Pojďte si postěžovat,pokecat...
-
Snehulak - FK
Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?
nevíte někdo co je to tady za hudbu ve videu? http://www.motorkari.cz/video/fora/poke ... 22173.html
-
pepanjede
to snehulak: JAMELIA - DO ME RIGHT
http://www.youtube.com/watch?v=JS9C9GMxsbM
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
toz ze muj forman dokaze jezdit bez vody to jsem pochopil ale ze pul zimy jezdil bez oleje to nechapu jeste ted 
méně znamená někdy více...

-
Marty_pv - FK
Macman: Tak je to Maratonec, ne?
Ti taky vydrží dlouhý vzdálenosti bez ničeho
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
presne..zatim me jeste nenechal ve stychu:D sice nekdy nechapave to vypada jak by byla vybita baterka ale na druhe otoceni klicku skytne na poprve
je to holt pracant
ale pozna i kdy je zima a leto...pres cele leto mi chcije olej a jakmile zacne zima olej kapat prestane a tece prozmenu voda...v lete startuje hur v zime na prvni cuk 

-
Snehulak - FK
děkuji mocpepanjede píše:to snehulak: JAMELIA - DO ME RIGHT
Marathon je asi fakt nějaká extra odolná verze fanoša. Tchán odjezdil s prasklým těsněním pod hlavou skoro 5.000km. A pokaždé, co tomu otevřu haubnu, tak se divím, čím se vlastně ta popelnice maže a chladí, když kde nic, tu nic.... 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no tak je to posledni old-face favorit s tehdejsi "plnou vybavou" a nejsilnejsim seriovym karbecovym motorem (pokud nepocitam elektricky)...meli sme kdysi toho sameho firemniho a mel odkrouceno pres 300000 s nepreskladanym motorem a sel dal do sveta...kdyby aspon trochu kdysi domysleli ty kastle tak jsou to dokonaly auta

- Macman
- Kontaktovat uživatele:
nemate nekdo tip na spolehlivou znacku lednicky ktera aspon neco vydrzi? prave nam odvezli v zarucni dobe 2 roky starou indesitku ktera aspon neco umela a dali sme za ni ranec tak jsem si myslel ze neco vydrzi ale zklamala - 24hod. denne jel kompresor a moc nemrazila - technik rekl ze chladivo uteklo do izolace...a pri reklamaci jsou nejvetsi problemy se znackou indesit..nemate nekdo zkusenosti s nejakou dobrou a spolehlivou znackou lednicek? dneska si jedem vybrat jinou

