pokud si všimneš fotky ty masky, kterou budeš vYměňovat tak si povšimni, že v ní je díra pro ten čudlík na otevření kapoty
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
dalo by jse řici že je to skoro jako výměna origa kus za kus..pouze odšroubuješ pár šroubečku a nasadíš novou od milotecu..otvirani a zamykaní kapoty zustava origo stávající jak je..vubec do něj nebudeš hrabat
Jak sem tak pozoroval na feldách nebo oktávkách tak někdo má v tom tahokovu díru na to otvírání kapoty a někdo nemá.Hezčí je to bez něj, ale nejde mi do hlavy jek je to potom řešený.To maj jako to otevírání vymontovaný?
ono tam to otvirani možna je..jen nejde vidět..já mám masku od Mattigu a na ní otvírací čuplík nejde vidět,jen do te doby dokud nepotahnu za táho kapoty v kabině..tudíž bych řekl že tam je jen nejde vidět
Ta maska se mi takhle líbí.No jinak možná by to šlo udělat, že by se to otvírání vyhodilo a zůstal by tam jenom ten zámek takže po zatáhnutí toho otvírání kapoty uvnitř auta by se už nemuselo nic mačkat a rovnou by se kapota otevírala...jestli by to teda takhle fungovalo.A kdyby se tam daly plynový vzpěry tak by se to i samo otevřelo.Nemáte s tim někdo zkušenost?
Kubas01 píše:Jak sem tak pozoroval na feldách nebo oktávkách tak někdo má v tom tahokovu díru na to otvírání kapoty a někdo nemá.Hezčí je to bez něj, ale nejde mi do hlavy jek je to potom řešený.To maj jako to otevírání vymontovaný?
Ale oktávky to maj krapet jiný Tam se ti nadzvedne kapota a zpod toho ti vyjede podlouhlá páčka, kterou se otevírá kapota. Proto v tahokovu není žádná díra