Plynove lanko
-
shajek - FK
Plynove lanko
mam pisane ze mam feliciu 1.3 GLXi Combi ... a typ motoru 781.136B (podla Technicaku) ... a odislo mi plynove lanko .... lenze som lama ... a medzitym som kupil nove .. a v dojme ze mam spravne som to stare pokazene zahodil .. lenze to nove nesedelo .. a som v ***** .... skusal som dve lanka uz .. jedno 110cm ... druhe nejake ovela kratsie za to bolo primoc kratke ... neviete teda ake plynove lanko treba (link ... alebo dlzku aspon)??? ďakujem ....
-
shajek - FK
Re: Plynove lanko
uz som objednal 6U0 721 555 B ... dufam ze to pojde .... budem informovat .. zajtra ma dojst ... zatial dakujem
-
shajek - FK
6U0 721 555 B toto lanko to nebolo .. no podla VIN som zistil ze mam GLX nie GLXi .. takze som zobral aj 7dme lanko 6U1 721 555 A .. na MPi .. dufam ze to bude ono
-
Stefi74 - FK
ja měnil lanko a díky tomu že byl bovden o 5cm delši než puvodní
tak sem mel otevřenou klapku tak sem ho skratil podle starýho bovdenu a byloto ale byla to facha abych nezničil samotní lanko

-
shajek - FK
aj ja som to spravil
lanko bolo o 5cm kratsie ... tak som to pilkou na zelezo napilil .. a potom ten ocelovy drot odmotal za pomoci dvoch silnych chlapov a 3ma kombinackami
a kupil som 6u1721555A