Chtěl bych Vás poprosit o radu.Z ničeho nic mi felicie začala hodně žrát benzín.Počítal jsem to a na 100km si vezme 10litrů
Je to felicia r.v. 1997,najeto má 80 000.
to asi nebude brzdami ani filtrom, to je na 99% lambda u felicii, takze by som povedal v prvom rade VAG diag az potom patrat dalejdaviidesek píše:...Z ničeho nic mi felicie začala hodně žrát...
Jo, k tomuhle se přidám. Pokud není auto mechanicky OK, tak je těžký něco řešit.dostal píše:Pánové, nejsem automechanik, ale strojař jo. Řešil sem spotřebu hned jak sem auto dostal darem - 11litrů na stoa oleje nepočítaně.
Postupně sem vyměnil to nejjednodušší co může mít vliv na jakejkoli "odpor" stroje - to totiž funguje u všech strojů stejně.
1. Brzdy - přibržďování žere materiál i energii - předek i zadek rozhejbat, namazat to co se má, tím čím se má mazat(doporučuju ATE...) + nový obložení.
2. Nový filtry a náplně - vzduch-olej-benzín-brzdovka-voda - ulehčí agregátu
3. Svíčky - dal sem 3elektodový Brisk Extra DR15TC - předchozí 4el. Boschky byly totálně KO (kolik na nich najeto neznámo)
pokud zvedneš auto tak kolem musíš volně točit ! nesmí přibrzdovat natož brzdit.. to má nasledky na spotřebu...Sonk píše:Mam to same, vic mi to zere, pak mi obcas hazek otacky...
vymenen palivovej filtr a palivove cerpadlo.
Akorat me zarazilo, mam nove brzdove desticky... dost mi to "dre". Jsou tam hodne napasovany..co se s tim da delat?Muze to zrat hodne kvuli tomu?Tlacit se to auto skoro neda.