Táhne doleva

frosty

Táhne doleva

Příspěvek od frosty »

Zdravim vás

Potřeboval bych poradit. koupili jsme s přítelkyní Feldu rok výroby 1999 1.3mpi 40kW najeto 53 000km (se serviskou) a táhne nám doleva. Geometrie,je v pohodě, ložisko je v poho a kouslé brzdy také nejsou kouslé.
Nevíte někdo co by to mohlo být? Jestli třeba vada v řízení?
díky za radu.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Re: Táhne doleva

Příspěvek od Mejra »

Tak třeba foukal vítr.. Nerovnost vozovky.. Ale ty brzdy bych viděl nejvíc.. V řízení jinak se tolik nevyznám.. Myslíte že by to dělali čepy apod.? Ještě mě napadá podhuštěnost pneu na jedné straně..
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Co pneumatiky, jak jsou staré? Pokud je najeto opravdu tak málo na věk auta (najdou se takové výjimky) budou gumy možná ještě originál a můžou mít nějakou deformaci, která se takto může projevit (vlastní zkušenost).
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

JJ muzou to delat gumy. Zkus prehodit levou predni za pravou a kdyz to zacne tahnout na opacnou stranu je to gumama.

M.
frosty

Příspěvek od frosty »

Zdravim...

Děkuji za rady..Určo to vyzkoušim...Opravdu má tak málo najeto...Bylo to po důchodcích, v zimě nikdy nebyla jetá... :D.Gumy jsou tam starší, ale snih už nebude,tak jsme to chtěli dojezdit a pro příští se koupí nové. Ale i tak díky moc...Kdyby Vás ještě něco napadlo tak napište, každou radu uvítám...
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

:D ve čtvrtek má zas sněžit nějak víc nebo co..
artin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artin »

sníh néé, já už chci nasadit letní :(
Šmoulujem na to! :-)
Peugeot 206 1.6 16v 80kw
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

souhlas.. taky chcu letní..
Teea - FK

Příspěvek od Teea - FK »

Taky jsem svoji felus kupoval od tchana mela pred 2nmi lety peknych poctivych 22tis. a orginal gumy sice nikam netahly ale z toho staleho stani v garazi se na nich jezdilo jak na tisicihranu :) Nechal jsem je jen v zadu na dojeti a letos mam pripravene continentakly tak uz se tesim :)

M.
Frosty

Příspěvek od Frosty »

Zdravim,
Tak už jsme zjistili čím to je. Budou to opravdu ty gumy. Nafoukal jsem je na 2.3 a táhne to už o 90% méně. Takže po zimě půjdou Polarisky do sběrného dvora. Všem díky za rady. :salut: Čus
Frosty

Příspěvek od Frosty »

Zdravim,
Tak už jsme zjistili čím to je. Budou to opravdu ty gumy. Nafoukal jsem je na 2.3 a táhne to už o 90% méně. Takže po zimě půjdou Polarisky do sběrného dvora. Všem díky za rady. :salut: Čus
Odpovědět