Koupi motoru
-
markos29 - FK
Koupi motoru
Zdravím.Dnes si jedu pro motor 1.3 50kw s najetými 90 000km.Chci se zeptat.Jak poznám,přeražené číslo motoru?A na co si mám dávat pozor a také co sledovat na tom motoru?Je to moc důležité.Díky moc
Re: Koupi motoru
u vyndanýho asi jenom úniky oleje, číslo poznáš je tam napsaný elektrickou jehlou (ďubka vedle ďupky)
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- mako
- Kontaktovat uživatele:
číslo je vyražený do bloku motoru, to co píše sadra bylo až na fabiich. a jinak číslo motoru ti je k ničemu, stačí že tam bude typ, v tvým případě 136B
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
-
markos29 - FK
Zdravím.Mám dotaz jaký motorový olej tam mám nalít a od jaký značky Vision 10w40 nebo 15w40?Díky moc za radu.
záleží jak moc je zasranej motor zevnitř
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Markos: Evidentně patříš k lidem, kteří posuzujou stav auta podle kilometrů na tachometru...
Golfa jsem koupil s najetýma 220t km a můžu říct, že interiér i motor (resp. celé auto) byly v top stavu. Koupil jsem funku s najetýma 90t a motor jsem po ujetí 3t km měnil, protože žral olej...
Za prvý nepoznáš, jestli má motor najetých 90t km, za druhý každej blbec, když vyndá motor, může motor umejt, vyčistit, takže bude jako novej. Takže se zkrátka zkus maximálně zaměřit na ten únik motoru, hlavně se pak podívej na matičky a šroubky... Jestli jsou stejný, nebo nějaký oštěchtaný... Pak ten olej. Serviska k tomu autu rozhodně nebude. Takže můžeš jen zkusit s prodávajícím sepsat smlouvu na půlroční záruku.
Za prvý nepoznáš, jestli má motor najetých 90t km, za druhý každej blbec, když vyndá motor, může motor umejt, vyčistit, takže bude jako novej. Takže se zkrátka zkus maximálně zaměřit na ten únik motoru, hlavně se pak podívej na matičky a šroubky... Jestli jsou stejný, nebo nějaký oštěchtaný... Pak ten olej. Serviska k tomu autu rozhodně nebude. Takže můžeš jen zkusit s prodávajícím sepsat smlouvu na půlroční záruku.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.