2x20cm + 1x16cm repro ve dverich

dotazy a rady na vše kolem hudby
real - FK

2x20cm + 1x16cm repro ve dverich

Příspěvek od real - FK »

Zdravim

Toto téma zakládám z důvodu, že bych rád slyšel vaše názory a rady popřípadně i zkušenosti s tímto:

http://img30.imageshack.us/img30/1193/dsc02003j.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/9462/dsc02005j.jpg

Použil jsem tapec který jsem měl doma, z OSB desky sem si vyříznul rámečky který jsem přidělal k tapecu.
Pomocí montážní pěny se mi podařilo tomu dát nějaký tvar(zatim pouze dvěma dvacítkám, na 16ky nemám momentálně peníze)

Až bude celej tapec i s 16kama mít nějakej tvar přijde nato laminát a poté černá potáhová látka co vy nato? ;)
Moltician - FK

Re: 2x20cm + 1x16cm repro ve dverich

Příspěvek od Moltician - FK »

no a to vsecko chces mit na zesiku nebo jen na radiu?? jako muj nazor je ten ze se mi to nelibi, me osobne vyhovuje pouze 16cm kompa tak jak maj bejt...ale jsem zvedav jak se s tim poperes
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Čím víc repro, tím víc Adidas... :lol:
Obrázek

Já si myslím, že v poho... Aspon mu to bude pořádně basovat... :)
Jenom nevím, proč jsi rovnou neudělal ty 16tky... Se s tím budeš muset drbat znovu a nanovo... Si to měl udělat s tím, že tam prostě budeš mít holt chvilu díru...
Co na tom bude za zesy??? Ještě něco pořádnýho do kufru a můžeš EMMAnovat jak Raimmi... ;)
real - FK

Příspěvek od real - FK »

moltician: urcite budou na zesiku na radio bych to nedaval planuju ze by to mohl pohanet tento http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... lovac.html

Radeggast: momentalne nemam love a nevim presnej rozmer ty obroucky, s tim vyrezavanim to tak hrozny nebude:)za 15 minutek to bude hotovy
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Mít 3 repra na jednu pochybnou ozvučnici (=dveře) je kravina. Líp to hrát nebude. Když nechceš vyhazovat peníze, měls dát dopředu kompa a do kufru bass tubu/bednu a bylo by hotovo.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Jajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajinek »

můj názor je- :puker: :puker: :lol: :lol: ale když se ti to líbí tak proč ne.
1.Nezapomeň tlumit dveře.
2.pořádně to vykytuj vlásenkáčem,ale stejně se ti to vydrolí
3.více není lépe
4.kdybys dal jednu sadu kloudnejch 16komp tak uděláš líp
jestli sem to dobře pochopil tak když teď nemáš peníze na dodělání tady té levné utopie ta pochybuju,že vůbec budeš tlumit atd. Radši se podívej a kup pořádnej zes než ten co máš vybranej,na hifi sem zahlídl 6-ti kanál od rodeku za dobrý peníze a nějaký solidní dvě sady komp a udělej to normálně jak to má každej a je s tím spokojenej(jedny kompa do dveří a druhý do plata a pod to basák a máš klid)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

pro tohle nejsou zrovna dveře ideální ozvučnice... když už to tam chceš mít tak ty dveře aspoň vytlum nebo budeš víc slyšet dveře jak repro...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

jajinek: penize nemam z toho duvodu ze sem kupoval bednu za 5500, nj hold kdyz ma nekdo stesti a narodi se se zlatym nocnikem u prdele tak se ma:lol: mezi ne ja nepatrim a proto si muzu kazdej mesic dovolit neco ;) ....jestli se to ti libi nebo ne to je samozrejme kazdyho nazor ;) dvere budu tlumit urcite jinak by to bylo jak pise raimmi ze bych spis slysel dvere nez muziku :lol: :lol: ale tady je videt ze vetsina lidi propada porad tomu samymu stereotypu dopredu 16ky dozadu neco podobnyho a subwoofer a kdyz nekdo prijde s necim novym dopada to takhle :lol:
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Real: Měl bys s tím výsměchem trošku brzdit... V prvním topicu jsi chtěl znát názor a teď tu machruješ, jaký jsem blbci, že tomu nerozumíme.

