Ahoj, mám problém se svim plechovím miláčkem. Když jedu rovně a srovnám volant tak mi začne hodně zatáčet doleva a roztřepe se volant (jen při vyšší rychlosti). Byl sem na geometrii a tam mi řekli že ji mám v pořádku. Prohodil sem kola do kříže a tím se vyřešilo jenom to třepání. Ale zatáčení ne, sem si myslel že by to mohlo byt ohnutý řízení ale to mam v pořádku. Tak už fakt nevím čim to je. POMOC.....
Díky Martin
Zatáčení
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zatáčení
A co homokinetaky? A horni ulozeni tlumicu?? Ale s tou geometrii je to divny skus dat volant do roviny a jit se podivat pred auto a srovnej si kola levy vs. pravy jestli nebudou stoceni doleva (tam kam ti to zataci) nekde geometrii umej nekde ne. A s tim trepanim jen nechat vyvazit kola. At ted nelitaj vzadu.
-
xfrodof - FK
Třepání už mam vyřešený. Byli blbě sjetý kola. Ale to zatáčení, fakt nevím.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
No ale kola se sjizdej blbe kdyz je spatna geometrie 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
poradim ti jednu vec zmer rozvor kol na obou stranach auta ,to je kdyz zmeris vzdalenost od stredu predniho kola ke stredu zadniho kola (nebo od kraje disku po kraj disku to je jedno, kazdopadne na obou stranach auta stejne rozdil nesmi byt vetsi nez 5mm(tolerance 95 procent automobilek) ,vetsinou tento problem je tady ,timto ze na jedne strane je rozvor mensi a tedy auto zataci ikdyz je sbihavost v poradku.....
tento problem je celkem jednoduche vyrobit a to prejetim obrubniku a pod.
napis vysledek a budem treba bádat dale
tento problem je celkem jednoduche vyrobit a to prejetim obrubniku a pod.
napis vysledek a budem treba bádat dale
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Kristensen - FK
Tak část problému jsi našel a to v kolech, co to máš za gumy? Třeba je problem jen v nich, to že se špatně sjíždí guma nemusí být jen autem ale taky právě špatnou gumou, takže v první řadě zahodit gumy nasadit kloudný ověřený třeba z jinýho auta a potom rychle hledat dál.