Tatra 603
-
Garazazahama - FK
Tatra 603
Zdarec dlouho sem se sem nepodíval ale mam ted hodně starosti k moji felince přibyla velká stará kamarádka, koupili sme se svagrem tatru 603-3 je to nádherný auto s duší. jednoduchý s překrásným zvukem osmiválce. Budeme ji dávat do původního stavu bude to trvat 1,5 až 2 roky a sežere to cca 200 litrů ale výsledek bude perfektní protože jsme natrefili na nepříliš zhnilou káru.Dá se říct že krom podlahy jsou všechny plechy ve 100% stavu. Pokud budete mít zájem rád vám budu během práce dohazovat fotky. Pokud si teda nemyslíte že tohle sem nepatří.
Re: Tatra 603
Minimálně mě i Dedly by to zajimalo, třeba se taky pochlubí co schovává ve stodole 
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
-
Kristensen - FK
Zájem si myslím bude no ale jinak co se týče koroze tak to uvidíš až do toho rejpneš a pokud chceš tohle auto udělat komplet a chceš mít z něj radost tak 200 000 je možná reálný když budeš šetřit ale zapomeň na to že to bude za 1,5-2 roky, pokud to má za něco stát tak tomu přidej ještě další 2 roky. jinak já jseš spíš na motorky ale taky jsme s bráchou neodolali a máme v garáži Spartak 440 KdF, motor vzadu 1200 KdF boxer vzduchem chlazenej, vše zapsáno v TP, dobová přestavba, čeká na renovaci.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Dedla má trochu novější,a vozila hoodně důležitýho pána...
Jinak sis to mohl dát do Naše,vaše stroje jestli chceš.A fotky rádi uvidíme.
Jinak sis to mohl dát do Naše,vaše stroje jestli chceš.A fotky rádi uvidíme.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Tatra 603 to je bomba!!! hned bych se zajel podivat ,jak vypada...
ale renovace je na dlouho no
prvniho fiatka 500 jsme delali rok a pul,nakonec sel do sveta...ted mam taky jeden predrenovacni kousek F500 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jasně dej sem, to je krásnej kočár, bohově se v tom spalo a ještě líp šu..., párkrát jsem vezl gumy na vojně, ale nechtějte v tom jet v zimě, chcípli by jste zimou. 
-
Garazazahama - FK
Neni zhnilá vůbec máme to prorejpaný skrz na skrz a krom podlahy je vše ok, bylo to 20let ve stodole takže na to vubec nepršelo, krom toho že interier suploval kurník je to auto gut. Natočili jsme ho i po tech 20ti letech do 5-ti minut bez vetších problému ale po chvíli nám začal dělat problém hodně starý benzín který připomínal spíš kondenzované mlíko. máme ji už rozhozenou díly schované v suchu a v teple jen kasla stojí venku pod plachtou a čeká až se na jaře do ni pustíme.Kristensen píše:Zájem si myslím bude no ale jinak co se týče koroze tak to uvidíš až do toho rejpneš a pokud chceš tohle auto udělat komplet a chceš mít z něj radost tak 200 000 je možná reálný když budeš šetřit ale zapomeň na to že to bude za 1,5-2 roky, pokud to má za něco stát tak tomu přidej ještě další 2 roky. jinak já jseš spíš na motorky ale taky jsme s bráchou neodolali a máme v garáži Spartak 440 KdF, motor vzadu 1200 KdF boxer vzduchem chlazenej, vše zapsáno v TP, dobová přestavba, čeká na renovaci.
-
Garazazahama - FK
Nikdy jsem si nepomyslel že do toho něky pujdu ale švagr dělá motorky a začalo mě to zajímat, poslední kapkou byla jízda T87, to jsem byl naprosto v pasti, a že už jsem v nějakých těch autech jel.Ale Tatra je nádherný zážitek na celý život. Až doděláme 603 chcem jít do 87 začíná to být mým snem. sehnali sme ji po známosti za 70.000, bohužel jen než jsemsi vzpoměl že mi chybí fotka bylo už vše z kasly dole. Navíc majitel kdysi dávno krásný černý lak přestříkal hnustným šedým plničem z myšlenkou že lak opraví, ale to byl konec, takže mam jen fotku holý kasly a hromady dílu ve sklepě. A takhle to vypadá jako bezcený šrot. Ale kdo ví jednou.. na jaře začínáme. Podlahou. Dnes se nám navíc naskytl kontakt na osobu která má 4 kusy těchto krasavců a náhradní díly rozdává na potkání a ted potkal nás takže si pěknou hronadu věci odvezem. Nejcenější je originál téměř nepoužitý autorádio a originál zabalený prahy. Největší položka se nám zatim jeví nový lak ten vychází od profesionála v autorizovaném servise škoda 50.000,- A vím že pán lakýrnik je hodně šikovný takže má naši důvěru a za ty peníze to stojí. No snad vše dobře dopadne.Budu dále infotmovat a dávat fotky. Pro inspiraci.
-
Kristensen - FK
hlavně jestli ti to pod tou plachtou nestojí na trávě nebo nad kanálem nebo nějakým septikem, to by nebylo dobré
Taky bych ji chtěl vidět, určitě hoď fotky.
Co jsem tak koukal a pokud chceš origo. interirér tak počítej tak 100 000,- od profíků. (jsou to i origo látky atd)
Co jsem tak koukal a pokud chceš origo. interirér tak počítej tak 100 000,- od profíků. (jsou to i origo látky atd)
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Jinak jsem si vzpomel ze bych na to mel asi hlavy na repas...
