Snímač průtoku palubní počítač
-
Frank
- Kontaktovat uživatele:
Snímač průtoku palubní počítač
Potřebuji poradit s průtokem koupil jsem si palubní počítač vše jsem zapojil podle návodu jenom nevím kam příjde ten kovový třmen píšou že se nainstaluje na oranžovo-bílý vodič na řídicí jednotky vstřikování.to už jsem našel ale nevím jak tam přijde zadělat. Jestly se ten vodič také odizolová nebo se jenom nato nasadí a dá se tam potom ten snímač průtoku mám BMM. Děkuji za každou radu
-
Marty_pv - FK
Re: Snímač průtoku palubní počítač
Neodizolováváš nic, když už jsi se dostal pod krytku svorkovnice ŘJ tak sundáš kovovej třmínek ze snímače, navlíkneš ho na správnej drát a do třmínku nasuneš snímač tak aby byl rovnoběžně s tím drátem
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
nic se neodizolovává jen přiložíš navlíkneš ten třmínek a omotáš lehce izolačkou abys ho neztratil. To je vše .
edit: zas byl někdo rychlejší
edit: zas byl někdo rychlejší
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Tahle cast pro me asi bude maturita,nechci nic pos*at,tak se radsi zeptam. Sundal jsem rozperu at mam kolem RJ dobry pristup,ale nejak nevim kde mam za co tahat,abych se dostal k tomu oranzovo-bilemu vodici. Ta svorkovnice je ten cerny plast,ktery vytahuju jakoby ve smeru jizdy? (smerem ke svetlum) Nic jineho co by slo vysunout jsem tam neobjevilMarty_pv píše:Neodizolováváš nic, když už jsi se dostal pod krytku svorkovnice ŘJ
Nasel jsem tady jednu fotku RJ - je to tam videt?
http://img514.imageshack.us/i/konektord ... kydf9.jpg/
Popr kdyby mel nekdo fotku jak tam to cidlo prutoku pripojoval,tak bych byl vdecny.
-
Marty_pv - FK
Horní část (kryt) svorkovnice vysuneš po směru jízdy (vůbec nemusíš sahat na zámek svorkovnice) a pod krytem máš přístup ke všem drátům
Nasuneš třmínek na drát, do třmínku čidlo a kabel povedeš podél ostatních tak, aby zesilovač signálu byl až venku mimo krytku
Na tý fotce máš svorkovnici přesně z opačné strany než je kryt
Nasuneš třmínek na drát, do třmínku čidlo a kabel povedeš podél ostatních tak, aby zesilovač signálu byl až venku mimo krytku
Na tý fotce máš svorkovnici přesně z opačné strany než je kryt
- a13sh
- Kontaktovat uživatele:
Marty takze tak jak to je na fotce to vubec rozebirat nebudu - je tak? Tim zamkem myslis tohle? : http://img521.imageshack.us/img521/8117/jednotka.jpg
To co jsem zakrouzkoval (ten zamek
) je totiz to jedine na co sem prisel,ze se s tim da hybat. Pripojit cidlo na ten vodic uz bude doufam bez problemu jako na MPI,ted mi jde o to se k tomu vodici vubec dostat
To je to nejhorsi - delat neco poprve,potom uz mi to prijde jako banalita,ted jenom na to prijit a nic nezlomit/neznicit
To co jsem zakrouzkoval (ten zamek
To je to nejhorsi - delat neco poprve,potom uz mi to prijde jako banalita,ted jenom na to prijit a nic nezlomit/neznicit
-
Marty_pv - FK
To co jsi zakroužkoval je zámek a na ten nebudeš vůbec sahat
Nad zámkem je ještě plastová vypuklá krytka a i když to nevypadá, jde o samostatný díl - podívej se po stranách, bude tam pojistka (zub), stačí odpáčit šroubovákem a krytku vysunout dopředu, napojení na drátek je pak hračka
EDIT: Pozdě ale přece
Nad zámkem je ještě plastová vypuklá krytka a i když to nevypadá, jde o samostatný díl - podívej se po stranách, bude tam pojistka (zub), stačí odpáčit šroubovákem a krytku vysunout dopředu, napojení na drátek je pak hračka
EDIT: Pozdě ale přece