Je to kabina z tatry 815-7? Jestli jo, tak si do ní v kopřivnici pěkně zastříleli...
http://partners.tatra.cz/exter_pr/vp/ne ... 4&jazyk=CZ

za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi

člověče,co jsi dělal v nymburce?Taky jsem ji tam viděl,ale neměl jsem čas zastavit a blejsknout ji.Stála za kruháčem na pravý staně směrem na centrumMartin.003 píše:Tak jsem minulý týden jel pozdě večer do Nymburka a viděl jsem tam docela pěknou felinu:

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
jj, jel jsem tam pro kamarády už jednou a všiml jsem si ji, a když jsem tam pak jel pro ně zase, tak jsem se zastavil a rychle ji vyfotilZbynda píše:člověče,co jsi dělal v nymburce?Taky jsem ji tam viděl,ale neměl jsem čas zastavit a blejsknout ji.Stála za kruháčem na pravý staně směrem na centrum
Jo jo, to je steffuv winter car00Inferno00 píše:neni ta bila steffa???

Ty woe, co ty "zámky" na nárazníku??? A ta barva je docela divná... Mně se nelíbí a určitě bych nepoužil přirovnání celkem pěkná...artin1x píše:Tak spolužákovo brácha si koupil feldu a celkem pěkná. A mam takovej pocit že sem ji zahlídnul i tady na foru. Neznáte někdo? Je to 1,6 GLX s lakovanám krytem motoru a airboxem do žluta. Jo a jezdila v někde u Berouna.

Ty zámky tam sou proto, že maska je nějaká zkroucená a mezi nárazníkem kterej moc nepasuje a maskou byla díra, tak je to stažený tima zámkamaHonza9007 píše:Ty woe, co ty "zámky" na nárazníku??? A ta barva je docela divná... Mně se nelíbí a určitě bych nepoužil přirovnání celkem pěkná...
tak toto je naprosty luxusVasek píše:nechápu, jak si někdo může koupit nový pátý dveře a pak je nechat zreznout ještě víc než byly, protože se rozhodl ušetřit na laku.