Subwoofer nehraje správně :(
-
Majkl90 - FK
Subwoofer nehraje správně :(
Ahoj, mám problém se SW, prosil bych o radu, předem dík. Koupil jsem si do auta dvojitej subáč, píšou 2x800W výkon, k tomu zesík(4kanál), zapojil sem to, v autě jsem měl vyvedený kabely od předchozího majitele, v kabelu kousek za autobaterkou mam pojistku 50A a v kaslíku vypínač, aby mi do subáče nešel proud, když auto stojí v garáži. Po zapojení všechno v pohodě, hrálo to krásně. Jezdil sem asi tejden nebo o něco malo dýl, najednou mi přestal hrát jeden z těch dvou subáčů, přemejšlel sem co s tim volal sem kámošovi, řikam: zkoušel sem to přepojit na zesíku, místo 1 a 2 kanál sem to dal na 2 a 3 a zase hrál jeden subáč a druhej šel tak na 5%,. Povídam mu: v poho stavím se u tebe, kouknem na to, přídu druhej den k autu, baterka vybitá na dranz, byla zima, baterka stará, bylo to na ní vidět. Takže mi odešla koupil sem novou(sem si řikal), (subáč sem měl pořád v aute zapojenej, ale zas hral jenom jeden) jezdil sem jeden den, mam to v garazi, druhej den nastartuju bez problemu, přideju dam to pred barak, za asi osum hodin du k autu a baterka vybitá na dranz(ta nová). Predtim sem tam mel jenom 44Ah baterku, tak se asi nestacila dobijet nebo nevim, ale nechapu proc se vybila takle pres noc na dranz a ne nak prubezne(vypinac byl vypnutej). Tak mi tam stryc chytre koupil 53Ah baterku bez toho aby se me vubec ptal, nevadi, dal sem to tam a zase se vybila(to je ta nová). Myslim si, že mam asi někde zkrat, ale asi někde před vypínačem, páč kdyby to bylo za nim tak by to nemelo mit vliv. Jeste skouknu vypinac, kdyztak ho vymenim. Všechno šlo v pohodě a ze by se neco zku*vilo se mi nezdá(kostra nebo kabely) za takovou chvilku, co sem jezdil. Zase se chci zeptat jestli nebude vadit kdyz mam auto 1,6 benzin 74kW a koupim si tam napr 70 nebo 80Ah baterku, jestli mi ji to auto bude dobijet dostatecne? Prodejce píše, že tam má bejt 44Ah (na normální provoz). Díky za rady...
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subwoofer nehraje správně :(
Todle neni o baterce ale nejdriv bych zkusil zda vubec altik dobiji jak ma. A pak bych hlavne predelal cely to zapojeny aby radio bylo na klicek a zesilovac pro subwofer aby se zapl az s radiem a ne pres nakej manual spinac ci co. Naco by mel jit proud do nej pri zaparkovanym aute to nechapu?? A stim ze jeden kanal je ko pokud je vse zapojene tak smula oprava nebo vymena.
-
Majkl90 - FK
Aha, takže baterka je v poho, to mě těší, o zbytek možnejch důvodů proč to nejde se už nějak postarám, aspoň vím kde začít. Každopádně mistře děkuju za rady.
-
Peterecek - FK
jak tady radil pán rozhodně bych udělal to zapínámí s rádiem, na ISO konektoru je vývod pro šťávu do vysunovacích antén, na to se to zapojuje. Ono když se to zapojuje přes vypínač, tak v tom samotném vypínači můžoubýt i docela ztráty. A to že hraje jeden kanál, možná bych se nedivil kdyby odešel koncák, jestli je to reálných 800W ... máš to zapojené v můstku nebo jak?
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
bych ten vypínač chtěl vidět...
přece jenom žila o pruřezu 10mm2 a proud kolem 40A ...
přece jenom žila o pruřezu 10mm2 a proud kolem 40A ...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
jak píšou všichni, zkontrolovat altík zda dobíjí, a pak se zbavit vypínače, je to k ničemu, zapoj rem na modrý drát u ISO konectoru a hotovo, zapneš rádio zapne zesík, vypneš rádio vypne zesík... baterky už neřeš těma to nebude...
jo a co to je za zesilovač? A značka SW? Rádio?
jo a co to je za zesilovač? A značka SW? Rádio?
-
Majkl90 - FK
No na vypínač se klidně přijeď podívat, ten už tam byl když sem to dostal a jak sem řikal tejden to šlapalo pěkně, něž začal hrát jenom jeden a pak se začla vybíjet baterka.
Ten zesík a subáč sem koupil za pár kaček, já dělám školu, takže moc prachatej nejsem. Rádio mi tam nechal ten chlapek od kteryho sem to koupil značka Kenwood, subáč sem koupil dvojitej USBLASTER(je to docela velký, má to 27kg, SPL v 1m asi 92dB), voni píšou 2x800W ale to nemá ani omylem. Zesík je Cougar C.500.4,píšou 1600W max power, 400Wx4 ale znáte to, oni píšou kosmickej výkon někde asi na jiný planetě páč tolik to taky mít nebude. ALe jinak hrálo to pěkně, já sem s tim byl spokojenej, vlastně sem to neměl ani s čim porovnávat, páč sem snad ještě neseděl v autě, co by v sobě mělo něco podobnýho.
Ten zesík a subáč sem koupil za pár kaček, já dělám školu, takže moc prachatej nejsem. Rádio mi tam nechal ten chlapek od kteryho sem to koupil značka Kenwood, subáč sem koupil dvojitej USBLASTER(je to docela velký, má to 27kg, SPL v 1m asi 92dB), voni píšou 2x800W ale to nemá ani omylem. Zesík je Cougar C.500.4,píšou 1600W max power, 400Wx4 ale znáte to, oni píšou kosmickej výkon někde asi na jiný planetě páč tolik to taky mít nebude. ALe jinak hrálo to pěkně, já sem s tim byl spokojenej, vlastně sem to neměl ani s čim porovnávat, páč sem snad ještě neseděl v autě, co by v sobě mělo něco podobnýho.