jakej je rozdíl mezi vibraflex a ipa?
-
vanplus - FK
jakej je rozdíl mezi vibraflex a ipa?
jakej je rozdíl mezi vibraflexem a ipou? nemyslím lepicí vrstvu...díky
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: jakej je rozdíl mezi vibraflex a ipa?
Ipa je hydroizolační lepenka na plochý střechu nebo podlah... 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Olda85 - FK
Ipa je dávno vyzkoušená a není to dobrý! Smrdí v létě celý auto, určo se s ní blbě dělá, a o tlumících vlastnostech asi ani nebudu mluvit. Nehledě na to, že ze dveří a stropu ti to v létě sleze..
Vibraflex nesmrdí, parádně se s ním pracuje a stačí horkovzduška a nebo nahřátí na slunci. má dobrý tlumící vlastnosti a není extrémě drahej. Na vytlumení stropu, a všech dveří stačí 9plátů. V tvém případě míň. Myslím si že to nestojí takovej peníz aby jsi si to nemohl dovolit
Já sám mám komplet vytlumenou feldu a je to pohodička.
Dělej jak chceš
Vibraflex nesmrdí, parádně se s ním pracuje a stačí horkovzduška a nebo nahřátí na slunci. má dobrý tlumící vlastnosti a není extrémě drahej. Na vytlumení stropu, a všech dveří stačí 9plátů. V tvém případě míň. Myslím si že to nestojí takovej peníz aby jsi si to nemohl dovolit
Dělej jak chceš
Popravdě mi ten Vibraflex tu IPU hodně připomínal a sám jsem si říkal, jestli by to nešlo použít.
Tohle mě dost překvapilo, ale je fajn, že už to někdo zkusil.
Tohle mě dost překvapilo, ale je fajn, že už to někdo zkusil.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
vanplus - FK
jo já ted lepil strop a padlo na to 7 plátů,už mám totiž větší autoOlda85 píše:Ipa je dávno vyzkoušená a není to dobrý! Smrdí v létě celý auto, určo se s ní blbě dělá, a o tlumících vlastnostech asi ani nebudu mluvit. Nehledě na to, že ze dveří a stropu ti to v létě sleze..
Vibraflex nesmrdí, parádně se s ním pracuje a stačí horkovzduška a nebo nahřátí na slunci. má dobrý tlumící vlastnosti a není extrémě drahej. Na vytlumení stropu, a všech dveří stačí 9plátů. V tvém případě míň. Myslím si že to nestojí takovej peníz aby jsi si to nemohl dovolitJá sám mám komplet vytlumenou feldu a je to pohodička.
Dělej jak chceš
-
Olda85 - FK
Aha, tak to je jiná
jaký auto tlumíš? jinak správná volba pro vibru.
-
vanplus - FK
transporter t5...tam už se nějaká mjůzik vejde
tady foto a zeptám se-mám polepit i ty nosníky? http://img24.imageshack.us/img24/8474/dsc00854ya.jpg
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
nosníky nemusíš, taky jsem je nelepil...
-
vanplus - FK
sem si oddych.
..dík
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 15. led 2010 10:43:53, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4