Rada ohledně koupě feldy - prosím o komentáře!!!
-
Ondra - FK
Rada ohledně koupě feldy - prosím o komentáře!!!
Zdravím všechny,
nevěděl jsem kam jinam to hodit tak se na mě kdyžtak nezlobte. Potřebuji vaše rady a komentáře - Dostal jsem nabídku v podobě Škody felicie, r.v. 2000, s motorem 1.3 mpi 40kW za podle mě velice slušnou cenu 15000,- (ze známosti). Auto je v podstatě po prvním majiteli (před tím bylo firemní ale jezdil v něm ten samý člověk), najeto má poctivých 170tis. Výbava je opravdu maximální, až na palubní kompjůtr to má vše co bych od feldy mohl chtít - ABS, servo, airbag, přední a zadní mlhovky, nárazníky, kliky a zrcátka v laku + zámek zpátečky. Další výhodou je že interiér je alespoň vepředu jako nový, krásně udržovaný. Navíc jsou tam teď nedávno měněné přední brzdovky. Jenže zde plusy končí a jsou tu mínusy, respektive jen jeden jeden ale velký - rez rez a zase rez. Přední a zadní blatníky, prahy, zadní dveře a samozřejmě i kufr jsou už celkem solidně rezavé, naštěstí ale ne úplně prohnilé. Na druhou stranu má auto bílý lak a ten podlě mě dá velice slušně opravovat (myslím že bych případně nemusel lakovat některé části kompletně).
Po Peugeotu 306 který mi vysál peněženku a chuť vlastnit nějaké auto jsem celkem skeptický, proto si zde píšu o radu. Nicméně auto potřebuji a po delším uvažování jsem jednoznačně rozhodnut pro felicii. Rád bych tu uslyšel názory ohledně výhodnosti koupě výše uvedeného vozu, podle srovnání s nabídkami na internetu mi to přijde opravdu jako jasný kauf. Rozhodně by mě taky zajímaly vaše zkušenosti s daným motorem (spolehlivost, časté závady atd.), případně jeho úpravami - přemýšlím že bych si nechal rovnou udělat ostrou vačku a úpravu řídící jednotky protože motor mi přijde celkem slabý.
nevěděl jsem kam jinam to hodit tak se na mě kdyžtak nezlobte. Potřebuji vaše rady a komentáře - Dostal jsem nabídku v podobě Škody felicie, r.v. 2000, s motorem 1.3 mpi 40kW za podle mě velice slušnou cenu 15000,- (ze známosti). Auto je v podstatě po prvním majiteli (před tím bylo firemní ale jezdil v něm ten samý člověk), najeto má poctivých 170tis. Výbava je opravdu maximální, až na palubní kompjůtr to má vše co bych od feldy mohl chtít - ABS, servo, airbag, přední a zadní mlhovky, nárazníky, kliky a zrcátka v laku + zámek zpátečky. Další výhodou je že interiér je alespoň vepředu jako nový, krásně udržovaný. Navíc jsou tam teď nedávno měněné přední brzdovky. Jenže zde plusy končí a jsou tu mínusy, respektive jen jeden jeden ale velký - rez rez a zase rez. Přední a zadní blatníky, prahy, zadní dveře a samozřejmě i kufr jsou už celkem solidně rezavé, naštěstí ale ne úplně prohnilé. Na druhou stranu má auto bílý lak a ten podlě mě dá velice slušně opravovat (myslím že bych případně nemusel lakovat některé části kompletně).
Po Peugeotu 306 který mi vysál peněženku a chuť vlastnit nějaké auto jsem celkem skeptický, proto si zde píšu o radu. Nicméně auto potřebuji a po delším uvažování jsem jednoznačně rozhodnut pro felicii. Rád bych tu uslyšel názory ohledně výhodnosti koupě výše uvedeného vozu, podle srovnání s nabídkami na internetu mi to přijde opravdu jako jasný kauf. Rozhodně by mě taky zajímaly vaše zkušenosti s daným motorem (spolehlivost, časté závady atd.), případně jeho úpravami - přemýšlím že bych si nechal rovnou udělat ostrou vačku a úpravu řídící jednotky protože motor mi přijde celkem slabý.
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada ohledně koupě feldy - prosím o komentáře!!!
Nahod fotky... 
