Kolik jste už investovali do Felicie peněz?
-
Zdeny89 - FK
Kolik jste už investovali do Felicie peněz?
Kolik jste už investovali do Felicie peněz?Zajímalo by mě jak to máte vy. já už jsem investoval něco přes 20 000 určitě aby jsem byl spokojenej.
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik jste už investovali do Felicie peněz?
já to radši nepočítal ale padlo do ní dost 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jelikož mám feldu, jako koníčka, tak to nemůžu počítat, pořídil jsem ji za 53.000,-Kč a minimálně stejnou částku na úpravách a opravách už jsem do ní dal.
-
Tholis - FK
Já do ní narval asi 60 000
první vyvaření a lak=30 000, pak převodovka= 7000, spojka= 3000 zadní tlumiče = 3000, altík =3000, brzdy asi 2000, palubáček 2000, budíky 1500, pneu 4000...Koupil jsem jí za 30 000 a pak prodal za 20 000 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
no coment, a myslim ze nekteri (skury,atd) by to mohli rict podobne:-)
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
Hazi - FK
Raději nepočítat, ale už to bylo sakra dost a když připočtu ještě benzin, ale co aspoň trochu vypadá k obrazu mému a vim, že do ni mohu skočit a jet bez toho, aniž bych se bal, kde se co posejří, protože jsem to neudělal když o tom vim.
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
hale mam ji rok,koupena za 50t a kolik sem do ni narval,to je strasny cislo, a este kolik do ni narvu,ceka me celolak a mraky detailu.Mohl jsem za to mit bez problemu fabii RS
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Tholis - FK
No já do octy za necelej rok asi 60tis 
-
dtp Johny - FK
JA jsem na cene octavie RS I r.v 2002 a to i z porizenim auta cily to cislo je strasny porizovacka 70 a dalsich 120 tuning a upravy
jezis to je cislo 
-
Tholis - FK
dtp: to je drsný..je nechutný když si člověk vezme kolik do toho vrazil a to nepočítáš benzín, pojistku apod.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já naštěstí platím jenom ty základní věci jako benzín a opravy. Pojistku za mě platí táta, páč kdybych scháněl peníze ještě na to jako předtím na svoji Š120, tak se s autem ani projedu
Jinak když už dělám nějaký úpravy (a že na smrkovi skoro žádný nejsou) tak se snažím aby kdyby se smkrovi něco stalo tak abych ty věci vzal a přendal do jiné feldy (budíky, řadička, loketka, panel atd...) nejlépe do Combi GLX v téhle barvě
Horší že jsem si spočítal kolik sem dal za benzín za minulej rok - cca. 20.000 Kč které bych místo v autě projel ve vlacích Českých drah
takhle alespoň člověk ví že ty peníze dává do svýho, ikdyž vyletěj vzduchem 
Jinak když už dělám nějaký úpravy (a že na smrkovi skoro žádný nejsou) tak se snažím aby kdyby se smkrovi něco stalo tak abych ty věci vzal a přendal do jiné feldy (budíky, řadička, loketka, panel atd...) nejlépe do Combi GLX v téhle barvě
Horší že jsem si spočítal kolik sem dal za benzín za minulej rok - cca. 20.000 Kč které bych místo v autě projel ve vlacích Českých drah
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hamba mluvit
tak sem to počítal a za tři roky asi 62 000 kč je fakt že všechny kola nový, navigace ,baterka ,rúzný opravy , náplně a nějaký to vymazlení . A taky nepočítám benzín a pojištění .Je to fakt hrůza a děs kde sem vzal tolik peněz .

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Pawlick
- Kontaktovat uživatele:
Investice z trochu jiného pohledu: Máme Feldu od novoty v rodině a mám tedy úplně kompletní záznamy oprav a výměn, i např. gumy. Prostě úplně vše (bez benzínu). Za těch 14 let se najelo 120000km a celkové investice byly 65000Kč. Opravy část servis, většinou však samodomo... Zajímalo by mě, jak na tom jsou v tomto směru nová auta...
Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Píšu si fakt všechno. Komplet za opravy i za spotřební materiál je to cca 30 000. Je v tom i olej a pneumatiky. Všechno jsem si dělal sám, tak tam není nic za práci. Není v tom pojištění a benzín. Když někomu řeknu. že jsem za dvanáct let dal do auta 30k Kč, tak mne má na bajkaře. Přitom Felda vypadá jako nová.
Druhá Felda (manželky), to už je trochu horší. Za dva a půl roku jsem do ní nastrkat tak 15-20k. Oprav je tak za 2000. Servis klimatizace 1000Kč. Dost se prodražilo dokupování blbin jako druhý klíč, zástěrky, nějaké plasty, nové mlhovky, zimní sada kol a pod. Nejvíc jsem ale proinvestoval do nepodařené výměny převodovky. V autě byla převodovka která tam nepatřila. Za 6000 jsem koupil jinou, pak jsem ještě investoval do dvou výměn oleje (2x1000Kč), než jsem převodovku donutil trochu fungovat. Stejně by to chtělo generálku, ale do toho už nejdu.
Docela paradox co? Jedno auto za víc než deset let nestojí o moc víc, než druhé za necelé tři roky. Moje chyba byla, že jsem se snažil ze starého auta udělat nové. Příště už si tak starou plechovku nekoupím a určitě už si nikdy nekoupím použitou převodovku.
Druhá Felda (manželky), to už je trochu horší. Za dva a půl roku jsem do ní nastrkat tak 15-20k. Oprav je tak za 2000. Servis klimatizace 1000Kč. Dost se prodražilo dokupování blbin jako druhý klíč, zástěrky, nějaké plasty, nové mlhovky, zimní sada kol a pod. Nejvíc jsem ale proinvestoval do nepodařené výměny převodovky. V autě byla převodovka která tam nepatřila. Za 6000 jsem koupil jinou, pak jsem ještě investoval do dvou výměn oleje (2x1000Kč), než jsem převodovku donutil trochu fungovat. Stejně by to chtělo generálku, ale do toho už nejdu.
Docela paradox co? Jedno auto za víc než deset let nestojí o moc víc, než druhé za necelé tři roky. Moje chyba byla, že jsem se snažil ze starého auta udělat nové. Příště už si tak starou plechovku nekoupím a určitě už si nikdy nekoupím použitou převodovku.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
90 000 mě stála felda před 4-ma rokama a asi 100 000 jsem do ní nacpal za úpravy a opravy
Lepší nepočítat
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
400 včetně koupě? Nevim... Už to dávno neřešim.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Tholis - FK
No když to tak hezky rozepisujete vezmu si servisku kam si to píšu a pojedu s váma
Náklady co jsem utratil za octu od dne pořízení v dubnu 2009
Pořizovací cena: 190 000
Výměna předních kotoučů: 12000
Lambda sonda: 2500
Olej 2x+filtr: 4000
Rovnáni litých kol+nazutí vyzutí: 3500
Nástřik nárazníků: 7500
čidlo zpátečky, zadní lišta, madlo kliky, tlačítko loketky,píchlá pneu 2x, 300,300,200, 200,100,400 cca 1500
svíčky: 1000
palivový filtr: 400
silentbloky: 600
zimáky+nazutí a vyvážení: 10000
Geometrie, sbíhavost: 1000
napínací kladka+řemen: 2000
dálniční známka 1200
pojistka: 10 000
placené stání: 7500
Celkem: 64 700
úhrada pojistky: -13 500
dálniční známka jako dárek -1200
Bez benzínu!! Ten si neeviduji (to by mě zabilo, ale najel jsem 13 000 s dlouhodobou 11) a půl na 95 carreru a druhou už na 100carreru.
