Strasny zvuk 1,6
-
smazany clen - FK
Strasny zvuk 1,6
Pri chodu na volnobeh ma moje felda strasny zvuk, jeste horsi nez vyhrkana dodavka. Mam praskle vyfukove potrubi - muze to byt tim nebo to muze byt i neco jineho ?
Diky za rady
Diky za rady
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strasny zvuk 1,6
Prasklé kde? Pokud je to u svodů, tak to spíš syčí, pokud dál tak vyloženě rachot. Zkus ještě zkontrolovat předstih. Mě se po seřízení (byl malý) podstatně zklidnil volnoběh a auto je o dost živější.
ex nebožka 1,6 lpg 

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Seřizuje se pouze tzv. základní předstih a to natáčením rozdělovače. Ten je pravděpodobně jenom pro nastartování motoru a pak už předstih řídí řídící jednotka motoru.
VAGem se musí řídící jednotka hodit do režimu, kdy nekecá co předstihu a pak to jde i stroboskopem. Značkové servisy to ale dělávají pomocí snímače, který strčí do díry v převodovce nad setrvákem.
VAGem se musí řídící jednotka hodit do režimu, kdy nekecá co předstihu a pak to jde i stroboskopem. Značkové servisy to ale dělávají pomocí snímače, který strčí do díry v převodovce nad setrvákem.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Ještě mě říkal, že hodně servisů po výměně rozvoďáku na seřízení předstihu sere.Atnarfus píše:Seřizuje se pouze tzv. základní předstih a to natáčením rozdělovače. Ten je pravděpodobně jenom pro nastartování motoru a pak už předstih řídí řídící jednotka motoru.
ex nebožka 1,6 lpg 

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Hodně? Všichni na to serou.
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Toto byl poctivec a fakt člověk co umí, ostatně diaagnostiku vyučuje na tamním učňáku a školí i servisy. Sám uvažuji, že bych tam občas zajel na školení.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
smazany clen - FK
mam to praskle vyse nad svodama,ze zacatku to jenom sycelo,protoze tam je spatne tesneni mezi potrubim a svodama,ale potrubi pozdeji vyse prasklo a uz to syci a vydava hrozne zvuky. Potrubi nemuzu sehnat, nove stoji 3-4 tisice a tolik se mi davat nechce,nevite nekdo o starsim potrubi ? Celkem by mi to pomohlo, spotreba taky neni zrovna nejlepsi...
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
tys byl v Litovli?:-)ka-spel píše:Toto byl poctivec a fakt člověk co umí, ostatně diaagnostiku vyučuje na tamním učňáku a školí i servisy. Sám uvažuji, že bych tam občas zajel na školení.
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
kingdave - FK
ka-spel:mám prosbu,kde přesně se ten Hetcl v Litovli nachází?? musím se objednávat nebo mě veme hned?? díky
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, v úterý. Řeknu upřímně, že takový machr se hned tak nevidí. Co jsem byl servisech, kde si hráli na diagnostiku s vagem za dva litry a max. vyčetli pár závad, tak toto byla jiná liga. A navíc vše vysvětlil a ukázal. Uvažuji, že k němu půjdu na nějaké školení co pořádají.Vici píše: tys byl v Litovli?:-)
ex nebožka 1,6 lpg 

-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív jsem to hledal, protože jsem jel na blbou ulici, kde mají taky servis, ale toto jde velice snadno najít. Přijet do Litovle ve směru od Olomouce a furt rovně do centra, minout autobazar Truxa co je na křižovatce na Uničov jet furt rovně k náměstí a za mostkem přes rameno Moravy odbočit vpravo (jinde nejde na náměstí je zákaz) hned za tím mostkem je reklama na servis na ulici Čihadlo

pak pojedete a na levo budete mít Olomoucký rybník a po cca 300 m odbočíte vpravo na ulici Šargounská a hned kousek od odbočky je ten servis.

Dnes jsem byl ve Zlíně u plynařů na seřízení a konečně to jede

a šéfův Tuareg V8 LPG

ex nebožka 1,6 lpg