Fabia II RS
-
Zbynda - FK
Re: Fabia II RS
no nic no,škoda.Ale to by jsem si nechal líbit.Takovej sportovní kočár.Ale když to má předěk stejnej s fabkou,tak by to mělo jít potom přehodit ne?
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako předek určitě, ale Roomster byl celkem pěknej i se Styling kitem, který se k němu nabízí na přání. Potkával jsem tady v MB jednoho v bílé barvě, s tímto styling kitem, s bíle nalakovanýma 17" Spider z OI RS a nejspíše to měl i vypodložený a vypadalo to úžasně...
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
Okej, takže Fabie II RS je venku, jak hatch tak combi a musim říct, že mě se to líbí
Sakra a ta zelená barva, mňam. Počkáme si ještě na zejtřejší tiskovku, ale už teď se objevujou všude fotky.
Takže třeba tady: http://www.autofun.cz/skoda-fabia-combi-rs-4302/
Takže třeba tady: http://www.autofun.cz/skoda-fabia-combi-rs-4302/
Grafické studio | www.georgerob-design.cz
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Pekne autko, ja jsem spokojen. Hodne me potesil predek auta, zvlast u verze RS. Naopak malinko zklamany jsem ze zade auta, ocekaval jsem nejake zmeny, alespon v krytech zadnich svetel. Interier je hodne solidni a motor bude naprosta spica!

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, taky jsem čekal aspoň změněnou grafiku zadních světel, škoda. Jinak předek RS se povedl. Taková malá Oktávka 
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
-
Martin_Happy - FK
mě se líbí. Musim říct, že kombíku sem se bál, ale vypadá suprově.
-
Zbynda - FK
páni,čumák slušnej,zadek pokulhává,ale celkově se mi líbíí asi víc kombi.Jsem zvědavej jaký vytasí ceny

- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
Zdroj garáž autorevue a George_Couser:
Standardní výbava:
airbag řidiče a spolujezdce,
boční airbagy vpředu,
ESP vč. ABS, MSR, ASR, EDS, HBA (hydraulický brzdový asistent), XDS (elektronická uzávěrka diferenciálu XDS je rozšířením známé funkce EDS. XDS však nereaguje na prokluz poháněných kol, ale na odlehčení vnitřního předního kola při rychlém průjezdu zatáčkou.), asistent rozjezdu do kopce a kontrola tlaku vzduchu v pneumatikách,
mlhové světlomety,
3ramenný kožený volant (nastavitelný ve dvou osách),
sportovní sedadla vpředu,
sportovní podvozek,
projektorové halogenové světlomety,
funkce denního svícení,
Maxi DOT,
ukazatel vnější teploty,
dělená zadní sedadla, sklopná (v poměru 60/40),
centrální zamykání,
klimatizace Climatic s automatickou regulací,
příprava pro rádio se 4 reproduktory,
výškově nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce,
elektrické ovládání oken vpředu,
černě lakovaná vnější zpětná zrcátka a kliky dveří lakované v barvě vozu,
tónovaná skla,
kola z lehké slitiny Gigaro 7J×17'' – stříbrná,
paket Chrom (hlavice řadicí páky, rámeček manžety řadicí páky, vnitřní ovladač lamel přívodu vzduchu do interiéru, pojistné tlačítko ruční brzdy),
malý kožený paket (tříramenný volant, hlavice řadicí páky, madlo ruční brzdy),
ozdobné prahové lišty vpředu s logem RS.
Mimořádná výbava:
hlavové airbagy,
airbag spolujezdce – s možností deaktivace,
LED světla pro denní svícení,
schránka na brýle,
loketní opěra vpředu
vkládané tkané koberce (se stříbřitě šedým nebo červeným lemováním),
centrální zamykání s dálkovým ovládáním (2 sklopné klíčky),
podélný střešní nosič pro hatchback i kombi,
3ramenný kožený multifunkční volant pro rádio a telefon s ovládáním automatické převodovky DSG,
klimatizace Climatronic s elektronickou regulací a kombifiltrem,
rádia Blues a Swing,
navigační systém Amundsen,
MDI (Mobile Device Interface) (pouze pro Swing nebo Amundsen),
přípravy pro telefon GSM II Compact a Comfort,
kola z lehké slitiny Gigaro 7J×17'' – černá, antracit, bílá,
stříbrná, bílá nebo černá střecha.