Náklady co jsem utratil za octu od dne pořízení v dubnu 2009
Pořizovací cena: 190 000
Výměna předních kotoučů: 12000
Lambda sonda: 2500
Olej 2x+filtr: 4000
Rovnáni litých kol+nazutí vyzutí: 3500
Nástřik nárazníků: 7500
čidlo zpátečky, zadní lišta, madlo kliky, tlačítko loketky,píchlá pneu 2x, 300,300,200, 200,100,400 cca 1500
svíčky: 1000
palivový filtr: 400
silentbloky: 600
zimáky+nazutí a vyvážení: 10000
Geometrie, sbíhavost: 1000
napínací kladka+řemen: 2000
dálniční známka 1200
pojistka: 10 000
placené stání: 7500
Celkem: 64 700
úhrada pojistky: -13 500
dálniční známka jako dárek -1200
Bez benzínu!! Ten si neeviduji (to by mě zabilo, ale najel jsem 13 000 s dlouhodobou 11) a půl na 95 carreru a druhou už na 100carreru.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 13. úno 2010 22:49:30, celkem upraveno 4 x.
-
stony - FK
Včetně koupi 50 tisíc, auto mám dva roky.
Počítám vše kromě benzínu.
Počítám vše kromě benzínu.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tholis: 11,5 / 100km??? To ji hodně dáváš, ne? Mluvil jsem s majitelem jedné a říkal, že se s ní dá jet za 7 a když jí dával na prdel, tak za 10...
-
Tholis - FK
George: dávám jí až poslední dobou, ale zase nic extrémního, hodně dělá že to nemá kat a asi i to sání tomu hodně pomáhá, mám jí hodně nenažranou, teď jsem na 12ti...v Létě jsem měl kolem 10ti.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Benzín a náklady na provoz je blbost počítat, to není investice do auta. Za chvíli budeš počítat, kolik tě stály parkovací lístky a následně, kolik jsi vrazil do milenky, jelikož jí ve feldě taky vozíš.

- lukasfa
- Kontaktovat uživatele:
ja tu svou kupoval za 95 tis v roce 2005
mno a pak to skakalo nahoru jen to vezmu kratce ... kola ,hudba prvni a druha zastavba , oprava lemu a lak , kapota a lak, novej motor , zas par oprav ..... a muzu psat do nekonecna a konecna suma ktera za mou feldu padla je 205 nebo 210 tisic korun ( a to neni na ni vubec znat
ale lepsi nepocitat jak tu kazdej psal 
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
tholis: pri cene 30kc/L to vychazi na 45000kc
asi bych uvazoval o navratu katalyzatoru a serioveho filtru...me klesla spotreba o litr bez sportovni filtru
asi bych uvazoval o navratu katalyzatoru a serioveho filtru...me klesla spotreba o litr bez sportovni filtru
-
Tholis - FK
xmorfeus: ty hajzle proč mi tohle píšeš? Ale je to real no...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak když vezmu průměrně při průměrné spotřebě co na feldě mám,tak mi vychází asi 2kč/km.Na feldě mám najeto 73000km což vychází 146 000kč za benzín 
-
dtp Johny - FK
Tholis: No je to hruza no nesmi to clovek ani pocitat ale ty jsi tyk do okiny nasypal dost na to ze te stala 190tis
to je mazec no
-
Tholis - FK
dtp.johny: tak když si odečteš tu pojistku a těch 13500 za tu pojistnou událost myslím že je to v normě...Musíš brát že to je první rok nově koupeného auta, tak jsem si některé věci opravoval, nemám rád poškrábané věci v interiéru tak se měnily, byli koplé kola taky museli, museli se pořídit zimáky..to jsou investice 1 za 3roky...
-
Martin_Happy - FK
bez benzínu, ručení apod. cca 21 000
-
felda131 - FK
60 000 mě stála felda před 3- rokama a asi 35 000 jsem do ní nacpal za tuning a opravy radci to neresim
holt konicek
to nepocitam benzin a pojistku 
-
jesse - FK
Já ji kupoval před měsícem 1.3 mpi rok 01, pořizovací cena 34000,- no a opravy zatím 2500 plus 2000 za zimní gumy. Ale ještě mě čeká dodělání klíčku, mám jen 1, nebo možná trochu přidám a vyměním sadu zámky, spínačka a víčko nádrže, přecejenom bude jistota že druhej klíč nikde nekoluje.
pořizovací cena 49 000kč, náklady na PHM po 130000km = cca 6500 spálených litrů nafty za cca 143 000 kč....náklady na TK cca 6000kč a peníze co jsem vrazil do auta co se týče performance cca 90 000 -100 000.
