Modýlky
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Modýlky
Mě kombík taky tankuje 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
-
Martin_Happy - FK
ale fakt bych nechtěl vlastnit kobajna s New face...
a taky zatim nevim, jak budu na Formanu dělat masku po faceliftu 
No a mě sere, že sem začal předělávat starou tvář > novou tvář ale ještě z feldy od kadenu
škoda, že si abrex nepospíšíl ušetřil by mi tím dost práce s děláním detailů, které na kadenu chybí...
A čekal jsem, že po příchodu feldy od abrexu budou ty starý feldy za hubičku ale ono nějak ne.
A čekal jsem, že po příchodu feldy od abrexu budou ty starý feldy za hubičku ale ono nějak ne.
Objevil jsem nějaké "nové" modýlky, údajně od Abrexu ... mě se líbí, mají i pěkný interiér, ale ta cena

Více zde: http://www.elva-elektro.cz/eshop/index. ... th/286_289

Více zde: http://www.elva-elektro.cz/eshop/index. ... th/286_289
" Když jí miluješ, není co řešit "
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
ale vypadají moc pěkně...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Tak to vypadá pěkně ... jsi ufikl předek Octávky?
EDIT: Nějaký postup úúravy by nebyl, popř. detailnější fotky?
EDIT: Nějaký postup úúravy by nebyl, popř. detailnější fotky?
" Když jí miluješ, není co řešit "
-
Martin_Happy - FK
JJ. Mám jich jen pár, ty co sou na předchozí stránce.
Vzal sem oktávku, vykuch celek kapoty a předního nárazníku. To samý sem ufik i z felicie a dal dohromady.. Teď jen doladit ty světla a masku.
Stefi:Díky
Vzal sem oktávku, vykuch celek kapoty a předního nárazníku. To samý sem ufik i z felicie a dal dohromady.. Teď jen doladit ty světla a masku.
Stefi:Díky
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná práce.
Jinak kupoval jste si někdo tu Tatru z kultovních aut?Tatru mám doma a přemýšlím že si občas nějaký ten modýlek za 200kč koupím.Třeba příští týden žigulíka,toho musím když jsem se s ním jako dítě vozil
Jinak kupoval jste si někdo tu Tatru z kultovních aut?Tatru mám doma a přemýšlím že si občas nějaký ten modýlek za 200kč koupím.Třeba příští týden žigulíka,toho musím když jsem se s ním jako dítě vozil
-
Martin_Happy - FK
Tatřičku mám doma a mám předplacenou celou serii. Dárek, který potěšil
Jinak pěkný, no ani ne, ale ujde to.

Ještě si musim udělat svoje SPZ, a časem koupim dvakrát Aston martin, kterej má stejný kola.
Jinak ta bez zrcátek pude do auta na plato na suchej zip a druhá do vytrínky
Jinak pěkný, no ani ne, ale ujde to.

Ještě si musim udělat svoje SPZ, a časem koupim dvakrát Aston martin, kterej má stejný kola.
Jinak ta bez zrcátek pude do auta na plato na suchej zip a druhá do vytrínky
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe,celou sérii?Víš že má mít 50 dílů a celkově tedy vyjde na 8500kč??
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No jako masakr,já si koupím jen některý 
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Jak moc je to kvalitní ty modely?kejzi1 píše:Jinak kupoval jste si někdo tu Tatru z kultovních aut?Tatru mám doma a přemýšlím že si občas nějaký ten modýlek za 200kč koupím.Třeba příští týden žigulíka,toho musím když jsem se s ním jako dítě vozil
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
PetrMPI:No tak je kovovej,hezky zpracovanej.Ze spodu to vypadá o něco hůř,prostě to není tak hezky zpracovaný jako třeba Abrex,ale myslím si že za těch 200kč je to pěknej modýlek.
Zítra ti ho kdyžtak nafotím v detailech,ale teď musím do práce
Zítra ti ho kdyžtak nafotím v detailech,ale teď musím do práce
Martine, Ty mě s prominutím sereš
Snad budu muset jít do sklepa a taky konečně dodělat feldy
Jinak ty kultovky, tatru sem chtěl za 69 no nekup to ale už byly vyprodaný. Jinak kvalita za 69 to jde ale ty další už jsou za 200 a to si myslím, že není takový terno, když si vezmu, že některý abrexy začínají kolem těch 200, tak ty kultovky by mohly být levnější... A hlavně jsem zvědavej jestli k nám budou cpát všechny auta co byly v polských kultovkách, doufám, že ne protože takovej žuk, mikrus a další polský vehikly tady prakticky nejezdily...
To spíš bych ocenil vekslácký m-b w123 nebo třeba p 309. Oblíbený fiat uno mezi tehdejšími k*rvami nebo nějaký ten chrysler co byl oblíbenej u pumpařů...
Jinak ty kultovky, tatru sem chtěl za 69 no nekup to ale už byly vyprodaný. Jinak kvalita za 69 to jde ale ty další už jsou za 200 a to si myslím, že není takový terno, když si vezmu, že některý abrexy začínají kolem těch 200, tak ty kultovky by mohly být levnější... A hlavně jsem zvědavej jestli k nám budou cpát všechny auta co byly v polských kultovkách, doufám, že ne protože takovej žuk, mikrus a další polský vehikly tady prakticky nejezdily...
To spíš bych ocenil vekslácký m-b w123 nebo třeba p 309. Oblíbený fiat uno mezi tehdejšími k*rvami nebo nějaký ten chrysler co byl oblíbenej u pumpařů...
Naposledy upravil(a) p@vel dne stř 03. bře 2010 13:40:31, celkem upraveno 1 x.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Díky, jsem myslel, že to bude furt za těch 69Kč, zas takovej fanda nejsem, abych to kupoval za dvě kila... Strejda má pár modelů žigulíků vyrobenejch přímo v SSSR a tam ta kvalita je dost slušná, nehledě na to, že je tam otvírací úplně všecko. To už bych spíš prohledal aukro, jestli se tam nenajde některej z těchhle modelů.
Dobrá je ta stará niva made in USSR 1/43 jak má vše otevírací, myslím i natáčecí nápravu a odpružený podvozek!!
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ta je super, má i sklápěcí sedadla vevnitř. Jinak žigulíci maj i náhradní kolo v kufru...
Jestli bude příště žigul s čtyřokem, tak si ho asi koupím ale pravidelně asi ne za 200 (179) bych řekl, že to nestojí. kolikrát se při nějakých akcích dají koupit lepší modýlky i za polovinu...
-
Martin_Happy - FK
jéé, modely z USSR byly epesní. A niva byla nejlepší. ještě byla parádní Volga Sanita
pavel. Tak nekecej a makej
sem to včera lakoval na balkoně a pak sestavoval.
pavel. Tak nekecej a makej
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No právě já chci jen některý,třeba žiguláka čtyřoko si prostě koupím a pak někde kolem 7 čísla je tam Niva,tu taky chci,ale všechny nee 
Jinak tady je ta Tatra:
http://kejzi1.rajce.idnes.cz/Tatra_603/
Jinak tady je ta Tatra:
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
makro foto by nebylo? nevim ale tim lihacem si interier celkem zkazil
méně znamená někdy více...