Tady nejde o to, že si tam dám 16ky dopředu a je to. Ale už jen zprincipu mít 3 repra na jednu ozvučnici a to ještě aby ta ozvučnice byly dveře, je hloupost. Objem dveří bude tak 30litrů a ty na to napereš 2x 20cm woofry, tak to je samozřejmě objemem zabiješ. Repra potřebujou pro správné hraní správný objem a v ideálním případě ideální tvar. Což samozřejmě prostorem dveří nikdy nedocílíš.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Skury: omlouvam se nebylo to mysleno jako vysmech a ze bych machroval to uz vubec ne, jenom sem psal ze ted nemam moc prachu(taky co chtit v 19) a jajinek si musel hnedka rejpnout :D chtel sem se pokusit o neco co sem tady jeste na zadny feline nevidel ;) takze dalsi blbej vyplod z moji palice :lol:
Jajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajinek »

Já sem nerejpal,chtěls názor,ale to co vytváříš mě přijde jako utopie,vrazíš do toho spoustu peněz a času a výsladek bude stejnej jak kdybys koupil pár komp+mdf kroužky ;) a vytlumil. Taky nemám zlatej kakáč,ale dvě malý holčičky atd,takže musím taky šetřit. Jen mě to příjde zbytečná práce to co vytváříš ;) ,ale snad s tím výsledkem budeš spokojenej a to je nejdůležitější :thumright: . Já to mám jak všichni ostatní-tuctový,sice zatím jen (ve skříni)nachystaný a kompa pichlí jen na radio,ale na jaře se do toho pustím. Su zvědavej až to doděláš jak to bude vypadat a hrát(jak s tím budeš spokojenej). Co máš prosím tě za sub a čím to budeš krmit?
real - FK

Příspěvek od real - FK »

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... Renegade-2 + kabelaz, v plate mam http://www.roadstar.com/newsite/index.p ... &id_fam=60 ale potrebuju jeste neco do tech prednich dveri ale samotny 16ky mi prijdou malo.....
Jajinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajinek »

hm,tak to jo,sice značku renegade neznám,ale třeba hraje dobře,já bych do toho nešel,ale to je můj názor. Tak pak jo,když jedny sou ti málo tak potom musíš přidat ;)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

real píše:http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... Renegade-2 + kabelaz, v plate mam http://www.roadstar.com/newsite/index.p ... &id_fam=60 ale potrebuju jeste neco do tech prednich dveri ale samotny 16ky mi prijdou malo.....

kup kvalitní 16" , dej je na zesík a věř že ti to málo nepříjde :!: a jak psal Škury... jde o to že do těch dveří se dává většinou 16cm pač to do dveří bohatě stačí a prostě to co tam chceš dávat neni pro ozvučnici jako jsou dveře a pak výsledek bude stát za prd a budeš zklamanej... jinak renegate chválím, dobrá volba... a co máš za rádio?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Podle mě zbytečně vyhazuješ peníze oknem... Koupíš "sráče" a doháníš to množstvím. Každej audiofil to řekne, že to co děláš, je nesmysl. Lepší koupit kvalitní 16ky než tam cpát noname 20ky, který ti stejně nezahrajou co chceš... Komponentní repra stojí 2t/pár. Kolik vyšly ty 20ky? Ty repra budou ve dveřích totálně zabitý, na to se spolehni.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

přesně tak moje slova...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

jj mate pravdu je to jenom dalsi pic...... ;) :) bohuzel se budu muset podridit vetsine :( :lol:

RAIMMI: radio mam tohle http://autoradia.heureka.cz/jvc-kd-r301/galerie/
Radeggast - FK

real: Když už jsi udělal jedny dveře a ty repráky máš, tak zkus udělat i ty druhý, zapoj to a uvidíš sám... ;) Třeba se ti to bude líbit a necháš si to tak... Když ne, tak si koupíš jedny 16tky... :) Byla by škoda, když už jsi udělal jedny dveře, to alespon nevyzkoušet... :shock:
Zajímavý by mohlo být řešení jedny 20tky kompa... :lol: Jenomže tam už je cena u nových věcí poněkud vysoká...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

Radeggast: to by nejspis bylo ale myslim si ze by ta jedna vypadala divne nevim nevim ;)
Radeggast - FK

Já myslel jako místo 16tkem mít 20tky... Samo že pravou i levou stranu...
real - FK

Příspěvek od real - FK »

jenze pokud dam misto 16ky dvacitku tak neotevru okynko :lol: :lol:
Odpovědět