Suma sumárum tedy 298 000 kč
Suma sumárum tedy 298 000 kč
I kdybych měl jít údolím stínu smrti, ničeho zlého se nebojím, neboť ty se mnou jsi: tvůj prut a tvá hůl mě konejší.
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
U ostatních se evoluce projevuje stylem: Chodítko, odstrkávadlo, kolo, fichtl, mašina, auto......
no a já jdu zase pozpátku...Auto, motorka, kolo.... ale nebojte, protože stejně se zase sejdem u toho chodítka...
-
Stefi74 - FK
Mimo kupni cenu tak 20-25 tisic paliva a pojistek 5 tisic alternator 5tisic těsnění pod hlavou a termostat dělal to autoryzak
4 tis lití kola a pneu 3 tis P tlumiče a uložení a par blbostí uš přesně nevym 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne ned 14. úno 2010 20:27:24, celkem upraveno 1 x.
-
smazany clen - FK
tak tohle je mazec
kupní cena 30-hrůza stav-motor ok,LPG bomba , vstriky , klapka , kola , blatníky lakování , oleje, lambda, pneu, chladič, svíčky, .....a 12000km na LPG a plno dalších věcí, no sakra radši nepočítat, jinak by mě z toho trefilo
tak 20-28tis jsem do ní vrazil
a ještě vrazím a pak chci mít klid(což nikdy nebude)

- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Svoji feldu jsem koupil za 42000kč. Od té doby jsem do ní vrazil kol.50000kč a to za opravy,kola+letní a zimní pneu,navigace,a doplňky.
Letos vrazím dalších tak 20000kč(přední blatníky a zadní lemy +folie). A vůbec to nikde není vidět až na interiér tam jsou změny už trochu patrné ale to druhému může připadat že to stálo pár kaček. Je to mazec nato že auto mělo sloužit jen do práce 10km tam a zpět
ale je to můj mazel 
Letos vrazím dalších tak 20000kč(přední blatníky a zadní lemy +folie). A vůbec to nikde není vidět až na interiér tam jsou změny už trochu patrné ale to druhému může připadat že to stálo pár kaček. Je to mazec nato že auto mělo sloužit jen do práce 10km tam a zpět
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Asi za rok a půl přibližně 20tis
(ale nejvíc hned ze začátku, dodělával jsem karosařinu a lak)
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Feldu jsme koupili za 340000,- najeli ne ni 170tkm(doposud),a zbyle penize uz radsi nepocitam
jelikoz to auto je doma uz 15 let...
-
Goofy - FK
já ji koupil na splátky za nějakých 120tis. ..co se do ní vložilo v průběhu radši ani nepočítám,neboť by za to bylo na 100% nový auto
ale tak už to chodí...když se pořád něco vymýšlí..co asi nejvíc sežralo byly opravy +- tak za 22tis.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Porizovaci cena v cervnu 1998 (jako referencka ze Skodovky) byla 180.000 Kc. V cervnu 2006 rodice koupili Octavii a Felicii mi prenechali. Potom v listopadu 2006 nasledovala oprava karoserie od koroze (byly derave predni blatniky a pate dvere, rezave podbehy a zadni lemy). Opraveno provizorne, aby to moc nestalo a auto jeste nejakou chvili vydrzelo, nez se proda. Vyslo to na 6.000 Kc i s lakem ...
No a pak se to zvrhlo a vylepseni viz nize mi vychazi na 100.000 Kc a to nepocitam spoustu drobnych pikacovin (flat sterace, ploutvicka antena) ...