-
Jurka - FK
Felda dobrá, ale koupit ju rezavou je kravina. Kastle a motor je základ... teda u feldy spíš jen ta kastle..motor se dycky sežene a vymění za pusu zbytek sou spotřební díly levné a lehce se vymění
-
Kristensen - FK
Jurko která felda po 10ti letech a 170 tisících není někde rezatá? Pokud si to auto hodlá koupit a jezdit s ním cca 5 let tak se mu to vyplatí koupit a nechat opravit nebo si to opravit sám to je jedno, když vemu ceny ND peugeota a feldy 1,3 tak i kdyby se ta felda srala stejně jako ten peugeot tak ho to pořád vyjde na míň peněz a jestli s tím jezdil jeden člověk a dělala se pravidelná údržba tak by nemusel být takovej problem. Samozřejmě v první řadě se snažit opravit korozi ihned protože čím dýl se to nechá tím horší to potom je a taky to je první věc která je vidět na první pohled.
-
stony - FK
Bílou feldu co rezne kde se dá určitě nebrat. Na té je vše hnusně vidět a nebudeš dělat nic jiného než běhat kolem se šmirglem a lakem.
Pokud ti nevadí že budeš mít většinou roku rezavé auto, tak prosím. Opravit to můžeš, ale na bílé to hned zase vyleze.
Za prvé kup 1,3 MPI 50KW
a za druhé nějakou tmavou
Pokud ti nevadí že budeš mít většinou roku rezavé auto, tak prosím. Opravit to můžeš, ale na bílé to hned zase vyleze.
Za prvé kup 1,3 MPI 50KW
a za druhé nějakou tmavou
-
Kristensen - FK
On je rozdíl opravit a "opravit" když to jenom přešůruješ šmirglem a zatřeš tak nemůžeš čekat nic jinýho než že to za 2-3 měsíce vyleze znova, a je jedno jestli je bílá nebo černá, na obou to bude stejný jen na jedný to je dřív vidět tudíž se to dá také dřív podchytit.
-
stony - FK
No právě že kupec to chce nejspíš jen přešmirglovat a nastříkat. Pochybuju že bude měnit za 20 tisíc plechy a nechat to lakovat.
-
Ondra - FK
Mno mám tu v rukávu možnost nechat udělat plechařinu a celolak za nějakých 10 tisíc. Celkem to tedy dělá nějakých 30 tisíc se základní údržbou po koupi.. I tak je to gut cena, co myslíte?
-
Ondra - FK
Ještě jinak... Seženu za 25000,- nerezavou feldu z roku 2000, nebouranou a v takovéto výbavě???
kdybych měl jenom patnáct litrů, tak bych do ní nešel, je rezavá dost a pod plechama bude ještě víc, ale zas jestli ji necháš po koupi pořádně opravit, tak proč ne
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Téma přesunuto
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze za 15 se to da....
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Slabý motor a rezatá kastle, já bych do toho nešel. Záleží jaké máš nároky, za 15k to asi špatný nebude, ale tu korozi bych se ani nesnažil opravovat a auto prostě dojezdil. Na nějaké drbání do práce a zpět to bude stačit a několik let to poslouží.
Obecně ale musím konstatovat, že těch 170-200k km je tak akorát životnost felicie. Většinou už má šíleně prosezené sedačky a jestli do toho průběžně neinvestovali, tak bude spousta věcí potřebovat opravu (alternátor, starter...)
Plná výbava vypadá trochu jinak. Elektrická okna a zrcátka, 4x airbag, klimatizace, vyhřívané sedačky...
Obecně ale musím konstatovat, že těch 170-200k km je tak akorát životnost felicie. Většinou už má šíleně prosezené sedačky a jestli do toho průběžně neinvestovali, tak bude spousta věcí potřebovat opravu (alternátor, starter...)
Plná výbava vypadá trochu jinak. Elektrická okna a zrcátka, 4x airbag, klimatizace, vyhřívané sedačky...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak zhnilá je asi tak jak všechny ostatní...Jestli po tobě někdo chce za to že ti ji opraví 10000 kč,tak ani nepřemýšlej a běž pro ni.Za 15tis.kč auto prostě neseženeš.Pokud tě vyjde na těch 30 jak píšeš a ta oprava bude udělaná slušně,tak ti ještě pokud se o ni budeš starat poslouží.Motoru 40 kW bych se asi nebál.jezdí jich mnoho a spousta lidí si navýkon nestěžuje.170 t.km není ani moc ani málo.Záleží jak se k tomu kdo choval.Myslím servis a tak.A ikdyby.Motor dneska seženeš za pár tisícovek.
