cukaní

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
DJTOYO - FK

cukaní

Příspěvek od DJTOYO - FK »

zajimalo by me jestli mi nekdo neporadi ze kdyz tam dam treba dvojku nebo trojku auto je normalne nalozene a vic na to slapnu tak to zacne tak cukat,takove skubani nez se to poradne roztaha!nevite cim to muze byt?
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Re: cukaní

Příspěvek od Jeronimo »

mně zas tohle dělá když tam mam treba jednicku a udrzuju rychlost treba tak 10 km/h tak mi to skube jak blazen, ae asi to je normalni
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

no bych řekl že normální to nebude, mrkni na svíčky, palivovej filtr....
DJTOYO - FK

no filtry mam menene vsechny a ty svicky poznam jak ze su spatne??
Paty - FK

Příspěvek od Paty - FK »

Tohle to mi dělalo taky, dělalo mi to i na 4 a 5, že když sem trochu víc přidal z konstantní rychlosti, tak auto tak 1-4x pocukalo. Bylo to způsobený špatně nasazeným víčkem rozdělovače. Palec tam po dvou těch kolících brousil normálně a po dvou jenom zvrchu těch kolíků, protože to víčko sem neměl uplně nadoraz nasazený. Nakonec sem ho musel trochu z vnitřní strany zbrousit, aby dolehlo tak jak má. :)
DJTOYO - FK

nejsu nejaky odbornik,mohl bys mi porad co to je za vicko?kde ho hledat?moc diky
Paty - FK

Příspěvek od Paty - FK »

Je to víčko, do kterýho jdou kabely od svíček a ze zapalovacího modulu. Je přichycený dvěma nácvaky.
DJTOYO - FK

jj tak to asi bylo tim,to vicko nebylo naplno zavrene!ty packy sem poradne napruzil tak ted to krasne dovira,uz to necuka a jeste jednou diky za rady!! ;)
Odpovědět