- nova grafika budiku, samolepka topeni, vcetne bileho LED podsviceni ... 2.500 Kc
- radio na CD a MP3 + 4ks repro ... 4.500 Kc
- vyfuk prostredni a posledni ... 3.000 Kc
- brzdy predni a zadni ... 2.000 Kc
- volant 4ramenny (vcetne tyce, plastu) ... 3.000 Kc
- koberecky hadrove a gumove ... 1.000 Kc
- loketni operka Milotec ... 1.800 Kc
- rozpera tlumicu ... 500 Kc
- elektricky ovladana predni okna + dojezdy ... 3.600 Kc
- elektricky ovladana zrcatka ... 2.000 Kc
- kridlo AirDesign ... 3.000 Kc
- komplet nove rizeni, predni tlumice, cepy, silentbloky, geometrie a kdesi cosi ... 16.000 Kc
- nove pate dvere ... 9.000 Kc
- rozvody ... 3.500 Kc
- folie a celni sklo s pruhem ... 8.500 Kc
- cire stresni sklo s folii ... 1.300 Kc
- samolepky Scout na prahy + napis Volkswagen Gruppe na zadnim skle ... 700 Kc
- ostrikovace svetel ... 700 Kc
- zadni parkovaci senzory ... 1.100 Kc
- sedacky novejsi GLX ... 2.000 Kc
- osvetleni interieru lampickami s LEDkama ... 2.800 Kc
- chromovane kolicky dveri ... 300 Kc
- hlinikove pedaly z Fabie Scout ... 600 Kc
- kotvy do kufru + 12V zasuvka + vypinac ... 500 Kc
- 15" kola Borbet CA ... 4.500 Kc
- letni pneu Bridbestone ... 5.600 Kc
- zimni pneu Dunlop ... 5.200 Kc
- poklice GLX ... 900 Kc
- baterka ... 1.500 Kc
Prisaham, ze tohle auto je posledni, do ktereho jsem takhle investoval a vylepsoval. Pristi moje auta uz budou spotrebni zbozi. Co nevidet me ceka garancka a servis ve 180.000 Kc. Mozna se bude muset vymenit alternator, bo kontrolka mi uz pul roku prosvecuje, ale na funkcnost nema vliv.
Asi uz posledni investice bude pecliva plecharina (nove originalni predni blatniky, predni podbehy, zadni lemy) a novy celolak (barva zustane), aby auto i zvenku vypadalo jako z fabriky, bez jakychkoliv vad na karoserii a laku. Pocitam, ze se v tom jeste utopi okolo 25 tisic.

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
Martin_Happy - FK
aleši, chraň tě ruka páně to někdy prodat
. Maximálně to v závěti odkaž muzeu v Boleslavi jako exponát, prože kdyby to měl někdo někdy zhuntovat nebo sešrotovat, tak by to byla škoda
Počítal jsem sběžně to do půlky roku 2009
Ale po druhé návštěvě ME jsem kvůli zdraví přestal
Auto si necham, takže chci jako Aleš opravit pořádně plechařinu a zamezit reznutí (v největší možné míře).
Ještě to vidím, že něco do ní padne minimálně nový gumy, dutiny, 5.dveře, zadní lem, PZ dveře...
Bohužel, felda je jedno z posledních aut, kde úpravy svépomocí a vylepšování i pomocí originálních nových dílů je cenově zkousnutelné. Cokoliv novějšího je naprosto cenově jinde
+ doma obvykle velmi těžko opravitelné/upravitelné 
Ale po druhé návštěvě ME jsem kvůli zdraví přestal
Auto si necham, takže chci jako Aleš opravit pořádně plechařinu a zamezit reznutí (v největší možné míře).
Ještě to vidím, že něco do ní padne minimálně nový gumy, dutiny, 5.dveře, zadní lem, PZ dveře...
Bohužel, felda je jedno z posledních aut, kde úpravy svépomocí a vylepšování i pomocí originálních nových dílů je cenově zkousnutelné. Cokoliv novějšího je naprosto cenově jinde
-
jajjcy - FK
Bílou jsem koupil za 50.000Kč,vrazil do ní tak 10.000Kč a prodal za 55.000Kč a druhou jsem pořídil za 65.000Kč a za rok a půl co je doma stála cca 10.000Kč(gumy,stk atd.),takže to není tak hrozný 
-
breta1 - FK
1,9D, koupeno 1996, najeto 130 000km. V servisu 2x (rozvody asi 5.000.-Kč, žhaviče 2.000.-Kč), jinak jen běžné provozní náklady (3x brzdové desky, 1x plynová vzpěra dveří, 2x AKu, výfuky, žárovky, jinak asi nic). Naprosto bez koroze, ani páté dveře, nejlepší auto na světě.