-
stony - FK
No je pravda že 180 tisíc km je u feldy čas, kdy by se toho mělo dost vyměnit.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Čeho?Myslím a z vlastní zkušenosti vím že u feldy se toho mění dost průběžně nehledě na km.A sehnat něco za pár korun s málo km je utopie.Radši koupím auto kde bude najeto poctivých 300 než stočených 60.Nemám na mysli konkrétně feldu,ale většina aut co jsou z dovozu tak fungují.A když mi někdo řekne že auto po deseti letech provozu má najeto jen 60 tiskm tak se budu ještě dlouho smát...Navíc ty ceny ND na feldu sou tak nechutně směšně malé....A navíc když člověk není vážně levý,tak si spoustu věcí dokáže udělat doma,což já bych sice podporovat neměl,jinak scípnu hlady,ale je to tak.A spousta lidí to tu ví.
-
stony - FK
180 tisíc:
- nutné vyměnit vše jako při roční prohlídce (pokud to výjde + -)
- nutné vyměnit vše co se mění co 30 tisíc
- nutné vyměnit vše co se mění co 60 tisíc
- a další blbosti jako palivový filtr, svíčky, brzdovka, převodový olej.
No není to sranda.
- nutné vyměnit vše jako při roční prohlídce (pokud to výjde + -)
- nutné vyměnit vše co se mění co 30 tisíc
- nutné vyměnit vše co se mění co 60 tisíc
- a další blbosti jako palivový filtr, svíčky, brzdovka, převodový olej.
No není to sranda.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
A co se mění 30,60,90 tisíc?Myslím že tyhle servisy se už u feldy dávno neřešeší a opravuje se až se něco pokazí.A ty ostatní blbosti jako palivový filtr, svíčky, brzdovka, převodový olej. No za pakatel...
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
stony
všechno čteš z brožury nebo máš i nějaké vlastní zkušenosti
Ondra
cena auta si myslím odpovídající, není to nic hrozného, dá se to opravit. Záleží však na co tu feldu chceš, jestli na dojíždění do práce, tak je dobrá, jestli jí chceš na leštění a víkendové vyjížďky je dobrá, ale jestli ji chceš na sportovní jízdu a asi jo, když píšeš, že uvažuješ o vačce a čipu, tak je špatná, to hledej pouze 1,6ku. Krátká 1,6ka je proti ostatním feldám letadlo.
všechno čteš z brožury nebo máš i nějaké vlastní zkušenosti
Ondra
cena auta si myslím odpovídající, není to nic hrozného, dá se to opravit. Záleží však na co tu feldu chceš, jestli na dojíždění do práce, tak je dobrá, jestli jí chceš na leštění a víkendové vyjížďky je dobrá, ale jestli ji chceš na sportovní jízdu a asi jo, když píšeš, že uvažuješ o vačce a čipu, tak je špatná, to hledej pouze 1,6ku. Krátká 1,6ka je proti ostatním feldám letadlo.
-
stony - FK
Čtu to z brožurky a kromě toho co se pokazí se snažím občas i vyměnit něco co by se mělo. 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto zbytečné měnit to co by se mělo.Teda snad kromě brzdovky a občas pal.filtru.Olej a filtry sou samozřejmost.
-
stony - FK
Jo, nejlepší je naslouchat, pozorovat a podle toho měnit.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Na těhle autech už se mění jenom to co totálně přestalo fungovat. Je o to, aby toho nebylo moc.
Ono až vyměníš ložiska v kolech, pak homokynetické klouby, odpor na regulaci větráku topení, palivové čerpadlo a pár dalších podobných blbin, tak se sám sobě začneš divit, proč jsi se na to nevybodnul.
Možná to ale bude 50k km jezdit jenom za benzín a olej. Záleží jak se o to starali a co už je tam nové.
Ono až vyměníš ložiska v kolech, pak homokynetické klouby, odpor na regulaci větráku topení, palivové čerpadlo a pár dalších podobných blbin, tak se sám sobě začneš divit, proč jsi se na to nevybodnul.
