Prosakuje olej, těsnění
-
jen-da - FK
Prosakuje olej, těsnění
Chtěl by jsem se zeptat:
Na motoru při pohledu zepředu je takové víko, přichycené 4-mi šrouby, řekl bych že mi tudy prosakuje olej, jestli to není teda z víka ventilů. Jaké je pod tím víkem a těmi šrouby těsnění? Vymění se jen tak, že to odšroubuji, vyměním, a zase přišroubuji, nebo je v tom nějaký háček?
neví někdo čísla těch dílů?
fotka je zde, ale není to můj motor
http://img19.imageshack.us/img19/4579/m ... e50kw1.jpg
Na motoru při pohledu zepředu je takové víko, přichycené 4-mi šrouby, řekl bych že mi tudy prosakuje olej, jestli to není teda z víka ventilů. Jaké je pod tím víkem a těmi šrouby těsnění? Vymění se jen tak, že to odšroubuji, vyměním, a zase přišroubuji, nebo je v tom nějaký háček?
neví někdo čísla těch dílů?
fotka je zde, ale není to můj motor
http://img19.imageshack.us/img19/4579/m ... e50kw1.jpg
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosakuje olej, těsnění
JJ klasika viko zdvihatek vis co nejdriv skus vem 10 klicek a dotahni ty maticky tutove jsou povoleny 
-
jen-da - FK
Matičky jsem dotahoval před rokem, byly povolený, ale moc to nepomohlo, to těsnění vyměním. Neví někdo jak se jmenuje to těsnění, až se budu ptát v mototechně? A jeho přibližná cena - originálu?
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Pýtaj si tesnenie Veka rozvodových tyčiek + 4 gumičky čo idú na štifty , myslím že toto tesnenie číňania ani nerobia a vyrába ho Rubena čr , cena tesnenia 40-50kč a tie 4 gumičky za 12kč kus
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
nie je začo , kúp si aj 4 samoistiace matice a daj nové aby sa to nepovolovalo
-
jen-da - FK
Samojistící matice určitě koupím, akorát jsem se díval do ETKY a ty gumičky na štefty stojí 36kč/ks, tak asi koupím polské za 12kč a uvidím co vydrží 
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě na ceny v ETCE se nedívej,ty jsou tak možná pro autosalony Škoda.To těsnění stojí asi 15kč,výrobce CZ,takže asi Rubena.
-
jen-da - FK
OK, zítra se poptám. Jinak ty těsnění jsou shodné s těmi na víku ventilů, že?
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
nechcem uraziť ale ak ti je veľa dať 100 korún na prkotinu ktorá ovplyvnuje tesnosť motora tak auto predaj , a za druhé načo sa pýtaš čo kúpiť ked si to študuješ v etke ? ver tomu čo čítaš a nepýtaj sa