo by to být i kostrou vzadu , pak by si to hledalo nějakou jinou cestu
Drummane je to, jak píše Maty, jenom blbě zapojené.. Pokud všechno ostatní funguje, tak je to otázka jednoho drátu. Ten je zatím podle všeho připojen na okruh, který ožije po zapnutí parkovaček. Kdybys přečet označení, nebo poslal fotku tak je to možná za chvilku. Zkus vždycky odpojit jeden drátek až najdeš ten kdy to nebude blikat. Neodpojuj červené a černé dráty. U většiny zařízení jsou napájecí a kostřící. Až ho budeš mít pořešíme dál.
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
chce to typ či schéma alarmu ty blinkry někdo šoup na drát od parkovaček je třeba na alarmu najít výstup pro blinkry a napojit ho třeba na přepínač blinkrů měli by to bejt dráty černo bílí a černozelený -ověřit pomocí skoušečky. na tom alarmu by to měli bejt 2 dráty stejné barvy ovšem je možný pokud je to náký lacinější že tam bude jeden a je rozdvojen za pomoci diod na LaP stranu blinkrů 
-
Drumman - FK
ne vono mi blikaji jen světla ale blikají parkovačky, zadní světla, osvětleni spz a osvětlení palubky
nic jiného to nedělá a označení bych poslal jen prostě nevím kde to vůbec v tom autě najdu... nechci ho rozebírak sakum prdum 
si děláš ... tak zamyká a odemyká to??? nebo máš z auta jenom vánoční stromeček ...
-
Drumman - FK
s tím opakovánim jsem reagoval na ferdumravence aby si nemyslel že mi při odemknutí stírají stěrače
jinak všechno funguje odemyká i zamyká... jen prostě místo blinkru blikají světla...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
nepsal jsem jestli ti při zamykání či odemykání fungují/pracují stěrače , ale jestli ti všechno na 5tých dveřích funguje jak má , .................................. tak si to dočti ,
a jestli nechceš hledat kde ta jeednotka je a kam ty dráty vedou tak ani nepotřebuješ poradit protože nikdo neví co tam vlastně máš
doba křišťálových koulí dávno skončila a další zatím není
a jestli nechceš hledat kde ta jeednotka je a kam ty dráty vedou tak ani nepotřebuješ poradit protože nikdo neví co tam vlastně máš
doba křišťálových koulí dávno skončila a další zatím není
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To ovšem není závada, ale naprosto normální funkce. Já v popisu k montáži mého centrálu mám napsáno také, jak připojit na obrysová světla. Říkají tomu vyhledávací funkce, pokud nemůžeš najít auto na parkovišti, tak blikající světla uvidíš spíš než blikající blinkry.Drumman píše:ne vono mi blikaji jen světla ale blikají parkovačky, zadní světla, osvětleni spz a osvětlení palubkynic jiného to nedělá a označení bych poslal jen prostě nevím kde to vůbec v tom autě najdu... nechci ho rozebírak sakum prdum
103457: nevím, nevím, blikající parkovačky (podle popisu rozumím obrysovky) asi nebudu vidět lépe (5W) než blinkr (21W).
Ale vyhledávací funkci jsem na fildě měl, co při dosahu DO 10m nehrálo moc velkou roli.
Ale vyhledávací funkci jsem na fildě měl, co při dosahu DO 10m nehrálo moc velkou roli.
-
Drumman - FK
a jak zístim jaky ten centrál vůbec mám? jakože kde asi cca mám hledat.. "pod autem je to asi kravina"103457 píše:To ovšem není závada, ale naprosto normální funkce. Já v popisu k montáži mého centrálu mám napsáno také, jak připojit na obrysová světla. Říkají tomu vyhledávací funkce, pokud nemůžeš najít auto na parkovišti, tak blikající světla uvidíš spíš než blikající blinkry.
Zkus nejdřív vyklopit releovou desku (s pojistkama) a koukni jestli nejsou na drátech vedoucích do konektorů přidělány nějaké dráty. Jestli ano tak mrkni kam vedou. Vytáhni kastlík a koukni pod něj. Dost často se tam taková zařízení montujou.
Origo jednotka centrálu se taky nacházela za palubkou (za přístroji). Můžeš mít klidně origo ŘJ a k tomu přifařené DO.
Nevěřím, pokud to bude dodatečně montováno, že by se někdo mořil s montáží za přístroji.
Taky nemám koule ... ale hold alespoň nějaký nápad.
Origo jednotka centrálu se taky nacházela za palubkou (za přístroji). Můžeš mít klidně origo ŘJ a k tomu přifařené DO.
Nevěřím, pokud to bude dodatečně montováno, že by se někdo mořil s montáží za přístroji.
Taky nemám koule ... ale hold alespoň nějaký nápad.
-
mmazalek - FK
zdarec chlapi, mám origo central a chtěl bych DO, je něco originál na felicii co se jen připojí k té centrální jednotce? Nebo si mám vyloženě koupit nějakou jednotku od jakékoli značky? Alarm nechci, bohatě mi stačí DO. Doporučíte mi nějakou značku?
Dá se k origo centralu díky té dálkové jednotce dodělat odskok 5 dveří?
Díky moc za odpovědi
Dá se k origo centralu díky té dálkové jednotce dodělat odskok 5 dveří?
Díky moc za odpovědi
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Origo DO nebylo ... když DO tak s alarmem...nebo pokud bylo jenom DO bez alarmu tak o něm nevim 
Když koupíš nějakej uni DO tak jde připojit bez problémů na stávající centrál.
Výstup na 5. dveře vůbec neřeší origo centrál ... Pokud bude mít dopoupený DO výstup na 5. dveře tak to jde zapojit
Když koupíš nějakej uni DO tak jde připojit bez problémů na stávající centrál.
Výstup na 5. dveře vůbec neřeší origo centrál ... Pokud bude mít dopoupený DO výstup na 5. dveře tak to jde zapojit
-
mmazalek - FK
super, díky moc, poradíte jakou značku nebo přímo výrobek? Nechci koupit nějakej brak kterej pojede 2 roky a pak chcípne nebo bude dělat neplechu v autě...
Dest odpovědí, deset názorů. Vyber si sám podle toho co požaduješ. Někdo chce čtyři tlačítka, někomu stačí dvě ...
Pokud chceš ovládat odskok, tak si akorát pohlídej aby měl výstup na otevření kufru (značeno někdy TRUNK)
Pokud chceš ovládat odskok, tak si akorát pohlídej aby měl výstup na otevření kufru (značeno někdy TRUNK)
-
mmazalek - FK
tak podle vašich rad jsem vybral tenhle, líbí se mi že má dojezd oken,odskok kufru,a vystřelovací klíč...
co na něj říkáte? ::: http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... la004.html
co na něj říkáte? ::: http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... la004.html
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak ostatní, ale já nemám dobré zkušenosti s těmito levnými napodobeninami vystřelovacích klíčů, kloub se mi rozpadl po půl roce používání. Ovšem záleží na tobě, sám víš nejlíp, jak často klíč používáš. A nemá to dojezdy oken, pouze možnost připojení na dojezdy oken, to je veliký rozdíl.
Navíc, jak jsi psal, tak potřebuješ jen DO, nikoliv i CZ. Takže hledej zde:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovladani/
Pokud ti vyloženě nezáleží na tom lámacím klíči, tak bych volil něco podobného, jako je toto:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... lf-20.html
Vesměs jsou všechny DO stejné, záleží jaké funkce od nich očekáváš a jaké se ti líbí ovladače. Rovněž záleží, kde ovladač budeš nosit. Z vlastní zkušenosti vím, že moje ženská hodí klíče do kabelky a v tom bordelu se furt mačká ovladač. 3 x za rok jí měním baterii a pokud je v dosahu auta, tak auto furt bliká. Zde je pak vhodný ovladač s krytem tlačítek.
Navíc, jak jsi psal, tak potřebuješ jen DO, nikoliv i CZ. Takže hledej zde:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovladani/
Pokud ti vyloženě nezáleží na tom lámacím klíči, tak bych volil něco podobného, jako je toto:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... lf-20.html
Vesměs jsou všechny DO stejné, záleží jaké funkce od nich očekáváš a jaké se ti líbí ovladače. Rovněž záleží, kde ovladač budeš nosit. Z vlastní zkušenosti vím, že moje ženská hodí klíče do kabelky a v tom bordelu se furt mačká ovladač. 3 x za rok jí měním baterii a pokud je v dosahu auta, tak auto furt bliká. Zde je pak vhodný ovladač s krytem tlačítek.
-
mmazalek - FK
lámací klíč chci zkusit,vždy jsem po něm toužil
tak tedy jsem vybral tohle : http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova ... la004.html
Jinak přímý dojezd oken bych si dobastlil , el.okna stejně ještě nemám,ale sháním,tak kdyby tady někdo měl k prodeji tak jsem kupce:-D
-
Drumman - FK
hoši takže jsem při vytáhováni budíku za učelem jiných polepu oběvil takovou černou krabičku která při zamykání na dálku cvaka... je na ní napsáno BRANO 441.0.4046-048.6 Relais R 020-2 a vedou z tama i nejaké kábliky... je to ono? kde by se to teoretický dalo přepojit jen na blinkry? 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ano to je ono. 
-
Drumman - FK
jupíííí
ale at dělám co dělám tak pořád mi strejda google nemůže najít nějake schemátko 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Brano má většinou schema namalované na obalu.
Tead CZ má, jak je to s dálkou to nevím. Pokud nic nenajdeš, tak jedině změřit nebo alespoň zkoušečkou ošáhnout. Impuls na zamčení-odemčení je jen jeden, ale když píšeš, že ti světla blikaj, tak by si to mohl poznat i zkošečkou.
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
schéma čeho ?
jinak budeš muset jít po těch drátech co evidentně nepatří do el. instalace vozu , protože to co jsi našel je jen jednotka centrálu kterou to ovládá a ty musíš najít to co ji ovládá u toho budou i další dráty
jinak budeš muset jít po těch drátech co evidentně nepatří do el. instalace vozu , protože to co jsi našel je jen jednotka centrálu kterou to ovládá a ty musíš najít to co ji ovládá u toho budou i další dráty
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Blikání nedělá řídící jednotka centrálu ale řídící jednotka dálkového ovládání.Takže si nejdřív najdi jí a pak drát který jde z té jednotky a je připojený na parkovačky auta.Pokud je ten drát z té řj dálky pouze jeden,musíš tam dát diody aby jsi oddělil pravou a levou větev blinkrů.Pokud tam jsou dva a je zapojený pouze jeden,ty diody vynecháš.
-
firma.petr - FK
Čau klui,prosím o radu. Mám felicii a když jí zamknu dálkovým ovladačem tak se mi občas stane,že jí pak neodemknu,tak musím klíčem,rychle otevřít kapotu a vypnout imobilizer. Když ho hned zapnu tak mi to jde tak 3-5 dní a pak ten samý problém. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za rady