My máme liebhera (nebo jak se to pise) už pár let a dobrý 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
My máme ledničku od magora a zatim dobrý, bez problémů 
Předtim Caltex cca 30 let a taky bez problémů
EDIT: heh fagora
Předtim Caltex cca 30 let a taky bez problémů
EDIT: heh fagora
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Poslední nesmrtelné kousky vyráběl Calex - není to tak dávno, co byla životnost chladicích zařízení spočítána na 15-20let a Calexky se toho věku bez větších problémů dožívaly. Nevím o žádné, kterou bych nepřinutil znova chladit.
Únik na zapěněném výparníku je neopravitelný, takže si můžete gratulovat, že to prasklo ještě v záruce. Z mojí osobní zkušenosti docela funguje Ardo, Zanussi nebo je dobrý Electrolux. U zanussky je jenom jeden problém - těsnění ve dveřích, které nejde vyměnit samostatně - jedině celé dveře a po záruce je to pěkná finanční masáž, takže před koncem záruky zkontrolovat, zda se netrhá a když tak vyreklamovat. Liebher též není vyloženě špatný, ale u jednoho už jsem opravoval celkem pitomý únik na kondenzátoru, tak nevím.
Ardo mám doma ještě po babiččce a i po 10 letech provozu o ní nevím. Chladí furt jako ďas.
Pokud můžu doporučit, tak hlavně co nejmíň elektroniky. Obyčejný termostat stojí 120 korun a za 20 minut je vyměněný. Vadnou elektroniku po záruce je buď problém sehnat a nebo je oprava nerentabilní.
Pokud můžu doporučit, tak hlavně co nejmíň elektroniky. Obyčejný termostat stojí 120 korun a za 20 minut je vyměněný. Vadnou elektroniku po záruce je buď problém sehnat a nebo je oprava nerentabilní.
-
Snehulak - FK
a taky je to o náhodě. měli sme Ardo kombinaci a po 5 letech únik chladiva a šla do kytek. zkoušelo se to doplnil ale fungovala 2 dny a pak už spíš hřála než chladila. teď máme wirpůlku tak se uvidí. Jinak ve sklepě běží 21 let starej mrazák zanussi bez jedinný opravy, bohužel taky slušně hejbe s hodima od čezu.
Jinak co jsem slyšel tak zanussi už je teď #2 od elektroluxu.
Jinak co jsem slyšel tak zanussi už je teď #2 od elektroluxu.
Tak to my máme Zannusku už dávno po záručce a těsnění máme na hadry
Je to docela problém, protože pak se díky úniku chladnějšího vzduchu řastějc zapíná kompr. a snadněji se dveře otevřou samy.
Ale jinak si nemám na co stěžovat.
Je to docela problém, protože pak se díky úniku chladnějšího vzduchu řastějc zapíná kompr. a snadněji se dveře otevřou samy.
Ale jinak si nemám na co stěžovat.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Snehulak: O náhodě je to u nákupu čehokoliv. Vždycky je nějaké to procento zmetků..hlavní je nechytit páteční výrobu. 
Mexikan: Moji rodičové mají stejný problém. Když jsem řekl cenu, tak bylo chvíli ticho a pak začal tata řádit s izolepou s tím, že to těsnění napraví.
Mexikan: Moji rodičové mají stejný problém. Když jsem řekl cenu, tak bylo chvíli ticho a pak začal tata řádit s izolepou s tím, že to těsnění napraví.
Mame asi 5 let lednici electrolux a zatim drzi akorat zacinaji zloutnout plasty. Jinak predtim nasi meli nejakou lehel nebo jak se to jmenovalo a tu meli asi 27 let a vymenila se akorat protoze mama nadavala ze je mala. To same pracky stara tatramatka vydrzela snad 25 let. A ted... skoda mluvit vse se dela tak aby to vydrzelo sotva 2 roky.
-
Snehulak - FK
klucí přece byste nechtěli abyste si koupili pračku, lednici nebo mrazák a 20 let by vás v prodejně neviděli

No, to je taky fakt. Bohužel spíše smutný. Jenom když se podívám k rodičům, jakou trvanlivost u nich má pračka, tak je mi smutno - 15 let jim sloužila Tatramatka a teď mají co 3 roky jinou neb předchozí dodýchala. Aktuálně jim umírá Whirlpoolka. Aspoň neumřou prodejci elektrospotřebičů hladem. 
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no prave jsem se vratil z hodinoveho preslapovani v electroworldu...jak prohlasila mati kdysi byla jedna lednicka nemusels nic vybirat a drzela 20 let
kdyz jsem vybiral jinou lednicku tak zadna uz nebyla v takove cenove relaci a vybaveni jak pred dvemi lety...nakonec jsem vybral samsunga ktery byl o 2 tisice drahzsi takze sme museli doplacet..ale ma aspon stejnou vybavu plus navic ma "no frost" a A+ spotrebu..takze myslim ze bduem spokojeni .. jenom je asi o 15 cisel mensi ale objem cca stejny...fakt me zklamalo ze ta nase indesitka zklamala ale co se tyce electroworldu tak nam vysel neskutecne vstric jelikoz nam starou lednicku odvezli dneska a novou by nam privezli az ve stredu tak po mensim ukecavanim nam ji dovezou extra dopravou zitra a cenu hradi oni
uz po druhe me electroworld prekvapil a jsem s nim spokojenej...koupili jsme tam pred vanocemi telku za smluvni internetovou cenu a i tak se da s nekterymi vyrobky ktere nejsou v akci smlouvat takze parada...
uz po druhe me electroworld prekvapil a jsem s nim spokojenej...koupili jsme tam pred vanocemi telku za smluvni internetovou cenu a i tak se da s nekterymi vyrobky ktere nejsou v akci smlouvat takze parada...

