Teploměr vnitř venkovní

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Xfanthom - FK

Re: Teploměr vnitř venkovní

Příspěvek od Xfanthom - FK »

Jen pro ukazku .... posunul jsem tlacitka a teplomer krasne zapadnul 8-) 8-)

Obrázek
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

ja som zase voltmeter zabudoval do popolnika
Obrázek
fanan73 - FK

Příspěvek od fanan73 - FK »

ahoj potrebuji poradit koupil jsem si teplomer :in-out a nevim kudy nejlepe tahnout kabel s cidlem a kam cidlo umistit,a kam teplomer mam ho jako ho mas ty na foto a reaguje na ofuky topeni ikdyz mam zavrene ty vydechy.

Dale bych prosil radu sice to sem nepatri ale treba poradite kombinace koncovych svetel s diodovymy zarovkamy, uvazuji o bilych nebo kourovycj krytech na svetla , predem dik
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Snadno jde kabel protáhnout průchodkou, kterou vedou hadičky od ovládání sklonu světel. V budoucnu to může trochu komplikovat výměnu toho aparátu na ovládání sklonu světel, ale budeme to ještě někdy někdo měnit za to originální? Já teda ne. Až to zdechne, tak hadice vystřihám a půjde tam elektrika. Pak už ta průchodka bude jenom pro protahování kabelů z interieru do motorového prostoru.

Tahle průchodka má výhodu, že nic nemusíš rozdělávat. Stačí kus tvrdšího drátu, prostrčit si ho z motorového prostoru dovnitř, tam navázat snímač teploměru a protáhnout zpět.

V motorovém prostoru jsem kablík táhnul společně s originál kabeláží a snímač jsem dal za mlhovku do nárazníku.
fanan73 - FK

Příspěvek od fanan73 - FK »

Atnarfus píše:Snadno jde kabel protáhnout průchodkou, kterou vedou hadičky od ovládání sklonu světel. V budoucnu to může trochu komplikovat výměnu toho aparátu na ovládání sklonu světel, ale budeme to ještě někdy někdo měnit za to originální? Já teda ne. Až to zdechne, tak hadice vystřihám a půjde tam elektrika. Pak už ta průchodka bude jenom pro protahování kabelů z interieru do motorového prostoru.

Tahle průchodka má výhodu, že nic nemusíš rozdělávat. Stačí kus tvrdšího drátu, prostrčit si ho z motorového prostoru dovnitř, tam navázat snímač teploměru a protáhnout zpět.

V motorovém prostoru jsem kablík táhnul společně s originál kabeláží a snímač jsem dal za mlhovku do nárazníku.

tenkabel ma jenom 3 m a to cidlo je 3cmx1cm projde to tou pruchodkou
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Budeš jí muset rozříznout. Tak jak tam je určitě neprojde.
V karoserii je díra o průměru tak 500mm. V průchodce jsou jenom dvě díry pro hadičky. Pro protažení snímače průchodku prostě nožem propíchneš a trochu rozřízneš.
Odpovědět