Uchycení rezervy - Combi
-
raduzo22 - FK
Uchycení rezervy - Combi
Ahoj lidi, nechal sem si namontovat LPG do auta. Mám toroida místo rezervy,a ted řeším jak uchytit rezervu,zkrze technickou kontrolu a bezpečnost pasažérů při jízdě. Tímto bych vás chtěl požádat o nápady a rady jak ji nejlíp uchytit. Pište vaše nápady a klidně sem vkládejte aj fotky. Jde o klasickou plnohodnotnou rezervu, 13 kolo. Mám pár napadů ale rád si vyslechnu vaše. Předem děkuju za nápady. 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 11. úno 2010 18:09:45, celkem upraveno 1 x.
-
max21 - FK
Re: Uchycení rezervy - Combi
Otec to dělal tak, že si ji normálně hodil do kufru a přes ní koberec
Žádný uchycení... A před STK ji hodil do pryč a namísto ní přibral pěnu na opravu, aby prošel. Teď už je to myslím jedno, když zrušily povinné vožení rezervy. Nicméně co se bezpečnosti týče, tak by neměla vadit - podle mně je jedno jestli tam máš narvaný kufry nebo rezervu 
- Peteri
- Kontaktovat uživatele:
cau ja mam v toroidu normalne nejaky zavit a do nej se sroubuje takovy bazmek co mi kamos spichnul. a ten ti drzi rezervu... nafotim ti to az budu mit chvilku... ale ta rezerva zere mista jak krava v kufru tak to vidim jen na tu penu a dobre..
-
raduzo22 - FK
Max21 : jo taky sem přemýšlel že na technickou si koupím nějakou tu sadu na rychlo opravu kola,ale plnohodnotná rezerva je k nezaplacení si myslím.
Peteri : jo dík to bys byl hodnej
Peteri : jo dík to bys byl hodnej
-
max21 - FK
Pěna na STK je
, ale do provozu na p*ču, neb Ti ve většině případů zničí gumu i s ráfkem 
-
max21 - FK
S obyč pěnou ve spreji se vejdeš snad i do 150,--, což je solidní kauf, ale viděl jsem i za 1500,--... nějaká spešl i s kompresorem bo co

-
raduzo22 - FK
Tak to je v pohode... Na technickou to koupim jinak rezervu budu vozit polozenou v kufru...
-
Teea - FK
Ja ted delal technickou (ale ne emise ty jsem mel jinde u nich chtel videt nadrz ale na technicke uz ne) a do kufru se mi ani nepodival
Nicmene mam udelany hacek na sedadlech a na nem povesenou dojezdovku a pro jistotu jeste obtahnutou vazaci gumou.
Ale na starem formanu si vsiml polozene klasicke rezervy a to se mu nelibilo musel jsem dodelat uchyceni. Pridelal jsem tedy ke kastli sklopny sroub takze kdyz tam byla rezerva tak se vyklopil a pritahl trosku vedsi kridlovou matkou a kdyz tam nebyla tak se schoval pod gumu. Rezerva byla umistena v levem zadnim rohu na lezato.
M.
Ale na starem formanu si vsiml polozene klasicke rezervy a to se mu nelibilo musel jsem dodelat uchyceni. Pridelal jsem tedy ke kastli sklopny sroub takze kdyz tam byla rezerva tak se vyklopil a pritahl trosku vedsi kridlovou matkou a kdyz tam nebyla tak se schoval pod gumu. Rezerva byla umistena v levem zadnim rohu na lezato.
M.
-
raduzo22 - FK
Peteri : dík moc, to co máš v tom deklu od LPG nádrže tak to je nějaká nalisovaná matka nebo co to je?
- Peteri
- Kontaktovat uživatele:
to me koupil soused v servise... myslim ze je to nejaky origo dil stala dve kila... mohl bycg se ti po tom poptat kdyztak..
-
raduzo22 - FK
Peteri : jo kdyztak se zeptej co to je,nebo mi jen sezen etkovy cislo, a ja se podivam do etky...dik moc
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jinak jen taková technická připomínka....pokud si takhle "upravíte" samodomo to víko od nádrže lpg tak porušíte záruku od výrobce na těsnost systému a je to neodborný zásah do montáže lpg.
-
Peter
neni to zadny neodborny zasah.delal to soused v servise kde provadi montaze lpg a rikal ze je to ok. ten sroub je myslim i origo prislusenstvi k tomu.