Možná to ale bude 50k km jezdit jenom za benzín a olej. Záleží jak se o to starali a co už je tam nové.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ale pořád tyto věci se ti můžou úplně stejně po*** i na výrazně míň jeté feldě.A navíc jsou to položky které pořád stojí doslova pár korun oproti jiným i výrazně starším vozům.
-
Ondra - FK
Pravda, plná to není, ale taky to není úplně holota... Mě ABS, servo a mlhovky jako výbava ve feldě stačí, i když el. okýnka vepředu nejsou taky k zahození. Nejsem příznivcem klimatizace takže tu klidně omrzím. Mno a ty sedačky vepředu jsou paradoxně jako nové, předpokládám že tam byly potahy nebo jsou měněné. Auto je průběžně udržované, nabídka je od mechanika ke kterému felda jezdí už od roku 2004 a podle něj byla bez větších problémů. Bohužel ten slabý motor mě čím dál tím víc odrazuje, to samé rez.. Asi si počkám na nějaký lepší kousek.Atnarfus píše:Slabý motor a rezatá kastle, já bych do toho nešel. Záleží jaké máš nároky, za 15k to asi špatný nebude, ale tu korozi bych se ani nesnažil opravovat a auto prostě dojezdil. Na nějaké drbání do práce a zpět to bude stačit a několik let to poslouží.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, jestli si to dokážeš opravit sám, nebo s každou prkotinou pojedeš do servisu. V druhém případě cena oprav brzy překročí pořizovací cenu auta.
Moje osobní zkušenost je taková, že i auto které vypadá velice dobře stojí hned po pořízení poměrně dost peněz. Nikdo neprodává auto které je v perfektním stavu. Většinou každý s prodejem už nějaký čas počítá a proto do toho neinvestuje.
Auto které má na první pohled nějaké mouchy je většinou neštěstí.
Vycházím ze zkušeností s autama, která občas opravuju příbuzným a kamarádům. Nastrkat do Feldy 10-15k jenom za běžné opravy není problém.
Můj názor je prostě takový, že rezaté auto už nemá moc smysl řešit. Když už si ho člověk koupí, tak se nesmí snažit z toho udělat auto nové. Prostě jezdit, vyměnit věci které se musí vyměnit aby to jezdilo a prošlo STK a brát to tak, že je to na několik sezon a pak se to hodí do šrotu.
Moje osobní zkušenost je taková, že i auto které vypadá velice dobře stojí hned po pořízení poměrně dost peněz. Nikdo neprodává auto které je v perfektním stavu. Většinou každý s prodejem už nějaký čas počítá a proto do toho neinvestuje.
Auto které má na první pohled nějaké mouchy je většinou neštěstí.
Vycházím ze zkušeností s autama, která občas opravuju příbuzným a kamarádům. Nastrkat do Feldy 10-15k jenom za běžné opravy není problém.
Můj názor je prostě takový, že rezaté auto už nemá moc smysl řešit. Když už si ho člověk koupí, tak se nesmí snažit z toho udělat auto nové. Prostě jezdit, vyměnit věci které se musí vyměnit aby to jezdilo a prošlo STK a brát to tak, že je to na několik sezon a pak se to hodí do šrotu.
-
Michal
- Kontaktovat uživatele:
Mám 1,6, r.v.2000, najeto cca 170000 a servis dle intervalů v servisce
. Mimo jsem měnil jen odpory v topení a klapku cca na 130000, zadní díl výfuku po 8 letech a tlumiče cca ve 150000. Jinak mimo žádný nutný servis. Dál máme 1,3 krátkou r.v.1997, koupeno 2007 se 190000 (předtím firemní auto, ale dle servisky jen značkový servis), teď najeto 220000, opět jen pravidelný servis, mimo jen tlumiče, kotouče, 1x výfuk a vloni nové zadní lemy. O prosezených sedačkách nemůže být řeč pokud nemáš metrák a víc, interiér vypadá tak na 80 tisíc. Jo a servisní náklady z vlastního porovnání v nejmenovaném značkovém servisu v HK rozhodně menší než v okolních "garážích".