Standardní výbava:
airbag řidiče a spolujezdce,
boční airbagy vpředu,
ESP vč. ABS, MSR, ASR, EDS, HBA (hydraulický brzdový asistent), XDS (elektronická uzávěrka diferenciálu XDS je rozšířením známé funkce EDS. XDS však nereaguje na prokluz poháněných kol, ale na odlehčení vnitřního předního kola při rychlém průjezdu zatáčkou.), asistent rozjezdu do kopce a kontrola tlaku vzduchu v pneumatikách,
mlhové světlomety,
3ramenný kožený volant (nastavitelný ve dvou osách),
sportovní sedadla vpředu,
sportovní podvozek,
projektorové halogenové světlomety,
funkce denního svícení,
Maxi DOT,
ukazatel vnější teploty,
dělená zadní sedadla, sklopná (v poměru 60/40),
centrální zamykání,
klimatizace Climatic s automatickou regulací,
příprava pro rádio se 4 reproduktory,
výškově nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce,
elektrické ovládání oken vpředu,
černě lakovaná vnější zpětná zrcátka a kliky dveří lakované v barvě vozu,
tónovaná skla,
kola z lehké slitiny Gigaro 7J×17'' – stříbrná,
paket Chrom (hlavice řadicí páky, rámeček manžety řadicí páky, vnitřní ovladač lamel přívodu vzduchu do interiéru, pojistné tlačítko ruční brzdy),
malý kožený paket (tříramenný volant, hlavice řadicí páky, madlo ruční brzdy),
ozdobné prahové lišty vpředu s logem RS.
Mimořádná výbava:
hlavové airbagy,
airbag spolujezdce – s možností deaktivace,
LED světla pro denní svícení,
schránka na brýle,
loketní opěra vpředu
vkládané tkané koberce (se stříbřitě šedým nebo červeným lemováním),
centrální zamykání s dálkovým ovládáním (2 sklopné klíčky),
podélný střešní nosič pro hatchback i kombi,
3ramenný kožený multifunkční volant pro rádio a telefon s ovládáním automatické převodovky DSG,
klimatizace Climatronic s elektronickou regulací a kombifiltrem,
rádia Blues a Swing,
navigační systém Amundsen,
MDI (Mobile Device Interface) (pouze pro Swing nebo Amundsen),
přípravy pro telefon GSM II Compact a Comfort,
kola z lehké slitiny Gigaro 7J×17'' – černá, antracit, bílá,
stříbrná, bílá nebo černá střecha.

▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
Hezkeee.
Jen OT dotaz, k cemu je asistent rozjezdu do kopce?
Jo a má to normální ruční brzdu nebo jen čudl?
Jen OT dotaz, k cemu je asistent rozjezdu do kopce?
Jo a má to normální ruční brzdu nebo jen čudl?
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Georgerob: je docela blbost, aby dálkový centrál byl jako mimořádka...
jezek: když stojíš v kopci a pustíš brzdu, tak auto ještě cca 3 vteřiny stojí, aby jsi mohl zařadit a rozjet se bez couvnutí...
Ručku to má pořád klasickou...
jezek: když stojíš v kopci a pustíš brzdu, tak auto ještě cca 3 vteřiny stojí, aby jsi mohl zařadit a rozjet se bez couvnutí...
Ručku to má pořád klasickou...
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
Asistent rozjezdu do kopce usnadňuje rozjezd ve stoupání. Usnadnění spočívá v tom, že systém udrží brzdný tlak, který byl vytvořen sešlápnutím brzdového pedálu, asi ještě 2 s po uvolnění brzdového pedálu. Řidič tak může přesunout nohu z brzdového pedálu na plynový pedál a rozjet se do kopce, aniž by musel použít ruční brzdu. Brzdný tlak klesá postupně s přidáváním plynu. Pokud by se vozidlo do 2 s nerozjelo, začne couvat.
Asistent rozjezdu do kopce je aktivní od stoupání 5 %, pokud jsou zavřené dveře řidiče. Je funkční vždy jen při rozjezdu do kopce, a to jak při jízdě vpřed, tak i při couvání. Při jízdě s kopce je neaktivní.
Asistent rozjezdu do kopce je aktivní od stoupání 5 %, pokud jsou zavřené dveře řidiče. Je funkční vždy jen při rozjezdu do kopce, a to jak při jízdě vpřed, tak i při couvání. Při jízdě s kopce je neaktivní.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
GeorgeWWW: hele taky jsem na to koukal, každopádně todle je ofiko zpráva z tiskovky..
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Georgerob: tak s tím asistentem jsi to popsal líp a odborněji
Ten dálkový centrál tu prověřím, ale nezdá se mi to, protože eReSo by mělo být postaveno na základě výbavy "Sport" a ta už dálkový centrál má...
Ten dálkový centrál tu prověřím, ale nezdá se mi to, protože eReSo by mělo být postaveno na základě výbavy "Sport" a ta už dálkový centrál má...
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem to tu probral s kolegou a Georgerob měl pravdu (tímto se omlouvám). Jako "světový standard" RS opravdu nemá v základu dálkový centrál. Ale jde o to, co si nastaví jednotlivé země jako "národní standard". U ČR, Německa, Švýcarska, atd. však je na 99% jisté, že si to importéři do standardu dají, takže pro zákazníka to bude nakonec v základu. Ovšem tím se také navýší základní cena...
Aha dik, takže pro normálního řidiče krám k ničemu
Netvrdim samozrejme, ze to neni dobra vec ale nepotrebuji ji.
Uf aspon že to má normální ručky ty čudly mě děsně vytáčejí

Uf aspon že to má normální ručky ty čudly mě děsně vytáčejí
- Georgerob
- Kontaktovat uživatele:
GeorgeWWW: jojo, přesně jak píšeš...jinak si myslim, že u prodejců v ČR bude ten dálkovej centrál s vystřelovákem..a koncová cena bude navýšená, ale uvidíme...ještě čekám na zveřejnění ceníků.
Přeci jen vy svý době byla jedničková Fabie RS super koupě za ty prachy..a s výbavou. Uvidíme teď nová RS.
Přeci jen vy svý době byla jedničková Fabie RS super koupě za ty prachy..a s výbavou. Uvidíme teď nová RS.
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
▼ BLACK LIST RACEMAN !▼
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Na té fotce od stefiho vypadá předek té zelené jako Cee´d, nemůžu si pomoct...
Jinak udělali celkem dobře, že to dali i do kombíka. Protože nikdo v konkurenci sportovní verzi malého kombíka ještě nemá, ikdyž to neznamená velké objemy navíc,ale spíš prestiž...
Jinak udělali celkem dobře, že to dali i do kombíka. Protože nikdo v konkurenci sportovní verzi malého kombíka ještě nemá, ikdyž to neznamená velké objemy navíc,ale spíš prestiž...
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
A kdy se má prodávat?
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
Stefi74 - FK
GeorgeWWW píše:Na té fotce od stefiho vypadá předek té zelené jako Cee´d, nemůžu si pomoct...
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem byl proti nove fabce tak takhle se mi i celkem zamlouva hlavne ta zelena barva
jen nevim proc mi ty kola pripadaj tak cinsky ala rsw
méně znamená někdy více...

