problém při jízdě

panzic - FK

problém při jízdě

Příspěvek od panzic - FK »

Zdravím, měl jsem problém při jízdě s feldou, jedu z Brna do Ostravy po dálnici, celou dobu na spotřebu kolem 100, sem tam to protáhnu při předjíždění... zhruba 20 km před ostravou začlo při udržování rychlosti nad 80 celé auto vibrovat a klepat se volant...při ubrání nebo přidání plynu, vyřazení to skoro zmizelo... napadlo mě, nejdřív že je v háji převodovka, pak ještě že by to mohly být kola... tak jsem s tím ještě odjel zpět do Brna, jedu za klukama do servisu, že si převážím kola a ejhle... levé přední kolo.... na vnitřní straně chbělo 80g!!! tak jsem sundal druhé závažíčko a bylo tam na každé straně 20g, takže naše krásné cesty mi vyklepaly závažíčko...

takže problém vyřešen, napsal jsem to sem z důvodu, kdyby někdo měl podobný problém a nevěděl si rady, tak ať nemyslí na převodovku jako ja hned :)

mimochodem je to můj druhý problém s českýma silnicema perfektníma.. jednou jsem při předjíždění na dálnici prorazil pravou přední pneumatiku...
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: problém při jízdě

Příspěvek od Maty »

Né že bych chtěl rejpat ... ale koho by napadlo, že to bude převodovkou? :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
panzic - FK

toš mě to tak napadlo, tím že to dělalo jen na 5tku... :oops: :D

\\edit maty: odstranĕna chybná citace ... viz. pravidlo č. 4!!!
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Kdybys jel tak rychle na 4° tak to bude taky dělat :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
panzic - FK

právěže ne, zkoušel jsem to, tak vím, ono dost záleží na tom, jaký výkon se přenáší na nápravu. při 4ce ho tam jde více, tím pádem by to mělo začít dělat pozdějc, ale to už pak máš vibrace od motoru, takže je to težší rozeznat :)

\\edit Maty: odstraněna citace viz. pravidlo č.4 !!
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Mohly by to delat klidne i homokinetaky. Ale fajn ze to bylo jen to zavazi.
panzic - FK

takže... včera jsem jel po d1 z brna do zlína a hádejte co... zase se to uklepalo!!! tentokrát na pravém předním kole, jak sněžilo a byla špina na cestách, tak jsem tam po jízdě našel po závažíčku i flek... tak nevím jestli jsem debil, nebo jsem to tam jenom špatně naklepl, a to jsem se snažil pořádně a ještě jsem si ten plíšek víc přihl, aby to drželo fakt fest...
Odpovědět