-
gerrik - FK
Zítra do rodiny přibude Passat CC, takže bude probíhat seznamovačka a testovací jízdy, docela se těším 
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
gerrik: tak to uprimne zavidim, ale zaroven vam ho moc preju a hlavne preju spoustu stastnych kilometru nejen v nem. Passat CC je moje nejoblibenejsi auto, doufam, ze za par let na nej budu mit taky 

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi, dneska mi přišel email od kámoše a vůbec netuším, co si mám o tom myslet
Je to pravda nebo nějaký výmysl? Je možné, že už někomu tahle zpráva přišla...
Všem, kteří nechtějí platit za naftu a benzín přes 30,- Kč/litr.
S pozdravem
Předejte tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem.
Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr. Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat!
Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu. Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože věděli, že když nebudeme kupovat benzín, ublížíme si tím jen sami sobě.
Avšak následující nabídka se může ukázat jako velice účinná, pokud bychom ji všichni striktně dodrželi!
Dejte si čas s přečtením této zprávy až do konce a spojte se s námi.
Naftové společnosti nám vnucují myšlenku, že jejich ceny jsou pro nás velmi výhodné. Ale vy si myslíte, že výhodné je kupovat benzín za 58,9 centů za litr.
A to my také!
Musíme jim tedy společně ukázat, že jsme to my kupující a ne oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé!
Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem, pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám.
Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) SHELL a ESSO.
Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jeho cenu. Pokud oni sníží ceny, ostatní společnosti je budou muset následovat.
Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout.
Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10 = 3000) atd., tuto zprávu může obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů.
Všechno, co musíte udělat, je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je,aby udělali totéž. A samozřejmě nezapomeňte bojkotovat SHELL a ESSO !
Toť vše, pokud si myslíte, že můžeme společně vyprovokovat cenu benzínu, pošlete tuto zprávu všem vašim známým. Zkusme to, nemáme co ztratit !
Je to pravda nebo nějaký výmysl? Je možné, že už někomu tahle zpráva přišla...
Všem, kteří nechtějí platit za naftu a benzín přes 30,- Kč/litr.
S pozdravem
Předejte tuto zprávu vašim přátelům, a to kvůli vedení inteligentní války proti naftovým společnostem.
Říká se, že cena benzínu brzy překročí 1,50 Euro za litr. Chcete, aby se cena snížila? Musíme společně a solidárně reagovat!
Někdo přišel na geniální myšlenku, a to mnohem více smysluplnější než byla ta - nekupovat benzín v určitý den v dubnu nebo květnu. Naftové společnosti se této myšlence velmi dobře zasmáli, protože věděli, že když nebudeme kupovat benzín, ublížíme si tím jen sami sobě.
Avšak následující nabídka se může ukázat jako velice účinná, pokud bychom ji všichni striktně dodrželi!
Dejte si čas s přečtením této zprávy až do konce a spojte se s námi.
Naftové společnosti nám vnucují myšlenku, že jejich ceny jsou pro nás velmi výhodné. Ale vy si myslíte, že výhodné je kupovat benzín za 58,9 centů za litr.
A to my také!
Musíme jim tedy společně ukázat, že jsme to my kupující a ne oni prodávající, kdo bude regulovat ceny nafty na trhu, protože vzhledem ke každodennímu zvýšení cen benzínu musíme reagovat jako spotřebitelé!
Můžeme mít skutečný vliv na trh s benzínem, pokud tuto akci povedeme všichni společně ve válce proti těmto cenám.
Takže tady je návrh: Nekupme ani kapku benzínu u dvou nejdůležitějších naftových společností (ve skutečnosti je to stejně pouze jedna) SHELL a ESSO.
Pokud oni neprodají benzín, budou muset snížit jeho cenu. Pokud oni sníží ceny, ostatní společnosti je budou muset následovat.
Aby to mělo skutečný vliv, musíme získat spolupráci miliónů klientů SHELLu a ESSA. Dodržením tohoto nám dává možnost toho dosáhnout.
Tato zpráva byla zaslána přibližně třiceti osobám. Jestliže každý z nich to pošle zhruba deseti dalším (30x10 = 300), a tito udělají to samé (300x10 = 3000) atd., tuto zprávu může obdržet více než 30 000 000 spotřebitelů.
Všechno, co musíte udělat, je to, poslat tuto zprávu deseti lidem a požádat je,aby udělali totéž. A samozřejmě nezapomeňte bojkotovat SHELL a ESSO !
Toť vše, pokud si myslíte, že můžeme společně vyprovokovat cenu benzínu, pošlete tuto zprávu všem vašim známým. Zkusme to, nemáme co ztratit !
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
-
chipp - FK
to jsou kecy v kleci
jak někdo může tohle vymyslet...každý se na to stejně vykašle.... sám tankuju výhradně u SHELL a díky nějakému e-mailu to nepřeruším...nic by se tim nedocílilo....
Zase se někdo nudil,tak psal voloviny, takze si o tom mysli co chceš, za mě jde palec dolu a dělat to nebudu

