Víko ventilů - chybí vývod

Simos 2P
135M, 136M
vlp - FK

Víko ventilů - chybí vývod

Příspěvek od vlp - FK »

Potřeboval bych nutně vyměnit víko ventilů. Problém je, že žádné z vík co mi objednali nemá druhý vývod (ten co vede ke škrtící klapce). Vyvrtat díru není problém, ale jak tam mám (bez navaření) uchytit tu trubičku co z toho čouhá a kde ji vzít? Z toho originálu vyndat nejde. A je to tam vůbec potřeba? Dík za odpovědi.
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: Víko ventilů - chybí vývod

Příspěvek od Kuladmin »

Absolutne nechapu sezen na vrakaci apod normal pouzity viko ventilu ne? Nevim kde a co kupujes ale ten vyvod tam je preci normal. Akorad ted nevim zda to neni kovova trubicka a jen narazena.
vlp - FK

Příspěvek od vlp - FK »

Kupuji to přes škoda-díly.cz. Výhoda je, že jsou místní. Problém je, že to objednávali přesně na ten můj motor a všechny víka co objednali ten vývod nemaj. Shánět někde orezlý víko se mi nechce. Nehledě na to, že jedinej vrakáč v Plzni o kterým vím, tak tam neseženu vůbec nic, asi to souvisí s tím, že si uprostřed dvora otevřeli prodejnu nových dílů. Na dvoře mají jen několik rozebraných vraků. A součásti žádný, ani nikde na hromadě.
Kdyby aspoň někdo věděl jak dostat ven tu trubičku, protože kleštěma to vytáhnout nejde a vytlačit taky ne.
Suri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suri »

Tak za prvé : Veko ventilov je hliníková zliatina čiže bude hrdzavé veľmi ťažko . Za druhé - u novej druhovýroby mi nesedeli diery ,ani tesnenie a ten odliatok bol kadejaký . Zožeň veko z vrakoviska z felície . Inak jeden vývod má preto lebo je to veko z motora škoda 742/135/6 tie ten malý vývod nemajú .
Mildacaso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mildacaso »

hlinik nerezne takze nemusis mit strach ze bude reznout.. Vrakoviste jsou techto dilu plne.. A pokud tam neco na tom viku chybi tak bych to vratil a omlatil tomu prodejci o hlavu.. Pripadne pokud chces nove tak je tu je jeste znackovy servis skoda. Vofot nam to viko ... at vime co ti tam chybi.. ;)

Obrázek
seriove viko
Naposledy upravil(a) Mildacaso dne čtv 28. led 2010 21:08:52, celkem upraveno 1 x.
vlp - FK

Příspěvek od vlp - FK »

Já chtěl vlastně napsat olezlý a ne orezlý. To moje vypadá fakt hrozně a hlavně původní majitel to dotáhl asi moc, takže ten hořejšek prasknul a leze mi z toho olej. Jinak já to jěště nezaplatil, to je ta výhoda, že mají pobočku u nás. Jinak chybí tam ta trubička co čučí severovýchodním směrem. No asi to budu muset teda zase shánět použitý. Nevěděl by někdo o vrakáči v okolí Plzně? (krom Waltera).
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Toho ze bude olezly apod se neboj klidne vem i mastny zvenku pac kdyz ho odmastit bude krasny jak novy. Kdyz bude suchy tak ho prejed dratakem a zas bude jak novy.
JaNMARTINKA

Příspěvek od JaNMARTINKA »

Mam ten sami problem. Nove vika maji jen vyvod na tu silnejsi trubku.
Tu slabsi jsem zaslepil nekde u kapky. K cemu presne slouzi ta slabsi hadicka ? Projevi se nejak jeji odstraneni ?
Odpovědět