Mám nové čepy řízení, nové horní uložení tlumičů a nikde není žádná vůle když se hýbe koly na heveru, nebo když se hýbe volantem taky není vůle. Vše se zdá ok.
Podivnosti:
1) když hýbu volantem ze strany na stranu u stojícího auta, tak se ozývá slabé klepání někde mezi koly.
2) když dám za jízdy plný rejd do leva, tak se volnat sám nevrátí zůstane v té boční poloze dokud mu trochu nepomůžu a pak už se při jízdě dorovná sám. Jako by to tam zapadlo. V pravo to nedělá.
3) když najedu jen jedním kolem i na menší nerovnost, tak auto jakoby trochu odskočí. Dělá to hlavně od pravého kola. Do nedávna to nedělalo.
Je to 1,3 bez posilovače a stabilizátoru. Na co bych se měl mrknout?
Divné chování řízení.
-
stony - FK
Re: Divné chování řízení.
Geoška by to mohla být. Na tu se chystám až budu kupovat nové zimní gumy na předek.
Přehodit vyvážít + geoška.
Nevíte někdo jaký má vliv na řízení, když mám na předku delší tlumiče než mají být (po předchozím majiteli) a auto je o pár cm v předu výš? Jsou to nějaké uni tlumiče určené pro Favorit i Feldu. Ty pro feldu 1,3 jsou kratší.
Přehodit vyvážít + geoška.
Nevíte někdo jaký má vliv na řízení, když mám na předku delší tlumiče než mají být (po předchozím majiteli) a auto je o pár cm v předu výš? Jsou to nějaké uni tlumiče určené pro Favorit i Feldu. Ty pro feldu 1,3 jsou kratší.
-
jen-da - FK
výšku auta nedělají tlumiče, ale pružiny. Jinak když tam dáš to, co tam má být nic nezkazíš.
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
mrkni homokineťáky
-
sisin - FK
Zvedni na zvedák,zalomcuj kolem,uvidíš jestli nemáš někde vůli,mi se auto rozplavalo po zařazení kvaltu a puštění spojky,zvednul jsem,zalomcoval kolem a byly to silenbloky v ramenách,teda jenom jeden v druhém žádná guma už nebyla,ale když už jsem měnil jeden tak jsem vyměnil obě strany.
-
Kristensen - FK
Samozřejmě že i tlumičema ovlivnuješ světlou vejšku auta stejně tak jako to můžeš ovlivnit pružinama ale určitě to nemá vliv na chování řízení leda by jsi měl jeden tlumič delší a jeden kratší ale to by bylo i vidět na autě. Co spodní čepy? a uložení ramen?