Zase se někdo nudil,tak psal voloviny, takze si o tom mysli co chceš, za mě jde palec dolu a dělat to nebudu
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
problem neni u cerpacich stanic ale v tom ze stat ma na 1 litr benzinu 50%...pumpari maji myslim 3kc
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kdyz uz by tohle melo fungovat tak tam meli napsat stanovene datum tohle je naprosto o nicem nemluvne o tom ze jsem to od nikoho ze znamych neslysel
ma to asi stejny vyznam jako : "kdyz tohle posles svym 20 kamaradum do dvaceti minut bude zitra benzin levnejsi o 2 koruny"
ma to asi stejny vyznam jako : "kdyz tohle posles svym 20 kamaradum do dvaceti minut bude zitra benzin levnejsi o 2 koruny"

- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Takové ty mejly typu pošli svým kamarádům nebo se ti stane něco špatného... hned mažu ale u tohoto mi to přišlo celkem důvěryhodné.
Právě, že tam není napsané datum a vysvětleno i proč
Já taky čepuju zásadně u Shellky a fakt nemíním začít tankovat u jiné čerpací stanice. Ale na druhou stranu mě cena benzínu začíná štvát, že dost uvažuju o LPG.
Asi je to nejspíš výstřelek nějakého blázna (jednu chvíli jsem uvažoval, že to dám do vtipů
)
Právě, že tam není napsané datum a vysvětleno i proč
Já taky čepuju zásadně u Shellky a fakt nemíním začít tankovat u jiné čerpací stanice. Ale na druhou stranu mě cena benzínu začíná štvát, že dost uvažuju o LPG.
Asi je to nejspíš výstřelek nějakého blázna (jednu chvíli jsem uvažoval, že to dám do vtipů
MartinB
Můžeš se mrknout
Můžeš se mrknout
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Mam takovej dojem, že tgfh se této výzvy bude držet a u Shelky tankovat nebude 
-
Marty_pv - FK
MartinB: A hoax.cz znáš?
http://hoax.cz/hoax/boj-za-nizsi-ceny-benzinu/
Stačí si každej řetězák kterej ti připadá "důvěryhodnej" vyhledat a zjistíš že ve většině případů už to po internetu jednou (nebo víckrát) kolovalo
http://hoax.cz/hoax/boj-za-nizsi-ceny-benzinu/
Stačí si každej řetězák kterej ti připadá "důvěryhodnej" vyhledat a zjistíš že ve většině případů už to po internetu jednou (nebo víckrát) kolovalo
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Marty na tohle už jsem úplně zapoměl
Díkes 
MartinB
Můžeš se mrknout
Můžeš se mrknout
Nejvíc mě jednou pobavilo, když do značkový pumpy cisterna vezla benzin a pak jela k tý nejlevnější benzince.
Akorát rozdíl ceny je třeba 4 koruny...
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
To je pěkná kravina, nevim snad o žádný pumpě ESSO u nás, možná je ještě jedna na D1čce. Je to přeložený beztak z Němčiny. Pokud bojkotovat Shell, tak spíš pro jeho zločiny : http://www.ekolist.cz/txt_tzpr_full.stm?x=2186288
-
tgfh - FK
Maty píše:Mam takovej dojem, že tgfh se této výzvy bude držet a u Shelky tankovat nebude
-
gerrik - FK
Tak už je doma, teda u tatíka. Auto je fakt luxus, i když za ty prachy jsem čekal víc luxusu pro zadní cestující, myslím jako ovládání klimy apod. Co mně teda zarazilo, v interieru maj osvětlení pomoci klasickych žároviček, v dnešní době LEDekAleScout píše:gerrik: tak to uprimne zavidim, ale zaroven vam ho moc preju a hlavne preju spoustu stastnych kilometru nejen v nem. Passat CC je moje nejoblibenejsi auto, doufam, ze za par let na nej budu mit taky
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
-
Stefi74 - FK
Ty blaho toje pětek jak v žakajdě :lol:Gratuluju 
-
chipp - FK
stefi> kde sou ty časy kdy jsem tu žákovskou ještě měl
jinak blahoprani ..za padesátpět tisíc pětsetpadesátpět příspěvků
jinak blahoprani ..za padesátpět tisíc pětsetpadesátpět příspěvků
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=_hQOQFcJh9g taky mate zamykani spatecky?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
Tohle jde s jakýmkoliv (téměř) mechanickým zámkem, musí se ale upravit ten klíč.
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
jj tohle jsem videl..tehle videi s touhle tematikou je dost .. taky mam zamek zpatecky a pouzivam ho malokdy..ale zase jde rict ze mam jeste poctivy construct s klasickou fabkou a ne plochym klicem

