kolik lihu do benzinu?

:)
vacilena - FK

kolik lihu do benzinu?

Příspěvek od vacilena - FK »

Da se přidavat do feldy lih? a kolik aby se to neodrazilo na spotřebe a vykonu?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik lihu do benzinu?

Příspěvek od emilio52 »

Dával sem půl litru na nádrž ,jde jen oto aby se případnej kndenzát vody svázal s tím lihem a voda po případě nezamrzla někde v trubičkách.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
vacilena - FK

Příspěvek od vacilena - FK »

mel jsem na mysli vetši množstvi, jako pomer ke snižen i nakladu na spotřebu
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Tak jestli ti jde jen oto abys ušetřil tak si kup koloběžku . Ten líh se tam dává jen kvůli tý vodě ,místo velfobínu.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
mikka

Příspěvek od mikka »

Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Kdysi za starých časů jsem taky přidával do benzínu líh, poté co mně zamrzl za jízdy přívod benzínu.(Velfobin zasí.al celý systém) :) Taky jsem dával půl litru na nádrž. U Feldy jsem si na to za jedenáct let ještě nevzpomněl a zatím nezamrzla :D :D . Ale kvůli úspoře tam dávat něco jiného než 100 oktanový benzín, mně ještě nenapadlo. :lol: :lol:
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
JoS

Příspěvek od JoS »

Taky ho tankuju,ale nezapomínej,že jsme v Čechách.Dokud nebude smět ČOI napsat:,,Tato a tato firma v té a té obci,ulice,atd má ten a ten benzín,který nevyhovuje té a té normě,naopak obsahuje více vody a nepovolené uhlovodíky (toluen,xylen,atd),tak do té doby nemůžeš absolutně věřit,že ti servírují to,co je proklamováno.A zaplatíš to stejně. :evil: :twisted:
Jinak já jsem teď přidal líh v poměru asi 80ml na 10l benzínu.Čistě preventivně by potom stačilo jen 50ml na 10l benzínu. :roll:
Odpovědět