Dotaz ohledně tlumičů na Fellicii 1.3LXi
Dotaz ohledně tlumičů na Fellicii 1.3LXi
Dobrý den,prosím o odpověď: v krátké době mne čeká výměna tlumičů jak přední tak zadní a zvažuji jestli nebude vhodné je nahradit tlumičemi pro Škodu Felicii Pick-up.=== Je to vůbec možné ?? Popř. co by jste mi doporučili ?? Díky za odbornou odpověď. Rys.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz ohledně tlumičů na Fellicii 1.3LXi
Přední ano, zadne, pickup má trochu jinou zadní nápravu. Ovšem nevidím důvod proč dávat z jiného modelu, pokud nemáš nějaký problém se zatížením, či jízdníma vlastnostma.
Pokud chceš nějakou odpověď, tak musíš přesně specifikovat svůj dotaz - problém a hlavně napsat jaký máš model vozu 1,3LXi je jen motor, ale nejde z toho vyčíst, jakou máš kastli, co vozíš, kde jezdíš.
Pokud chceš nějakou odpověď, tak musíš přesně specifikovat svůj dotaz - problém a hlavně napsat jaký máš model vozu 1,3LXi je jen motor, ale nejde z toho vyčíst, jakou máš kastli, co vozíš, kde jezdíš.
Prosím kde najdu informaci ohledně typu karoserie ?? A k výměně tlumičů - co by jste mi doporučoval - jaký typ, značku popř. kde bych měl nakupovat ??
Díky za odpověď. Rys
Díky za odpověď. Rys
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Prosím kde najdu informaci ohledně typu karoserie ??
Postavíš se vedle auta a podíváš se na něj, už pouhým pohledem zjistíš, zda máš krátkou feldu, combi, vanplus, praktik, pickup, popřípadě lauretu
A k výměně tlumičů - co by jste mi doporučoval - jaký typ, značku popř. kde bych měl nakupovat ??
Kua už jsem ti psal, že to musíš upřesnit, jestli chceš jen seriový podvozek na seriový auto, nebo ho chceš zvednout, když vozíš těžký náklad nebo máš v kufru LPG, nebo snížit.
A většinou se to kupuje v obchodu nebo přes net.
Postavíš se vedle auta a podíváš se na něj, už pouhým pohledem zjistíš, zda máš krátkou feldu, combi, vanplus, praktik, pickup, popřípadě lauretu
A k výměně tlumičů - co by jste mi doporučoval - jaký typ, značku popř. kde bych měl nakupovat ??
Kua už jsem ti psal, že to musíš upřesnit, jestli chceš jen seriový podvozek na seriový auto, nebo ho chceš zvednout, když vozíš těžký náklad nebo máš v kufru LPG, nebo snížit.
A většinou se to kupuje v obchodu nebo přes net.
-
Kristensen - FK
Výrobců je spousta někdo lepší někdo horší, záleží na co taky auto používáš, jestli jen na ježdění do práce a na nákupy tak ti klidně stačí Monroe, Sachs, Ateso, pokud chceš lepší podvozek a klidně za to zaplatíš tak H/P sporting nebo Koni, jinak si můžeš vybrat co chceš Alko, Kamoka, Vika, Vector, Starline, výběr je velkej, kvalita různá, určitě máš někde ve svém okolí prodejnu ND
-
mir77 - FK
Já se přidám k dotazu tak trošku
Když už tady vidím zmíňku o LPG. Taky asi budu muset na jaře vyměnit, mám 1.3 mpi, krátkou a v kufru bombu
Myslel jsem na Atesa, ale ještě jsem se nerozhod. Co s těma zadníma, když tam vozim nádrž?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pružiny z combi.
-
azse
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte
Mám Felíciu 1.3-ku a chcem vymeniť predné tlmiče.Dnes som zistil,že dorazy(elastogramy),ktoré už mám kúpené, sú na Š. Favorit, čiže o 2 cm dlhšie ako sú pôvodné.Viem,že veľa ludi používá aj tie dlhšie,ale ja by som chcel vedieť,ktoré sú lepšie na Felíciu,aký bude rozdiel,keby som ich namontoval.
Ďakujem
Mám Felíciu 1.3-ku a chcem vymeniť predné tlmiče.Dnes som zistil,že dorazy(elastogramy),ktoré už mám kúpené, sú na Š. Favorit, čiže o 2 cm dlhšie ako sú pôvodné.Viem,že veľa ludi používá aj tie dlhšie,ale ja by som chcel vedieť,ktoré sú lepšie na Felíciu,aký bude rozdiel,keby som ich namontoval.
Ďakujem
-
Goofy - FK
Mám takový možná ač trochu debi*ní dotaz,ale je ve stejné výšce miska na tlumiči s ABS a i bez něj?? jestli jsou stejný..to že je tam ten držáček na ABs vím..díky 
-
Kristensen - FK
miska je rozhodně stejně vysoko pro ABS i bez, jedinej rozdíl je Favorit - Felicia kde Felicia má misku níž o 1 nebo 1,5 cm (přesně už si to nepamatuju)
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Ten rozdil je 2cm a mozna jeste kousek vis o vikendu mohu presne zmerit na mm.
-
Goofy - FK
díky to jsem potřeboval vědět
myslel jsem že je rozdíl i ve výšce misek 
-
Kristensen - FK
No ale aby jsi to pochopil dobře tak ten rozdíl je pouze favo-felda, ale felda s ABS nebo bez ABS je pořád stejně vysoká
-
MSMisak - FK
Ahoj, tak to tu pročítám a právě jsem si pořídil tlumiče určené na favorita a chtěl bych je hodit do mé 1.6.
Dle všeho by to tedy mělo být stejné nebo dokonce by měli být ještě vyšší?Což by byla výhody když vezu naložený kufr..
Ovšem když tak nad tím přemýšlím tak favorit 1.3 je zase lehčí než 1.6 tak aby nedostávali zabrat...
Pružiny mám koupené nové.
Dle všeho by to tedy mělo být stejné nebo dokonce by měli být ještě vyšší?Což by byla výhody když vezu naložený kufr..
Ovšem když tak nad tím přemýšlím tak favorit 1.3 je zase lehčí než 1.6 tak aby nedostávali zabrat...
Pružiny mám koupené nové.
-
tabacek - FK
takze podle toho co sem cetl tak mohu pouzit na felici tlumice z favorita?? je to teda forman a ja mam kratkou 1.3 kdyz se zmeni vyska to me nevadi.. ale jestli budou pasovat...
-
jendafmx
Re: Dotaz ohledně tlumičů na Fellicii 1.6
MĚL BYCH DOTAZ OHLEDNĚ TLUMIČŮ KONI.NA INTERNETU JSE MĚ NEPODAŘILO NA FELICII NIKDE SEHNAT TAK JESI NĚKDO NEVÍTE STRÁNKU KDE BY JE MĚLI A JAK JSOU NATOM V POROVNÁNÍ S HP VÍM ŽE MAJ Í VÍCE DRUHŮ NA VÝBĚR OD SERIE,SPORT,TUNING.... TAK JESI NĚKDO MÁ NĚJAKOU ZKUŠENOST A KDE JE SEHNAT DÍKY.