Rozmražení dveří
-
smazany clen - FK
Rozmražení dveří
Mám problém, nejde se mi dostat do auta(lezu 5tejma).
Koupil jsem si vsemozny rozmrzavace, zamek se hejbe v tom problem neni, jen proste nejde otocit klicem aby se to odemklo.Odjezdil jsem v tom 30km a stale nic.
Nemate nekdo nejakej trik jak na to?Me jenom napada, nechat to proste dva dny nekde v garazi kde je +.
Koupil jsem si vsemozny rozmrzavace, zamek se hejbe v tom problem neni, jen proste nejde otocit klicem aby se to odemklo.Odjezdil jsem v tom 30km a stale nic.
Nemate nekdo nejakej trik jak na to?Me jenom napada, nechat to proste dva dny nekde v garazi kde je +.
-
Abdul - FK
Re: Rozmražení dveří
Nechaj na slnku, alebo teplovzdušnou somarinkou povoliť.Po otvorení utrieť suchou handrou gumové tesnenia okolo dverí a natrieť glycerínom alebo v núdzi aj Indulonou.
-
smazany clen - FK
Nechat na slunicku to me napadlo no.Akorat by to chtelo kompletne vysusit.Prijde mi, ze se tam dokola srazeji pary a proste to pokazdy zmrzne. Uz aby bylo Jaro 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Nemas nekde v kobercich apod vodu? Netece ti do auta? Odnekud to vlhko musi jit. Kdyz to otevres potri pak vsechny tesnici gumy glycerinem apod. melo by to zabrat.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
zamek se hejbe v tom problem neni, jen proste nejde otocit klicem
Tak až se ti podaří otevřít dveře tak sundej tapec a koukni na ten mechanizmus asi vydnutý táhlo.
Tak až se ti podaří otevřít dveře tak sundej tapec a koukni na ten mechanizmus asi vydnutý táhlo.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
borlan - FK
No já teď zčistajasna mám taky problém - roky nic a to byly deště a hned na to -16. Jediný co mi blblo od cca -8 mi nešlo DO centrálu - prostě bylo ticho, žádný pocuky jakože je to zamrzlý. Baterie ovladače nová. Tehdy jsem normálně vrazil klíč, otočil, centrál cvakl a bylo. Letos poprvé to je jinak - asi souvisí s tím 1.1. kdy sršela mlha a mokro jak prase. Další den jsem DO centrálem ráno neotevřel (cca -4). Tak zkusím klasicky klíč u řidiče - zámek se otáčí v poho na obě strany, ale nezabere. Divný. Jdu ke spolujezdci - otočím, centrál cvakne, všechny dveře kromě řidiče se otevřou. Přelezu si a zkouším kličku zevnitř - volný chod a nic, kolík zasunutej. Zkouším rukou kolíkem hýbat - nahoru dolů to jde, ale žádný efekt. Smiřuju se s tím, že praskl kloubek táhla (u Fáva se mi stalo a to opravdu nejde otevřít ani zvenku ani zevnitř - jedině sundat tapec). Dojel jsem k obchoďáku a tam překvapení - dveře zase makají. Tak nevím co tam přimrzlo, že se to takhle chová. Dřív nikdy neudělalo. Tak jsem myslel gut - jo houby, druhej den to udělaly obě přední dveře. To mě už zalepilo - v pátých mám nefunkční zámek (jen táhlem od řidiče) a DO centrálu zase nemakalo. Ale asi na 7-8 pokus dálkáčem centrál cvakl. Pak klasika zadníma dveřma se nasoukat k řidičovi - docela porod. Dnes ráno jsem to absolvoval zase. Po dojezdu do práce zase již funkční. Docela asi utřu jestli se to zase stane a nezafunguje DO centrálu.
Nevím co se událo, jestli to nějak prostříkat. Nebo jestli se tam k něčemu schyluje v táhlech. Momentálně ale pod tapec nepolezu v tomhle počasí. V přimrzání gum problém nebyl, mám je mázlý...
Nevím co se událo, jestli to nějak prostříkat. Nebo jestli se tam k něčemu schyluje v táhlech. Momentálně ale pod tapec nepolezu v tomhle počasí. V přimrzání gum problém nebyl, mám je mázlý...
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
všechny klouby vyčistit a lehce promazat , a pak se uvidí .Ale určitě tam je nějde vzpříčená nebo zatuhlá vazelína 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Jojo.Vzpříčená vazelína a trochu vody nebo vlhkosti v mrazu dělají svoje.Jediné řešení je sundat tapecy,a všechny zámky(mechanismy ve dveřích)vytahat,vyprat v naftě nebo petroleji a znovu namazat.Práce je to sice na celý den,ale pořád lepší jak skákat v mrazu kolem auta a přemýšlet jak se tam dostat.
-
sisin - FK
když budu brát v potaz,že je všechno očištěné a jemně máznuté vazelínou tak se dveře dají otevřít,ale jak předejít tomu,abych nemusel nahřívat klíček nebo něco podobného,když zamrzne zámek? Máte něco osvědčeného čím zámek vystříkat,aby nezamrznul? Přípravky z Teska a podobně vynecháme,tudy cesta nevede,to jsem zkoušel.Hlavně nebudu lít do zámku chlast,sice by to možná nezamrzlo,ale to ho raději vypiju a klíček nahřeju zapalovačem.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Origo Fab sprej.Dá se koupit tam kde prodávají zámky atd...A nejlepší je centrál na dálku.Akorát je dobrý v zimě kontrolovat jestli se zamknuly všechny dveře.