Víko ventilů - chybí vývod
-
vlp - FK
Víko ventilů - chybí vývod
Potřeboval bych nutně vyměnit víko ventilů. Problém je, že žádné z vík co mi objednali nemá druhý vývod (ten co vede ke škrtící klapce). Vyvrtat díru není problém, ale jak tam mám (bez navaření) uchytit tu trubičku co z toho čouhá a kde ji vzít? Z toho originálu vyndat nejde. A je to tam vůbec potřeba? Dík za odpovědi.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víko ventilů - chybí vývod
Absolutne nechapu sezen na vrakaci apod normal pouzity viko ventilu ne? Nevim kde a co kupujes ale ten vyvod tam je preci normal. Akorad ted nevim zda to neni kovova trubicka a jen narazena.
-
vlp - FK
Kupuji to přes škoda-díly.cz. Výhoda je, že jsou místní. Problém je, že to objednávali přesně na ten můj motor a všechny víka co objednali ten vývod nemaj. Shánět někde orezlý víko se mi nechce. Nehledě na to, že jedinej vrakáč v Plzni o kterým vím, tak tam neseženu vůbec nic, asi to souvisí s tím, že si uprostřed dvora otevřeli prodejnu nových dílů. Na dvoře mají jen několik rozebraných vraků. A součásti žádný, ani nikde na hromadě.
Kdyby aspoň někdo věděl jak dostat ven tu trubičku, protože kleštěma to vytáhnout nejde a vytlačit taky ne.
Kdyby aspoň někdo věděl jak dostat ven tu trubičku, protože kleštěma to vytáhnout nejde a vytlačit taky ne.
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Tak za prvé : Veko ventilov je hliníková zliatina čiže bude hrdzavé veľmi ťažko . Za druhé - u novej druhovýroby mi nesedeli diery ,ani tesnenie a ten odliatok bol kadejaký . Zožeň veko z vrakoviska z felície . Inak jeden vývod má preto lebo je to veko z motora škoda 742/135/6 tie ten malý vývod nemajú .
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
hlinik nerezne takze nemusis mit strach ze bude reznout.. Vrakoviste jsou techto dilu plne.. A pokud tam neco na tom viku chybi tak bych to vratil a omlatil tomu prodejci o hlavu.. Pripadne pokud chces nove tak je tu je jeste znackovy servis skoda. Vofot nam to viko ... at vime co ti tam chybi.. 
seriove viko
seriove viko
Naposledy upravil(a) Mildacaso dne čtv 28. led 2010 21:08:52, celkem upraveno 1 x.
-
vlp - FK
Já chtěl vlastně napsat olezlý a ne orezlý. To moje vypadá fakt hrozně a hlavně původní majitel to dotáhl asi moc, takže ten hořejšek prasknul a leze mi z toho olej. Jinak já to jěště nezaplatil, to je ta výhoda, že mají pobočku u nás. Jinak chybí tam ta trubička co čučí severovýchodním směrem. No asi to budu muset teda zase shánět použitý. Nevěděl by někdo o vrakáči v okolí Plzně? (krom Waltera).
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Toho ze bude olezly apod se neboj klidne vem i mastny zvenku pac kdyz ho odmastit bude krasny jak novy. Kdyz bude suchy tak ho prejed dratakem a zas bude jak novy.
-
JaNMARTINKA
Mam ten sami problem. Nove vika maji jen vyvod na tu silnejsi trubku.
Tu slabsi jsem zaslepil nekde u kapky. K cemu presne slouzi ta slabsi hadicka ? Projevi se nejak jeji odstraneni ?
Tu slabsi jsem zaslepil nekde u kapky. K cemu presne slouzi ta slabsi hadicka ? Projevi se nejak jeji odstraneni ?