Maska FACELIFT

karoserie, narazniky, skla atd.
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Maska FACELIFT

Příspěvek od bBIKEr »

Prosim vas jak je to s vimenou masky na face liftu za tuhle http://www.milotec.net/maska-milotec-sk ... celift.htm
montaz a hlavne otvirani...jak se tam macka ten cudlik dovnitr,kdyz se to otvira :)
Diky za rady
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Maska FACELIFT

Příspěvek od Maty »

pokud si všimneš fotky ty masky, kterou budeš vYměňovat tak si povšimni, že v ní je díra pro ten čudlík na otevření kapoty ;-)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

dalo by jse řici že je to skoro jako výměna origa kus za kus..pouze odšroubuješ pár šroubečku a nasadíš novou od milotecu..otvirani a zamykaní kapoty zustava origo stávající jak je..vubec do něj nebudeš hrabat ;)
Kubas01

Příspěvek od Kubas01 »

Jak sem tak pozoroval na feldách nebo oktávkách tak někdo má v tom tahokovu díru na to otvírání kapoty a někdo nemá.Hezčí je to bez něj, ale nejde mi do hlavy jek je to potom řešený.To maj jako to otevírání vymontovaný?
Goofy - FK

ono tam to otvirani možna je..jen nejde vidět..já mám masku od Mattigu a na ní otvírací čuplík nejde vidět,jen do te doby dokud nepotahnu za táho kapoty v kabině..tudíž bych řekl že tam je jen nejde vidět ;)
Kubas01

Příspěvek od Kubas01 »

aha takže žádnou díru v tom tahokovu nemáš?
Goofy - FK

já nemám tahokov..mám lamely....tam je díra ale až vzadu..tudiž při zamknute kapotě nejde ten čudik vubec vidět..
Obrázek
Kubas01

Příspěvek od Kubas01 »

Ta maska se mi takhle líbí.No jinak možná by to šlo udělat, že by se to otvírání vyhodilo a zůstal by tam jenom ten zámek takže po zatáhnutí toho otvírání kapoty uvnitř auta by se už nemuselo nic mačkat a rovnou by se kapota otevírala...jestli by to teda takhle fungovalo.A kdyby se tam daly plynový vzpěry tak by se to i samo otevřelo.Nemáte s tim někdo zkušenost?
Almond
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almond »

No já si tam radši nechám tu pojistku, ona tam nebude jen tak bezvýznamně ;)
bBIKEr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bBIKEr »

se ti to otevre pri jizde :-D a budes mit viko na strese :)
SERTE METAL V KOSTKÁCH !!!
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Kubas01 píše:Jak sem tak pozoroval na feldách nebo oktávkách tak někdo má v tom tahokovu díru na to otvírání kapoty a někdo nemá.Hezčí je to bez něj, ale nejde mi do hlavy jek je to potom řešený.To maj jako to otevírání vymontovaný?
Ale oktávky to maj krapet jiný ;) Tam se ti nadzvedne kapota a zpod toho ti vyjede podlouhlá páčka, kterou se otevírá kapota. Proto v tahokovu není žádná díra ;)
Kubas01

Příspěvek od Kubas01 »

No ale dvojková oktávka to má stejně jako novější felda ne?Felda má čudlík a oktávka páčku, ale jinak na stejnym místě.
Odpovědět