Máte někdo zkušenosti s transmittery?
Na aukru toho je fakt hodně http://cm.aukro.cz/search.php?string=tr ... country=56
Díval jsem se na ceny a není to zrovna nejdrahší...
Pokud někdo něco podobného má, napište tu jak jste s tím spokojeni
Kámoš to má. Už mu to odrovnalo tři flešky (nebyly to žádný extra šmejdy). Kvalita zvuku je nic moc, ale to se asi bude lišit výrobek od výrobku... Já mám naštěstí mobil s FM vysílačem, takže když je opravdu nouze, tak použiju to
Mám, když vychytáš frekvenci, na které nevysílá nikdo jinej, je kvalita relativně ucházející (samožrejmě se to nedá porovnávat třeba s přímým AUX zapojením), ale na dlouhé cesty je to skoro nepoužitelné, protože není moc velká naděje, že po celou cestu ve všech místech bude ta frekvence nevyužitá. Pak se dostaví hodně nepříjemné a většinou taky sakra hlasité rušení.
To nevim, koupil jsem si uplně obyč za 100Kč a když se najde dobrá frekvence, hraje to solidně.. Teď už budu mít AUX a USB v radiu, takže ho nebudu tolik potřebovat, ale jako půlroční provizorní řešení jsem s nim byl spokojen
Jako provizidní řešení používám už asi rok kazetu s vývodem na MP3 přehrávač
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Někde jsem se tu k tomu docela dlouze vyjadřoval. Shrnout všechny nevýhody je docela na dlouho. Pokud jezdíš se spolujezdcem tak ten ti to může furt nastavovat, držet celou cestu rukou v zásuvce aby to z ní nevyskakovalo atd... Jinak je to dost nebezpečný. Prostě hroznej krám.
Musím uznat, že chvilku jsem o tom uvažoval ale jak si tak čtu, tak už bych to nechtěl
Většinou jezdím autem s mladou a už jí vidím, jak to furt šteluje.
Nejspíš by to při první vhodné situaci vyhodila
Já ho mám taky, na USB flešku, a pohoda. Pamatuje si i poslední písničku, takže když to zse natočíš, tak ti bude písen pokračovat tam kde si to před tím vypnul zapalování. Mám k tomu i dálkáč, takže děcka to mohou ovládat zezádu. Za 150,- super řešení, jsem spokojen