Čau,
mám krátkou feldu a potřeboval bych vozit na střeše lyže (vozit je v autě je přeci jen trochu nepraktické ) Na střeše nemám žádné nosiče, chtěl bych si nechat domonotovat normální nosiče, nechci nic takového -> http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-felic ... ci-s252316, chci nosiče klacické prostě -> http://img262.imageshack.us/i/cimg2468f.jpg/ snad všichni vědi o co se jedná. Jde mi oto, jestli se toto ještě dá sehnat na auto? Kde to nechat namontovat a popřípadě jak se pohybuje cena?
Co potom ještě na tyhle nosiče aby se dali uchytit lyže? díky za odpovědi
souhlasím s mause.Známej má to co v 1.odkazu a používá to přes zimu na lyže a přes léto na kola a úplně to stačí.Mě se hagusy prostě nelíbí a podle mě feldu hyzdí.To ale můj názor
Ohledně té montáže, pokud si trochu zručnej tak si to namontuješ sám. Budeš potřeobvat nýtovací matice a do toho šrouby,pokud by sis objednal nový hagusy tak by si to měl všechno dostat v balíku. Ale jak píše kejzi1 a kolega výše levnější variantou sou klasický příčníky. Výjde tě to na míň,na aukru nebo po bazarech se to dá sehnat do 500 si myslím.
takže myslíte, že haguy budou takový problém jo? Mě jde spíš jen oto, jak to vypadá s hagusama se dá jezdit celej rok, ale s tímhle asi ne http://www.skibox.cz/zbozi/skoda/375-st ... html/?st=2 jak to vypadá ale co jsem pochopil tak tento nosiš je odnímatelný jo? před lyžováním nasadím na střechu, odvezu lyže a po lyžování to zase sundám?? Jak dlouho trvá montáž cca? To jenom nějak přišroubuji a konec? Na tenhle nosič stejně budu muset mít nějakej držák lyží ne? něco takového? http://www.allauto.cz/0,195,HAKR-UNI-4-pary.html fakt sorry za takový stupidní otázky, ale nerád bych koupil něco, co potom na feldu nenandám
Pokud koupíš přesně tyto 2 výrobky to jsi dával do těch 2 posledních odkazů,tak jen počimontuješ,nasadiš lyže,odjedeš a až se vrátíš tak zase vše můžeš ze střechy sundat
Přesně tak jak píšeš,montáž můžu potvdit.Trvá do 10min měl sem tyhle nosníky na favoritu. a na feldě taky než sem si koupil hagusy. Nosníky se dají koupit aj zamikací,ale tam si připlatíš minimálně 1000,- co vím.
pokud ti nejde o vzhled auta na to jak na nem hagusy vypadaj tak se na to rovnou vyprdni...ja mam auto s hagusama a bez hagusu a muzu rict ze jsem akorat na ty hagusy nasranej...mam normalni prcniky na strechu a na auto s hagusama je nedam..kdyz jsem shanel starsi pricniky na hagusy tak je problem je sehnat..montaz u obou trva stejne dlouho a do dneska jsem nenasel jedinou vyhodu...mozna jednou kdy jsem prevazel 160cm siroky rost do postele na strese a nepotreboval jsem k tomu pricniky..navic nez namontujes hagusy tak das za to ranec a stejne si ty pricniky musis koupit a ty te vyjdou jeste nekdy draz nez klasicky pricniky (jak ja rikam zahradka) ... taky jezdim na lyze a momentalne jezdim pres zimu s autem s hagusama a nezbyva mi nic jineho nez je vozit uvnitr...potom mas jeste moznost koupit si uni magnetu na strechu na lyze taky sme je meli asi pred deseti lety nebyla to spatna vec ale dnes bych si to nekoupil
tak já neříkám, ve dvou lidech se to dá, my tak taky jezdíme, klidně se dá i 2 páry lyží a 4 lidi ale nevim jak by jsi praktikoval 4 lidi + 4 páry lyží + 4 páry hůlek + 4 lyžáky to už by asi problém mohl být ne? Ta felda má přece jen svoje rozměry a není nafukovací a i na střeše se mně to zdá takový praktičtější
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 03. led 2010 15:12:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod:předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
4lidi, 1lyze, 4snowboardy, 1sanky, vevnitr jeste pes a celkove nabaleni na 3 dny na hory
a to meli pasazeri vzadu jeste pod nohama kazdy balik s briketama
A když už jezdím na lyře,jakože já ne,tak bych si koupil na lyžáky a takové ptákoviny koupil box.Lyže nechám venku na střeše a v boxu všechno ostatní.
Jinak já mám na krátké hagusy,dobrá věc to je,bo nemrvíš tu gumu co je kolem dveří když dáváš obyčorný nosič,ale kdyby nebyly za tu cenu co jsem je sehnal tak bych do toho nešel.Stojí to balík a za tu dobu co to mám jsem na střeše něco vezl jen dvakrát.