praskaj pojistky nejdou sterace ostrikovace
-
rozehnal
praskaj pojistky nejdou sterace ostrikovace
nejdou na felde sterace ani ostrikovace pojistka byla praskla daval jsem nove ale stale praskaj
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: praskaj pojistky nejdou sterace ostrikovace
A praskla sama nebo jsi před tím něco opravoval nebo měl rozdělaný ?
Vypadá to na nějaký zkrat .
Vypadá to na nějaký zkrat .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
tohle na bratrově feldě dělal motorek stěračů poté co sem ho rozebral sem zjistil že je ohlý doběhový kontakt,byl opřen o tělo motorku a způsoboval zkrat. odpoj konektor od stěračú a skus pojistku pokud nevyhoří rozeber motorek stěračú. 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš přimrzlý zadní stěrač?Taky se to stalo že najel na doběhový kontakt a dál nemohl,tak vyhodil pojistku.Odpojil bych oba motorky od stěračů a od ostřikovače a pokud nevyhodí pojistku tak je to jedno z nich.Co to dělá poznáš při připojení daného motorku.Pokud bude lítat pojistka i při odpojených motorcích bych kouknul na vedení do pátých dveří,jestli není zlomený drát v průchodce a nedotýká se kostry...
-
rozehnal
tak jsem odpojil motor steracu prednich a pojistka funguje tak je asi spalenej motorek steracu a ostrikovace chodej i zadni sterac
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí bejt spálenej rozeber ho a mrkni počítam že bude problém v kontaktu doběhu.sundej motorek na převodovce je dekl myslim 3 šroubky sundej ho a uvnitř najdeš delší kontakt mrkni jestli neni ohlí,opálený nebo nák deformovaný.jinak mrkni který dva dráty vedou k samotnýmu motorku a napoj na něj napětí pokud se nerozběhne má to za sebou. 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Sice to není tvůj případ ale alespoň jak to vypadá uvnitř.
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_sterace
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_sterace
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
rozehnal
tak jsem napojil motorek a rozjelse jenom se me zda ze se nejak ohriva pak ho napojim do auta a vyhodi to pojistku tak nevim jestli to jee motorkem staci otocit jen klickem na prvni polohu a je pric ale kdyz odpojim motor tak drzi nevim co to muze byt asi obednam novej motorek.
-
rozehnal
tak jsem rozebral motorek a neni asi spalenej po smontovani ho dam do auta klicek na prvni polohu a pojistka drzi pak pustim sterac cukne motorek a pojistka spalena odpojim motorek a pojistka normalne drzi tak nevim jestli to vyresi novej motorek
to snad dá rozum že vyřeší nebo ne?