-
Martin_Happy - FK
jezek:Přesně tak, mě taky žlutá nepude už nikdy z doma (čim bych jezdil na srazy
) tak mi těch peněz taky není líto
-
stony - FK
Když to vemu komplet bez pojistky a beznínu, tak:
Gumový koberec do kufru - 500 kč
Potah na volant - 70 Kč
potahy na sedadla - 260 kč
lepší stěrače - 200 kč
třetí brzdové - 300 kč
přední brzdy - 700 kč
chladič + termostat 750 kč
ofuky - 450 kč
vzpěra tlumičů - 250 kč
vystříkání dutin - 2000 kč
něco na řazení - 200 kč
čepy řízení - 240 kč
opravy laků asi 1000 kč
výměna oleje 2x 1000 kč
výměna chladící kapaliny 250 kč
filtry cca 500 kč
+ šampony a kapaliny dejme tomu 1000 kč
CELKEM 10 tisíc za dva roky.
A jinak rádio mám zadara a spoustu dílů jsem dostal zdarma od kamaráda co se feldy zbavoval.
Gumový koberec do kufru - 500 kč
Potah na volant - 70 Kč
potahy na sedadla - 260 kč
lepší stěrače - 200 kč
třetí brzdové - 300 kč
přední brzdy - 700 kč
chladič + termostat 750 kč
ofuky - 450 kč
vzpěra tlumičů - 250 kč
vystříkání dutin - 2000 kč
něco na řazení - 200 kč
čepy řízení - 240 kč
opravy laků asi 1000 kč
výměna oleje 2x 1000 kč
výměna chladící kapaliny 250 kč
filtry cca 500 kč
+ šampony a kapaliny dejme tomu 1000 kč
CELKEM 10 tisíc za dva roky.
A jinak rádio mám zadara a spoustu dílů jsem dostal zdarma od kamaráda co se feldy zbavoval.
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak já do feldy nasypal za 2,5 roku cca 70 tisíc. Samozřejmě bez ceny auta, pojištění a benzínu 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
stony - FK
70 tisíc tak to nevím. Já chci do auta nacpat co nejmíň a peníze využít lepším způsobem. Od auta chci jen aby spolehlivě jezdilo, nebylo moc rezavé a nějaké úpravy navíc to jsou vyhozené peníze.
Já mám těch různých zájmů tolik, že nacpat jen do jednoho zájmu 70 tisíc to není únosné. Kdybych měl to jedné záliby nacpat 70 tisíc ročně, tak to potřebuju jen milion na koníčky.
Jak to tak čtu, tak jen 5000 ročně jako já, tak málo nedal nikdo. Ovšem nikdy jsem s tím nebyl v servisu.
Dokonce jsem loni vrazil více do kola než do auta. Dělal jsem rekonstrukci. Tak to je síla
Já mám těch různých zájmů tolik, že nacpat jen do jednoho zájmu 70 tisíc to není únosné. Kdybych měl to jedné záliby nacpat 70 tisíc ročně, tak to potřebuju jen milion na koníčky.
Jak to tak čtu, tak jen 5000 ročně jako já, tak málo nedal nikdo. Ovšem nikdy jsem s tím nebyl v servisu.
Dokonce jsem loni vrazil více do kola než do auta. Dělal jsem rekonstrukci. Tak to je síla
Stony: Každej má jiné priority 
Např. kámoš má kolo za 70 000 + zimní
za 35 000,-, ale je fakt že najede kolem 15 000km ročně a jezdí se projet za den např. Plzeň -> Grosse Arber -> Nepomuk (235km) 
Např. kámoš má kolo za 70 000 + zimní
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Martin_Happy, Jezek: presne tak, po te stovce, co do toho padla, tak jeste necham dokonale opravit plecharinu, na to celolak stejne barvy, at je karoserie uplne bez vad a koncim s upravami. Stejne uz nevim, co bych si tam vylepsil, krome jeste nekolika drobnosti za par korun. Scoutika zavru do garaze a necham si ho na srazy a na vyjizdky v peknem pocasi, jak motorkari 

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz