Zdravím všechny,
potřebuji pomoct se softwarem pro obd-usb. Mám notebook s Windows 7 64 bit a už jsem zkoušel vag 304, 409, 704, 805, a pouze 409 jsem na Win 7 spustil a chvíli jsem komunikoval s řídící jednotkou a poté přestal vag pracovat a ukončil se. Verze 304 nelze vůbec spustit. Nevíte někdo jak nastavit kompatibilitu těchto programů, nebo nemáte někdo jiný software, který jde na Win7 64 bit spustit.
Díky za rady
Murciny
pomoc s win 7 a vag-com obd-usb
-
Eddie - FK
Re: pomoc s win 7 a vag-com obd-usb
Ahoj ja mam win 7 ultimate 32 bit a v notebooku mam vag 304 cz a fachci bez problemov.
edit//emilio52 .Předchozí citace smazána viz:pravidlo č.4
edit//emilio52 .Předchozí citace smazána viz:pravidlo č.4
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 20. bře 2010 15:58:37, celkem upraveno 2 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
- Speedbiker
- Kontaktovat uživatele:
nainstaluj si sunvirtualbox - vytvori ti to virtualni oddil, tam si nainstaluj winXP a nebudes mit problem. jA TO TA tak mam protoze pod vistama mi vag com 704,1 nejede.
-
Murciny - FK
To Eddie: Windows 7 home premium ale 64 bit
Zkusil jsem to přeinstalovat a konečně jsem to propojil s řídící jednotkou motoru a zatím to vypadá stabilně, ale budu to ještě testovat. Nemáte někdo nějaký návod na měřené hodnoty motoru - rozmezí snímačů, hodnoty, významy, seznam bin kódů a vše s tím spojené.
Konkrétně bych potřeboval vědět jaké má být napětí na senzoru klepání.
Ale hodila by se nějaká příručka, někde sem ji tu už viděl, hledám.....
zatim
Zkusil jsem to přeinstalovat a konečně jsem to propojil s řídící jednotkou motoru a zatím to vypadá stabilně, ale budu to ještě testovat. Nemáte někdo nějaký návod na měřené hodnoty motoru - rozmezí snímačů, hodnoty, významy, seznam bin kódů a vše s tím spojené.
Konkrétně bych potřeboval vědět jaké má být napětí na senzoru klepání.
Ale hodila by se nějaká příručka, někde sem ji tu už viděl, hledám.....
zatim