-
Ondra - FK
Právě, tato slabší verze 1.3ky mě začíná odrazovat.. Byla mi doporučena ale ta silnější 1.3. Úpravy které bych chtěl jsou na tento motor údajně daleko míň finančně náročný než na 1.6ku. Abych pravdu řekl tak by mi vyhovoval nějaký zlatý střed, prostě chci tu feldu na všechno - ježdění do práce, výlety, a hlavně na hraní103457 píše:stony
všechno čteš z brožury nebo máš i nějaké vlastní zkušenosti![]()
![]()
Ondra
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu, dneska sehnat Felicii, která je v trochu použitelném stavu je skoro zázrak. Kdo to má slušný, tak to neprodá, nebo to popadne někdo z příbuzenstva. To co je běžně v bazarech jsou šílený trosky.
Za 15k se nedá koupit ani pěkný Favorit. Jestli prodávajícímu můžeš důvěřovat a stav auta ti stačí, tak patnáct tisíc za auto nejsou vlastně peníze. Určitě bych do toho ale žádné velké sumy následně neinvestoval. Vyměnil bych náplně, filtry a zkontroloval brzdy. Pak prostě jenom jezdil a nefunkční věci měnil za použité. Tady na klubu seženeš cokoli.
Mrkni se do dvou-tří bazarů v jakém stavu tam Feldy jsou a za kolik. Pak to porovnej s tím co máš příležitost koupit. Rozhodnutí je na tobě.
Za 15k se nedá koupit ani pěkný Favorit. Jestli prodávajícímu můžeš důvěřovat a stav auta ti stačí, tak patnáct tisíc za auto nejsou vlastně peníze. Určitě bych do toho ale žádné velké sumy následně neinvestoval. Vyměnil bych náplně, filtry a zkontroloval brzdy. Pak prostě jenom jezdil a nefunkční věci měnil za použité. Tady na klubu seženeš cokoli.
Mrkni se do dvou-tří bazarů v jakém stavu tam Feldy jsou a za kolik. Pak to porovnej s tím co máš příležitost koupit. Rozhodnutí je na tobě.
-
stony - FK
Do těch bazarů se na feldy ani dívat nemusíš. Můžu potvrdit, že je to ztráta času.
Pokud si student chemie a právě píšeš diplomku na téma vliv koroze na osobní vozidla, tak to smysl má.
Pokud si student chemie a právě píšeš diplomku na téma vliv koroze na osobní vozidla, tak to smysl má.
-
Ondra - FK
S tím že po koupi a v průběhu užívání auta do toho potečou peníze protože to prostě není žádný nesmrtelný zázrak jsem smířenej. Ono je to tak u absolutní většiny ojetin a i nových vozů. Je to jen stroj.. Felda je ideální proto, že mi nesežere celou výplatu jen kvůli tomu že mi třeba lupne těsnění pod hlavou nebo budu muset měnit uložení náprav (viz moje bývalá 306ka). Ceny náhradních dílů jsou opravdu oproti jiným zahraničním autům této cenové relace a stáří zlomkové.. To je fakt takže o nějaké nevýhodnosti koupě kvůli servisu není zapotřebí debatovat. Rozhodně si na tom spoustu věcí udělám sám nebo to půjde do garáže ke známému se kterým mám dobré zkušenosti. On je spása mojí peněženky 
Jinak díky za názory, dal jsem si to do kupy a opravdu radši počkám na nějaký nerezavý (nebo aspoň míň rezavý) kousek, klidně za trochu větší peníz.. Jestli se nějaký najde
Jinak díky za názory, dal jsem si to do kupy a opravdu radši počkám na nějaký nerezavý (nebo aspoň míň rezavý) kousek, klidně za trochu větší peníz.. Jestli se nějaký najde
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
pocitej s tim ze za 10tisic to nebude zadna hitparadaOndra píše:Mno mám tu v rukávu možnost nechat udělat plechařinu a celolak za nějakých 10 tisíc. Celkem to tedy dělá nějakých 30 tisíc se základní údržbou po koupi.. I tak je to gut cena, co myslíte?
edit to samy sem delal strejcovi tedy lemy,predni blatniky kufr a ze to bylo rpo rodinu tak sem si rekl jen o 20 tisic....,ale 11tisic lak (box) 5000 material,a zbytek prace....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Atnarfus:Pod tvoje poslední dva příspěvkybych se klidně podepsal.
Ondra:Přeju úspěšný lov.Nechci být skeptický,ale sehnat feldu nerezavou v dobrém stavu a bez investic se rovná šanci výhry ve sportce.
Ondra:Přeju úspěšný lov.Nechci být skeptický,ale sehnat feldu nerezavou v dobrém stavu a bez investic se rovná šanci výhry ve sportce.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Z toho ABS a serva bych neslevoval, jsou to dvě super věci.