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
díky za info.GeorgeWWW píše:Výroba má začít v červnu 2010, takže + cca 1 - 2 měsíce a bude v prodeji...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
macman tak to se shodnem kola obslehli od RSW
snad je dokonce neprodavaj....
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
jaka vyroba ? "to" se bude vyrabet a prodavat ?GeorgeWWW píše:Výroba má začít v červnu 2010, takže + cca 1 - 2 měsíce a bude v prodeji...

-
Snehulak - FK
tak nevím fábku moc nemusím a zatím mi nepřesvědčilo ani tohle RS. už i ta výbava. Nej model fabie a nemá to denní svícení když už je v Čr povinný pár let
ale ta zelená barva je pěknááá
ale ta zelená barva je pěknááá
-
Stefi74 - FK
Tak tu zelenou Fabuli RS s černou střechou bych si koupil mě se líbí ;)Ale v Kombíku 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
george muzes mi zjistit kod barvy te zelene RS? to by bylo supr
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
jj myslim,,,na facko mozna........
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
i kdybych mel trabanta tak fabii2 budu pomlouvat na kazde kroku, protoze se proste nepodvedla...a ti kdo ji vymysleli by meli prijit o mistoGeorgeWWW píše:xmorfeuz: no jasně bude, ale na neboj, na Tvůj Focus to určitě mít nebude...
jinak se tesim na pristi zimu az tohle vysoke krabicove rsko uvidim na plechach, to se budu chlamat az do jara
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Tak každé auto, které dáš z letních 17" liťáků na zimní plechy vypadá s prominutím k zblití, ale to je snad jasné, nevím, proč by to u Fabie mělo být jiný. Takže tenhle argument se mi zdá trochu mimo...
A už mě unavuje to pořád vysvětlovat. Zkus si navrhnout auto, když od vedení VW dostaneš podvozek o určitých rozměrech a musíš na to postavit kastli. Jako svádět to na designery je vážně jednoduchý, ale prostě s tím, co měli k dispozici si myslím, že odvedli skvělou práci a to mi nikdo nevymluví...
A už mě unavuje to pořád vysvětlovat. Zkus si navrhnout auto, když od vedení VW dostaneš podvozek o určitých rozměrech a musíš na to postavit kastli. Jako svádět to na designery je vážně jednoduchý, ale prostě s tím, co měli k dispozici si myslím, že odvedli skvělou práci a to mi nikdo nevymluví...
Naposledy upravil(a) GeorgeWWW dne úte 02. bře 2010 21:21:17, celkem upraveno 1 x.
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
to jo, jenze fabie2 je osklive kacatko i na litakach, takze na plechach to bude jeste lepsi
ale mozna se pletu, uvidime jak se bude prodavat
ale mozna se pletu, uvidime jak se bude prodavat
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
george budes schopny mi to teda zjistit nebo mam zkusit hledat jinde?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
supr diky.........
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
xmorfeuz: nikdo se nikdy nezavdeci vsem
Respektuju Tvuj nazor, ze se Ti nelibi Fabia II, ale rikat, ze se nepovedla, tak to si myslis Ty
Design je jedna vec (subjektivni zalezitost), dalsi veci jsou spolehlivost, bezpecnost, prostornost, dilenske zpracovani, motory, jizdni vlastnosti, vybava, cena... 

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
jajjcy - FK
Mě se tedy dvojková fabie nelíbí,jakžtakž to eRSo,ale jedničková je hezčí.Měto strašně připomíná rejži.
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Me se vic libi II ka a hlavne daleko lip funguje a jezdi.
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
dekuji,uctiva poklona.... 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
No musím uznat, že oproti klasice f2fl ta RS vypadá výborně až na ty kola s tím souhlasím s macmanem a hromym. Jen škoda toho DSG ale naopak, že to nemá SPDS, protože by to stejně nezakomponovali do hlavních světel. Mimochodem všimli jste si, že spousta OIIFL jezdí stejně na klasický světla a ignoruje ty jejich hnusný bludičky v nárazníku?