Taky mam Construct
A pouzivam to docela dost, takovy ten pocit, ze mas 2 auta jedno s nim a zamknutym a druhy bez. Hraju na to ze to bez bude pro (male zlodejicky) vyhodnejsi
Hadovitym klicum moc neverim. (Taky je nikde nemam)
A pouzivam to docela dost, takovy ten pocit, ze mas 2 auta jedno s nim a zamknutym a druhy bez. Hraju na to ze to bez bude pro (male zlodejicky) vyhodnejsi
Hadovitym klicum moc neverim. (Taky je nikde nemam)
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ale i tak nez se drbat s klicema tak staci pulminuta pod autem s pilkou na zelezo (mluvim jen o felde) u nekterych koliku to jde hur

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
pokud mluvis o felde tak to ohnu sikovkama
to sem delal v praci kdyz se ztratily klice a nahradni sice byli ale bez toho ze zpatecky...
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
no nebo taky moznost...urcite lepsi nez klepat klicema...

-
Stefi74 - FK
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
tak tenhle nedomyslenej kolikovej system ma jenom defend lock a ja bych si ho neporidil uz jenom z duvodu ze mas k palubce prisroubovany koliky ktery musis menit..osvedcenejsi je medved nebo construkt kdy cely zamek zasunes do predem pripraveneho otvoru pridelanem na radici tyci a tim znemoznis jakykoliv pohyb...ale jak uz rikal hromy a ja tak to jde obejit jakykoliv "nasilnym" zpusobem vne auta

-
Olda85 - FK
tak jsem včera odepsal lyže co jsem si před rokem koupil
chjo sezóna pro mě tím pádem skončila... jestli neprojde reklamačka, tak si koupím něco lepšího.. 
-
Dexter - FK
co se snima stalo? a jakou si měl značku?
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
olda to me taky zajima...

-
mause
- Kontaktovat uživatele:
jak můžeš odepsat lyže.. a ja měl za to že je to jedna z mála nezničitelných věcí 
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
kua ted jsem zjistil ze jsem vcera zapomel jit na pracak na domluvenou schuzku...nevite nekdo jaky z toho hrozi postich?