brzdi prave predne kolo
-
Lumpy
brzdi prave predne kolo
Mam taky problem.. ked robim na mojej 1.6ke vacsiu trasu cca nieco viac ako 10-15 km tak mi zacne z nicoho nic brzdit prave predne kolo.. idem s kopca vyhodin neutral a citim ze auto ide z kopca tazie.. minule som prisiel a asi po cca 15 km som zistil v tme ze kotuc na predom lavom je normalne nazhaveny ze az svieti.. neviem teraz kde moze byt problem.. ked idem na druhy den a auto je vychladnute nic sa nedeje... ale akonahle prejdem vacsiu vzdialenost tak to zace brzit a pekne to smrdi.. platnicku uz mam na pravej strane zodratu a nechcem kupovat novu kym mi niekto neporadi ci mam vymenit aj kotuc alebo ho iba stiahnut na freze.. hmm dik za kazdu radu
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdi prave predne kolo
kup si nové brzdy, sadu gumiček.. rozdělej to rozhýbej ty vodící čepy a celej válečk.. pročistit a promazat a bude to OK..

bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Mě taky brzdilo PP kolo a Kovi mi dosvědčí, že kotouč svítil víc jak světla.
Takže jsem měl taky podezření, že mi zareznul pístek a nebo vodící čepy. Rozebral jsem to a blbnul jsem s tím celou noc a nakonec byla na vině hadice, která nevracela tlak zpátky. Takže ač se múže hadice tvářil dobře, mrknul bych i na ní. A nová hadice je záležitost stokoruny.
Takže jsem měl taky podezření, že mi zareznul pístek a nebo vodící čepy. Rozebral jsem to a blbnul jsem s tím celou noc a nakonec byla na vině hadice, která nevracela tlak zpátky. Takže ač se múže hadice tvářil dobře, mrknul bych i na ní. A nová hadice je záležitost stokoruny.
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
SHERLOGRacing
-
Lumpy
no ja som vcera menil platnicky a na tej pravej strane som ani za boha nemohol stlacit piest.. odsroboval som hadicku a tak som ho vytlacil a pietik premazal.. poskladal vsetko a neviem ci to bude znova robit.. jazdit som skusal ale iba tak 2-3 km a dnes to skusim rozbehnut a vvidime ci sa to uz nebude opakovat
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti nešlo zatlačit píst, tak máš problém s hadičkou, tak jak píšou kolegové. Ucpaná hadička se projevuje právě tak, že píst není možné ani násilím zatlačit.
-
Kristensen - FK
píst nezatlačíš násilím ani pokud bude totálně vyrezlej, jediný jak poznat zda je to hadice nebo píst je tak že povolíš odvzdušňovák a zkusíš zatlačit píst, pokud pujde tak je hadice KO pokud nepujde tak je totálně zadřenej, jinak ještě to že je hadice už poměrně načnutá se dá taky poznat podle toho že třmen povolíš pouze na spodním čepu a vyklopíš nahoru a zkusíš zatlačit píst pokud nepujde zatlačit tak ho sklop dolu a znova zkus zatlačit, pokud už pujde tak se jistojistě hadice blíží své smrti.
-
POPELAR
Po vimene brzdovej trubki a hadički vimenil jsem ipist stesnicima gumama vše funguje pist se vraci vpohode plavajici třem jde lehounce vimenil jsem brzdovu kapalinu nekolikrat jsme odzdušnili aPresto kolostale pribrzduje po ujeti 25 km je prava strana vice tepla než leva co mam ješte delat DODATEK vimenil jsem i novi kotič.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A desticky tam mas volne ? a namazene jejich stycne plochy s trmenem? Nebo tam sly nasilim? Kdyz zatlacis pist tak se uvolni desticky? A prosychr se zeptam brzdi vubec ta leva strana dobre? Aby to nebylo proto ze prava ted maka jak ma ale kdyz brzdis tak leva moc nepracuje proto je studenejsi?