-
Martin_Happy - FK
sem si tam udělal ty potahy, který sem ted do auta nedával
makro foto neni, a nejspíš jen tak nebude. Zatim to neni finálová verze. Interiér je jen tak přibližnej. Až se někdy budu nudit. tak budu upravovat tapece a sedačky, odstraňovat kliky na okna a barvit detaily a předělávat středovej panel. nebute to problém, prostě se to rozšroubuje a pak dodělá. ale zatim mi to takhle stačí. Mám ted jiný plány a starosti, než toi dopiplávat
makro foto neni, a nejspíš jen tak nebude. Zatim to neni finálová verze. Interiér je jen tak přibližnej. Až se někdy budu nudit. tak budu upravovat tapece a sedačky, odstraňovat kliky na okna a barvit detaily a předělávat středovej panel. nebute to problém, prostě se to rozšroubuje a pak dodělá. ale zatim mi to takhle stačí. Mám ted jiný plány a starosti, než toi dopiplávat
na aukru je teď jedna niva sice zpracování nic moc ale na dobu a místo vzniku si myslím, že to je paráda
ne není je to origo sssr, vše otvírací, zatáčecí a odpružená
http://aukro.cz/item953772028_lada_niva ... arita.html
http://aukro.cz/item953772028_lada_niva ... arita.html
nový web o modelech
Pro všechny, koho zajímají modely a hračky škoda zde dávám odkaz na web zabývající se touto tématikou
http://www.modelyskoda.info/ denně přibývají nové informace
http://www.modelyskoda.info/ denně přibývají nové informace
Naposledy upravil(a) Paganini dne sob 12. lis 2011 16:42:50, celkem upraveno 1 x.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hele a kdy a jaký model bude další? Tu 603-ku jsem prošvihl, dneska jsem se byl ptát a paní mi řekla, že už měl další vyjít, ale nevěděla jakej, jenom, že už bude stát 199,-Kčkejzi1 píše:No právě já chci jen některý,třeba žiguláka čtyřoko si prostě koupím a pak někde kolem 7 čísla je tam Niva,tu taky chci,ale všechny nee
Jinak tady je ta Tatra:
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Žigulík měl vyjít už 8.3. ale zatím jsem ho ve stánku neviděl,táta mi ho v jednom stánku zamluvil tak uvidíme.Vychází to každých 14 dní.
Více tady http://www.kultovniauta.cz/index.php
Více tady http://www.kultovniauta.cz/index.php
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Díky, tak jsem si je objednal všechny. 
Žigul by měl být zítra na stáncích ale jak moc je to důvěryhodná informace to fakt nevím... Ale už se moc těším aspoň bude další vzpomínka na dětství 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No jó, ale co to stojí peněz uchovávat si tu dětskou duši.Ponman píše:Jooo Vasku,dusi jsme preci mali kluci.![]()
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Cim chces byt mladsi,tim to stoji vic penez.
Ja bych bral radeji nez tu patnactistovku zigula,dvanactku kterou jsem mel,ale neva. 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
Strejda měl právě červenou 15
Takže sem maximálně spokojenej protože akorát nalepim značku a šup s tím na poličku.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
....jo a nepsali tam,ze barvy budou ruzny,nebo bude jenom jedna u kazdyho modelu?Ted nevim. 
Pokud se nepletu tak v polsku byla taky vždy jen jedna barva.
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
To si myslim je skoda,ze neni na vyber vice barev. 
Martine, ještě nikdy jsem to nezkoušel, tak nevím jak moc věrně to bude vypadat 
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
A ja taky.Asi zacinam byt infantilni a detinsky.103457 píše:Díky, tak jsem si je objednal všechny.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč Martine, tohle taky říkám domácí a ne a ne to pochopit, asi by byla radši opak. Ach ta ženská logika.

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
To bude peněz za celou sadu