Klakson
Klakson
Nevíte někdo jak se dostat ke klaksonu? Felicii mám chvíli a nevím jak se dostat ke klaksonu, mám ho mezi nárazníkem a chladičem. On mi totiž netroubí. Pojistka je dobrá. Takže buď bude blbej klakson nebo dráty.
Škoda Felicia 1.3 BMM, 50 kW, r.v. 1996, Modř Královská II.
-
nebulus - FK
Re: Klakson
Mne chýbal kúsok plastu okolo chladiča, tak som dole odtiahol nárazník a strčil ruku medzi plech a nárazník. Tuším to trocha tlačilo
Tiež mi nefungoval, jeden kábel prehnil.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jeste by to mohl byt spinac ve volantu zalezi jakej mas.(volant) resp krouzek pod volantem.
Tak je to 100% špatným klaksonem. Když zmáčknu tlačítko na volantě tak tam de šťáva. Ještě jsem se chtěl zeptat, musí tam být ogoinál felicia nebo stačí jakýkoliv. Já nikdy neslyšel troubit feliciu tak nevím jaký to má zvuk.
Škoda Felicia 1.3 BMM, 50 kW, r.v. 1996, Modř Královská II.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak nikdy neříkej nikdy ty náš malej elektrikáři, jelikož do klaksonu jde šťáva neustále bez ohledu na talčítko klaksonu. Jelikož tlačítko na volantu spíná kostru, nikoliv +12V

Není občas na škodu kouknout do el. schémat
Není občas na škodu kouknout do el. schémat
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
A pozor na převodní kontakt na sběrný kroužek.Když nebude mít dotek tak klakson taky nejde.
-
nebulus - FK
Tatkova felda bola na geometrii a nejako zle tam nasadili ten kontaktný plech na kryte volantu. Po nejakom čase zistím, že netrúbi a ten pliešok bol odpadný. Tie príchytky ho tam slabo držali, pomohla kvapla sekundového lepidla.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A odkdy se dělá geometrie na volantu??
To dělaj jenom lemplové, který jsou líný seřídit obě strany, povolí jenom jedno kolo a příčka na volantu je pak šejdrem. Potom se musí sundat volant a přesadit. Je to ovšem prasárna.
To dělaj jenom lemplové, který jsou líný seřídit obě strany, povolí jenom jedno kolo a příčka na volantu je pak šejdrem. Potom se musí sundat volant a přesadit. Je to ovšem prasárna.