Demontáž olejové vany
-
xshrek80 - FK
Demontáž olejové vany
čus, potřebuju sundat vanu a nějak mě to nejde
mám ju celou odšroubovanou ale nejde mě furt nějak vyháknout a sundat uplně! nevite někdo jakej je tam figl nebo proč mě to nejde. Dík
Re: Prosím o radu,spěchá
řekl bych že bude přilepená nějakým těsnícím tmelem
-
xshrek80 - FK
přilepená už není ale nejde mě vyháknou ze saciho koše nebo co to tam je 
DP ale moc tam toho není na čem by to drželo
http://www.ulozto.cz/3655298/1-9l-vznetovy.pdf
http://www.ulozto.cz/3655298/1-9l-vznetovy.pdf
-
xshrek80 - FK
Aha podleto obrázku ta vana musí jíd dolu bez toho plechu co je nahoře
no nic jdu to vyzkoušet
-
nebulus - FK
Ten plech je vlastne súčasť tesnenia
. Mne to dobre netesnilo a chcel som iba vymeniť tesnenie, ale houbeles, musel som kúpiť aj ten plech a na ňom je obojstranné tesnenie. A ešte to súdruhovia tak geniálne vymysleli, že v miestach skrutiek je to hrubšie, takže sa to nedá ani silnejšie dotiahnuť, aby to lepšie tesnilo.
-
xshrek80 - FK
diký Ravemanovi jsem už na to taky přišel že ten plech je součástí těsnění,mám to konečně dole ale byl to porod to sundat protože to těsnění u vany drželo až to pěkný nebylo 
-
xshrek80 - FK
Tak s te ceny toho plechu s tím těsněním jsem málo hotovej

-
nebulus - FK
Ja som za neho zacvakal 1200sk a ešte tam dobre nepasoval výrez na sací kôš, musela pomocť karbobrúska
.
-
MiraHess
Olejová vana
Dobry večer
Mám problém, nemužu sundat olejovou vanu u Felicie1.9 D 2 jde odsunout asi tak 1 cm a jako by ze vnitř něco drželo nemáte někdo nějakou radu či skušenost ?
Diky
Mám problém, nemužu sundat olejovou vanu u Felicie1.9 D 2 jde odsunout asi tak 1 cm a jako by ze vnitř něco drželo nemáte někdo nějakou radu či skušenost ?
-
DjTommy - FK
Re: Olejová vana
Vana jako taková nemá na čem držet.... Nejspíš k ní bude "připečený" těsnění s clonou... Vem třebas šroubovák a to těsnění s clonou "odlep" od vany a vana musí spadnout dolu... Těsnění s clonou pak drží za olejové čerpadlo (resp. za sací koš), které se při výměně těsnění s clonou musí rozebrat event. trošku upravit tu clonu aby se do její díry vešlo olej. čerpadlo.