jaký je váš názor
-
gastr - FK
jaký je váš názor
co říkáte na tohle je to dobrý výběr http://aukro.cz/show_item.php?item=866556834 http://aukro.cz/item867834029_aktivni_t ... _200w.html a utáhne mě to baterka
-
mr.Freak - FK
Re: jaký je váš názor
myslím že hůř už vybrat nejde
pojistka 5A, to má tak 20W ne?
a ta tuba bude jen hučet
-
gastr - FK
já nepotřebuju něják extra dobrej zvuj jen aby to trochu hrálo a taky se mě do toho nechce vrážet moc peněz

-
mr.Freak - FK
si radši kup ovály za ty prachy co bys dal za oboje..nebo jiný repro dopředu...tomuhle bych se vyhnul obloukem
-
drv.Astor - FK
S tou tubickou sis delal jen srandu, ne? ...bych neveril, ze by to byl nekdo schopen koupit. ten zesik bude to same co ta tubicka, tem hodnotam neverim... Taky se snazim usetrit, ale v tomto pripade je lepsi nemit nic nez toto... Radeji normalni radio, staci zakladni Pioneer, ovaly do plata(tim zase nemyslim sencor,peing, soling apod.) a neco lepsiho do dveri.
-
gastr - FK
repráký tam už mám celkem dobrý i vepředu i v zadu já tomu prd rozumím proto se ptám
-
Radeggast - FK
Kolik chceš do toho vrazit??? (a neříkej, že co nejmín, prostě napiš číslo)
-
gastr - FK
rádio http://www.aukro.cz/item797505286_vykla ... tuner.html a repro vzadu magnat bohuzel netuším kolik W jelikož je strhnutá nálepka a vepředu http://aukro.cz/item861147757_reprodukt ... alien.html
-
gastr - FK
chtěl jsem práve tak max 1000 je to málo ale víc bohužel nemam
-
drv.Astor - FK
no nevim co ti poradit.... nechapu naco potrebujes v aute tv, dvd apod. veci, ale to je tvoje vec... Jestli chces v aute poslouchat hudbu, tak to dej cele na aukro a za utrezene penizky kup nejake rzumne komponenty. Radio nejaky Pioneer, Kenwood na mp3 sezenes kolem 1800 pouzity postacujici, do plata treba jak radili me Autotek A693 nebo Renegade RX693, Crunch BMX 694 a do dveri nejlepe nejake 165mm kompa a když nezbydou penizky na kompa, tak aspon vytlumit dvere vibraflexem... Nemusis vymyslet zadne nesmysly, takhle se to bude dat poslouchat, navic za pomerne malo penez...
Ty A693 hrajou velmi pekne, hrajou lepe jak me predesle Hertze DCX690, jsem zvedav jak budou hrat na zesiku
Ty A693 hrajou velmi pekne, hrajou lepe jak me predesle Hertze DCX690, jsem zvedav jak budou hrat na zesiku
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...nevycházím z údivu...
...jak někdo může něco takového nabízet lidem za peníze...no fuj...
...udělej jak radil Astor...když tam dáš něco podobného...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... negade-set
...nebudeš tyto s*ačky potřebovat...to je opravdu neskutečný...
...jak někdo může něco takového nabízet lidem za peníze...no fuj...
...udělej jak radil Astor...když tam dáš něco podobného...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... negade-set
...nebudeš tyto s*ačky potřebovat...to je opravdu neskutečný...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Kristensen - FK
Ono to strašně láká, když ještě před časem pořád člověk slyšel Sony-Xplod tak když pak někde vidí Xlopd ve stejných barvách jen přeházený písmenka to si ani nikdo nevšimne no nekup to za ty prachy 
-
drv.Astor - FK
gastr: ten set co nabizi fancarhifi je za suprovou cenu! Za malo penez hodne muziky. Kdyby sis jej poridil, tak bys byl prekvapen jak muze hrat radio bez zesu a sw... Byt tebou, tak do toho jdu
Fancarhifi: Ten set co nabizis, neni to to same jako Autotek A6.2C a A693? Nejak se to sobe moc podoba, jak vzhledove, tak i parametricky...
Fancarhifi: Ten set co nabizis, neni to to same jako Autotek A6.2C a A693? Nejak se to sobe moc podoba, jak vzhledove, tak i parametricky...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...je to to samé...jen Hifonics.cz na to nemá tuto akci...
...právě proto tito rádoby prodejci lákají na tyto nesmyslné ceny...nekouopil bych to ani za dvacku...
...a další příklad výhodné koupě na Aukro...nabízel kompa zn. Audion...a nezapoměl podotknout známé značky Audion...dělám v tomto oboru už dost dlouho abych o známé značce věděl...ale asi tak známá není...
...přitom zájemce ani nenapadlo se mu podívat do hodnocení...pak z toho vzešel e-mail s koncovkou @pl a že na případné dotazy nereaguje a když tak v polštině.
Jak je ale vidět...nikdo si nedá nic doporučit a nakupují za každou cenu...a v tom je to slůvko "...no nekup to..." pak se tu ale jen množí témata...dělá mi to tohle...dělá mi to tamto...je vždy s podivem, že se tu neřeší problémy značkových věcí...nebo snad jen minimálně...ale je každého věc za co utratí svý peníze.
...právě proto tito rádoby prodejci lákají na tyto nesmyslné ceny...nekouopil bych to ani za dvacku...
...a další příklad výhodné koupě na Aukro...nabízel kompa zn. Audion...a nezapoměl podotknout známé značky Audion...dělám v tomto oboru už dost dlouho abych o známé značce věděl...ale asi tak známá není...
...přitom zájemce ani nenapadlo se mu podívat do hodnocení...pak z toho vzešel e-mail s koncovkou @pl a že na případné dotazy nereaguje a když tak v polštině.
Jak je ale vidět...nikdo si nedá nic doporučit a nakupují za každou cenu...a v tom je to slůvko "...no nekup to..." pak se tu ale jen množí témata...dělá mi to tohle...dělá mi to tamto...je vždy s podivem, že se tu neřeší problémy značkových věcí...nebo snad jen minimálně...ale je každého věc za co utratí svý peníze.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Peterecek - FK
díval jsem se na ty "XlopD" taky
to bych si dal do kufru radši sluchátka než tohle ... ale pokud chceš basy tak si radši zatím kup nějaký slušný ovály ... já jsem třeba za litřík koupil Alpinky (podívej se do mého vlákna, je pod čarou pod tímto příspěvkem) a když jsem jezdil bez basáku tak hrály dobře i ty basy tam nějaké byly slyšet .. když si ještě uděláš dřevěné plato, bude to zase o něčem jiném
já mám originánlní