-
Stefi74 - FK
Jo tak stara poctiva 603 je super a je to český auto tak sem zvědavej na foto
gratuluju 
-
Garazazahama - FK
Tady jsou tři fotky které jsem stihl narychlo pořídit,vypadá to jako totální vrak ale odted už to bude jen lepší a lepší. Zaujala mě možnost startováni z motorového prostoru, šiko by se mi o ve feli.
tak tady máte ten krám
http://img5.imgup.eu/CIMG5961.JPG
http://img6.imgup.eu/CIMG5963.JPG
http://img8.imgup.eu/CIMG5964.JPG
fotky všech dílů udělám.
tak tady máte ten krám
http://img5.imgup.eu/CIMG5961.JPG
http://img6.imgup.eu/CIMG5963.JPG
http://img8.imgup.eu/CIMG5964.JPG
fotky všech dílů udělám.
Konečně se tu objevilo auto s motorem 
-
Martinka88 - FK
Joo prosím o průběžný fota. Děda ji měl a doteď lituje, že si ji nenechal
Vypráví o ní pořád, tak mu budu ukazovat vaši práci 
-
Garazazahama - FK
všiměte si jak je velká oproti felicii a to ještě felicie stoí na pořádné vrstvě sněhu. Jo a máme jednu obrovskou výhodu celou renovaci konzultujem s pánem který tyto auta projektoval a konstruoval, je to 80ti letý děda a má doma tři T87. Přez něj taky zháníme veškerý díly a info.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pon 01. úno 2010 22:44:58, celkem upraveno 1 x.
No jo vzduchem chlazenej osmivál do V kdo ten zvuk zná.... Jinak dávej fotky jak postupuješ mám rád auta z těchto let
škoda felicia 1,6 kombi lxi 55kW 08/99
ford focus 1,8 kombi Ghia 85kW 04/99
ford focus 1,8 kombi Ghia 85kW 04/99
-
Martin_Happy - FK
Já byl dycky z tater odvařenej. Nevjvíc teda z 613 a z 87, ale 603 je pecka, taky se těšim na fotky
Garazazahama:
Asi už vše co jsem měl na T603 jsem postupně nejak povyměňoval za na T613.
Když náhodou narazíš na nějaký věci na T613/1 - 2,třeba by se něco šiklo...
Asi už vše co jsem měl na T603 jsem postupně nejak povyměňoval za na T613.
Když náhodou narazíš na nějaký věci na T613/1 - 2,třeba by se něco šiklo...
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak přeju ti hodně zdaru.Já kdysi se známým se taky do toho samého pustil,ale stihnul jsem mu to pomoct jen vyvařit.Žralo to strašně moc času.Peníze jsem neřešil bo to financoval on a jeho tatík.No dopadlo to tak že spoustu věcí nakoupil,uložil,udělal se motor a vyvařila se kastle.A teď už to stojí šestým rokem v garáži a čeká se na kyt a lak.Nevím nevím jak to dopadne.Já už na to čas nemám a on tomu moc nehoví...Je jí škoda.Bylo to krásně rozpracované...
-
Snehulak - FK
heh sorry za ot ale tenhle motor má jeden známej v bugině zkusím najít foto
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak já ho viděl ve stařičké stovce...Docela mazec.
- TIW
- Kontaktovat uživatele:

- URNA
- Kontaktovat uživatele:
Táák gralulace!!!:-)...Já osobně jsem o tomhle autu slýchal pořád páč můj děda s tim jezdil pořád.Bylo to jeho služebí auto
...A řikal že v tý době to bylo žihadlo jako pes!
tak hodně zdaru!
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
-
Snehulak - FK
TIW tam kam nastupuju dělal kvalitní chrom, dělají věci pro Audi, jaguár atd
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
Tady v mém okolí dělala chrom Tatra v Kopřivnici, ale je spíš problém s přípravou pod chrom a semtam tam ti holomci nějakej díl potratili
Taky se posílá chromovat někam na slovensko, mno jeden známej si tam nechal dělat věci na Airovku a pár kousků na Tatru 57 a když mu přišla účtenka na 1600éček, tak se netvářil moc radostně, ale zase to měl i s přípravou 

- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Peněz nemusíte litovat,když se vám ji poved dát do pucu tak koštuje cca 1.250000,-Kč tak že se to vyplatí,jen škoda že to není T603-1Garazazahama píše:Zdarec dlouho sem se sem nepodíval ale mam ted hodně starosti k moji felince přibyla velká stará kamarádka, koupili sme se svagrem tatru 603-3 je to nádherný auto s duší. jednoduchý s překrásným zvukem osmiválce. Budeme ji dávat do původního stavu bude to trvat 1,5 až 2 roky a sežere to cca 200 litrů ale výsledek bude perfektní protože jsme natrefili na nepříliš zhnilou káru.Dá se říct že krom podlahy jsou všechny plechy ve 100% stavu. Pokud budete mít zájem rád vám budu během práce dohazovat fotky. Pokud si teda nemyslíte že tohle sem nepatří.
-
Garazazahama - FK
nj
jinak brzo to už bude rok, ale zatím jsme ve stádiu shromaždováni dílů.de to pomalu, hrozně pomalu:-(