-
Ondra - FK
S investicema se počítá. Mrzí mě že ten bělásek nemá 1.3 50kW, pak by byl jediný minus ta rez. Ale rez a felda patří k sobě takže bych to nějak zkousl. A protože garáž nemám, pral bych se s tím dřív nebo později i na autě které bych kupoval bez jediné tečky. Je mi jasné že pokud budu chtít pěknou felicii ve zmíněné výbyvě tak si budu muset sáhnout hlouběji do kapsy. Ať už stylem koupě pěkného kousku nebo stylem koupě nabízeného rezavce a následné opravy.Tomas6 píše:Atnarfus:Pod tvoje poslední dva příspěvkybych se klidně podepsal.
Ještě mě tak napadá, kolik tipujete že by vyšla výměna motoru 40kW za 50kW (asi i převodovky, řídící jednotky a nevim čeho ještě) ? Zajimá mě hlavně jak se liší prodejní ceny těch dvou motorů. Pokud je to +- tisícovka a není to nic moc superkomplikovaného, stálo by to možná za úvahu. Já vím, je to šílené koupit auto a pak do něj vrazit skoro dvakrát víc než za co jsem ho koupil abych si ho vypiplal.
Důvod proč takhle uvažuju je prostý:
1. silně pochybuju že v dohledné době narazím na dobrý kousek za rozumnou cenu s ověřeným původem a blabla, prostě podle mých představ. A z toho plyne -
2. vzhledem k tomu že na to mám člověka tak možná snažší cestou bude si nějaký kousek nechat přetvořit k obrazu svému. Přece jen si pak budu víc jistej co od toho auta můžu čekat.
Pokud bych se s rozpočtem oprav včetně výměny motoru vešel do 25tisíc tak jsem na ceně bazarových felicií v hrozném stavu, ovšem s felicií co je jako nová. Takhle to zní hezky, ale teď jde o to jak moc daleko je tenhle výmysl od reality
-
mr.Freak - FK
jojo taky vzpomínám na koupi feldy...byla v krásným stavu, jen shnilý lemy...je super zajetá ale po 2 mesících se po*rala klapka, lišta a začalo to...takže jsem do ní vrazil tak 25 a ted to jakž takž jezdí...felda má spoustu dětských nemocí, který mě štvou ale kašlu na ně...jo ABS by taky bylo fajn, na servo si nějak nepotrpím, pořád si říkám čím míň věcí tam je, tím mín se toho může pokazit...jinak když jí koupíš za těch 15, tak to určitě nebude ta poslední investice v brzké době a vypadá docela shnilá
taky bych do plechařiny nevrazil nic a dojezdil jí
-
stony - FK
Jestli můžu ještě poradit, tak s tím tak 4 měsíce jezdi bez investic a čekej jestli to jezdí normálně a za ty investice to stojí.
Protože jestli budeš jezdit a pořád se něco bude kazit, tak to za tu investici do plechařiny a jiných věcí nestojí.
Já jsem jezdil půl roku aniž bych do toho musel něco vrazit, tak teprve pak jsem to opravil podle mých představ.
Protože jestli budeš jezdit a pořád se něco bude kazit, tak to za tu investici do plechařiny a jiných věcí nestojí.
Já jsem jezdil půl roku aniž bych do toho musel něco vrazit, tak teprve pak jsem to opravil podle mých představ.
-
Ondra - FK
není to někoho z klubu? 
http://auto.bazos.cz/inzerat/5228748/Fe ... o-nova.php
Vypada velice dobre, ale trochu mi vadi druhy airbag protoze chybi prihradka.. ale tak to se snad nejak da vyresit. Sice tam pise jako nova ale buhvi kolik ma najeto. Pokud je to rozumne cislo a cena by se dala stahnout na nejakych 35 tisic tak to podle me celkem stoji za uvahu. Co vy na ni?
http://auto.bazos.cz/inzerat/5228748/Fe ... o-nova.php
Vypada velice dobre, ale trochu mi vadi druhy airbag protoze chybi prihradka.. ale tak to se snad nejak da vyresit. Sice tam pise jako nova ale buhvi kolik ma najeto. Pokud je to rozumne cislo a cena by se dala stahnout na nejakych 35 tisic tak to podle me celkem stoji za uvahu. Co vy na ni?