Nabíjení telefonu přes USB z rádia?
-
jen-da - FK
Nabíjení telefonu přes USB z rádia?
Chci se zeptat, zda už někdo z vás zkoušel nabíjet telefon přes USB v autorádiu. Jestli to funguje, a nic se tím nezničí. Rádio mám Sencor a telefon Sony Ericsson. Kabel klasický USB na data+nabíjení.
Re: Nabíjení telefonu přes USB z rádia?
Zkoušel, ale moje rádio nemá na USB 5V

1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
-
jen-da - FK
Tak já to vyzkouším, moje tam má 5v, to jsem měřil 
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
5V je na usb normalni
-
Monstrak - FK
5v musí mít, ale jestli dává 500mA jako normální usb.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem to na V3 s USB rádiem a nic...u V3 je nejdříve potřeba ovladač, což je u rádia problém, ale V3 se ani nenabije na redukci 220(12)V/USB
teďka mám 5800 i s nabíječkou do auta takže cajk...zase tolik ty nabíječky nestojej 
Mám sice nabíječku, jenže mobil má jeden konektor pro USB výstup i nabíjení. Takže nabíjení přes USB bych uvítal, situace u mě vypadá zhruba následovně: mobil Samsung + radio Alpine --> nabíjí přes USB jenom, když má dobrou náladusmrcek píše:teďka mám 5800 i s nabíječkou do auta takže cajk...zase tolik ty nabíječky nestojej
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš třeba několik režimů připojení telefonu k rádiu?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A nezáleží na tom, kolik je nabitá baterie v mobilu? Já měl SE K600i a ten pokud neměl baterii pod 4%, tak se nedal nabít. Ani z auta ani ze sítě
-
Jurka - FK
Já to zkoušel....telefon HTC touch HD + rádio LG LAC5800 a nabíjí to...teda spíš ukáže to ikonku že se to nabíjí, ale nevím teda jak rychle
nabíjí to minimálně jednou tak dlouho protože tam leze jen 0,5A a z klasický nabíječky leze něco kolem 1A
To je sice pravda, ale jenom v jednom režimu to funguje tak jak má, takže jiné nepoužívám...smrcek píše:Nemáš třeba několik režimů připojení telefonu k rádiu?
Jinak s úrovní nabití baterie to taky nemá souvislost a to delší nabíjení neřešim, jde mi jenom o to, aby to udrželo mobil se zapnutou GPS naživu...