Je to asi už 3 týdny co jsem koupil feldu manželce, ale na přední masce a trochu na kapotě je oloupanej lak jak předchozí majitelka jezdila za autama a od nich létali kamínky tak jsou po nich oděrky laku? jak by to šlo opravit?
kamínky?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: kamínky?
Sehnat opravnou tužku s patřičným odstínem a zatřít
http://motorsport.topkontakt.idnes.cz/o ... 4660?73814
nebo přímo ve škodovce se prodává originál barva+ lak v tužce .(souprava)
http://motorsport.topkontakt.idnes.cz/o ... 4660?73814
nebo přímo ve škodovce se prodává originál barva+ lak v tužce .(souprava)
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- stef99
- Kontaktovat uživatele:
1. opravna origo tuzka
2. opravna origo tuzka a pak rozlesteni masky a kapoty
3: prestrikani masky a kapoty
2. opravna origo tuzka a pak rozlesteni masky a kapoty
3: prestrikani masky a kapoty
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jak píší kolegové. Koupit barvu odpovídajícího odstínu (ve škodovce, nebo v autolakovně) a opatrně opravit.
Já to dělám tak, že si ořežu na špejli tupou špičku. Tu namočím do vhodně naředěné barvy a přesně do důlku umístím kapku. Štětcem se to zapatlá i okolo a je to pak hodně vidět.
Ty máš navíc metalízu, tak musíš nejdřív barvou a pak lakem. Špejlí jde krásně umístit kapku obojího a důlek tak zaplnit.
Já to dělám tak, že si ořežu na špejli tupou špičku. Tu namočím do vhodně naředěné barvy a přesně do důlku umístím kapku. Štětcem se to zapatlá i okolo a je to pak hodně vidět.
Ty máš navíc metalízu, tak musíš nejdřív barvou a pak lakem. Špejlí jde krásně umístit kapku obojího a důlek tak zaplnit.