Výměna lemů + lak Praha a okolí
-
egos - FK
Výměna lemů + lak Praha a okolí
Ahoj chtěl bych Vás poprosit o radu kde si nechat vyměnit lemy a nechat je případně dát i do laku buď to v Praze nebo někde v okolí. Barva je stříbrná metalíza. Prosím napište své zkušenosti případně odhad ceny. Děkuji
-
flacek - FK
Re: Výměna lemů + lak Praha a okolí
Ahojky ted resim to samy.Nastesti mam v praci kolegu co mi to udela ale jinak pocitej cca 1500kc jedna strana + cca 1500 jedna strana lak.Takze za zadni lemy + lak cca 6tis. Je to des ale je to drahy jak pes:(
ano je to tak, cca jedna strana 2000kč + lak do 2000kč. Já mám teda 2000kč za stříknutí celého toho boku až pod střechu...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
A nejpozději do dvou let je to tam zase 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna lemů + lak Praha, Plzeň a Pardubice a okolí
Taky mě to čeká. Asi na jaře teď přes zimu to už nechám. Někdo nějakej tip v Praze, Plzni bo Pardubicích a kolik fialovejch papírků si připravit?
-
Martin.003 - FK
Zdravím, já jsem lakýrník, jeden bok po vyměně lemu, když to dostanu od klempíře tak 2500kč, stříkám celý díl. Pokud chcete info tak kouknete na stranky www.autosibrina.cz ale kontaktujte mě na mail.
-
Adam
zdravím já to stříkám za 1500 kč jednu stranu jinak vyměna lemu 1250 kč jedna strana když do chcete i s nastřikem bez nastřiku dělám jen práci za 1500 kč http://www.autazeu.ic.cz jsem z Ostravy
-
tregim
Zdravim
ja delam výměnu lemu za 500kc za praci plus material coz je samotný lem trocha tmelu antikorozni barva va natreni podbehu popripade kdo nechce lak za priplatek striknu do zakladu,muzete si i dodat lem svuj ale prosim ne zadnou levnou sitku (pak to jde pekne tezce pasovat) v pripade dotazu piste na e-mail :tregim@seznam.cz nebo juknete na FB Tregler Martin
jsem od Berouna
ja delam výměnu lemu za 500kc za praci plus material coz je samotný lem trocha tmelu antikorozni barva va natreni podbehu popripade kdo nechce lak za priplatek striknu do zakladu,muzete si i dodat lem svuj ale prosim ne zadnou levnou sitku (pak to jde pekne tezce pasovat) v pripade dotazu piste na e-mail :tregim@seznam.cz nebo juknete na FB Tregler Martin
jsem od Berouna