Ferodo kotuce+desticky= dobra volba?
-
smazany clen - FK
Ferodo kotuce+desticky= dobra volba?
Chcel by som sa Vas spytat je to dobra volba ked si kupim kotuce Ferodo a Ferodo dosticky FDB610B?
-
sowwwa - FK
Re: Ferodo kotuce+desticky= dobra volba?
Samozrejme, jsou to vpodstate orignal dily.
-
smazany clen - FK
Ako si to myslel s tym ze su to v podstate originalne diely takze to bude mat taky slaby brzdny ucinok ako originalne diely na skodu feliciu?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Na jednom autě mám kotouče a destičky Ferodo a na druhém Lucas. Bzrdí to cca stejně. Obojí brzdí normálně.
-
Snehulak - FK
já měl ATE kotouče a desky a byl jsem spokojen. brzdilo to jak ......hodně dobře, takže myslím že to je škoda peněz pokud není upravený motor na víc koní
Ferodo kotouče a desky k sobě jdou a brzdí to dobře. Tátovi vydrželi na 1.6Combi dost dlouho. Desky doporučuju řadu P - Premium. Vždy kupovat nejlépe stejnou firmu k sobě. ATE jsem testoval, a řekl bych že stejné, jen se více ukážou když člověk šlape na brzdu častěji, kopec atd....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Mira
Jojo,určitě dávat oboje od stejnýho výrobce,kotouče i destičky.A známý značky. 
-
Centauria - FK
A co BOSCH?
"Jednoduchý" dotaz, které teda jsou nej dle vašich skušeností?
"Jednoduchý" dotaz, které teda jsou nej dle vašich skušeností?
-
Centauria - FK
Tak ty ferodo do té doby než se pořádně zahřejou pískají jak najatý. Ale dšlá vždy jenom když je pod nulou 
-
Kristensen - FK
BOSCH je uplně mimo v brzdách, srovnatelné asi jako Starline, takže úroveň výrobků z číny
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Taky nevím co se má dávat, ale když jsem šel kupovat kotouče + destičky tak v Autodílech Krč měli pouze kotouče Ferodo a prodávající mi nabízela destičky TRW s tím že jsou lepší, cenově moc velký rozdíl nebyl,zatím jsem spokojen