Díky za rady
Nefunguje automatické vypínaní blinkrů
-
MSMisak - FK
Nefunguje automatické vypínaní blinkrů
Ahoj, mám takový problém, porozdělání palubovky mi najednou přestalo fungovat automatické vypnutí blinkrů pri otoceni volantem do puvodni polohy.Palubovku tam teda jeste nemám danou zpet,ale myslím že to na to vliv nemá.Nevíte co na to vliv má?
Díky za rady
Díky za rady
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje automatické vypínaní blinkrů
Kroužek pod volantem 
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
na volantu 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Při zapnutí blinkrů ze z přepínače vysune čudlík směrem k hřídeli řízení. Zespodu volantu je kroužek, který při otáčení volantem zabere za čudlík a tím jej vrátí zpátky a vypne blinkry.
Pokud se volant nasazuje na hřídel se zapnutým blinkrem, může se něco v tomlhe systému ulomit a automatické vypínání blinkrů nefunguje. Nejčastěji se ulomí onen čudlík.
Pokud se volant nasazuje na hřídel se zapnutým blinkrem, může se něco v tomlhe systému ulomit a automatické vypínání blinkrů nefunguje. Nejčastěji se ulomí onen čudlík.
-
MSMisak - FK
Ano, už jsem to našel, je to takovej bílej čudlík,jde vidět když se oddělá volant,ja jsem jej oddělal, pak zase přidělal a zničeho nic už to zase fungovalo...
.