Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
zdick - FK

Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Jak se máte?

Příspěvek od zdick - FK »

No můžou tě vyřadit z evidence, sebrat ti podporu v nezaměstnanosti a napařit sociální a zdravotní pojištění. Chce to co nejdřív tam zajít nebo alespoň zavolat.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

no chystam se tam okamzite zitra...kdybych zas neprolezel posledni tri dyn v posteli tak si toho v kalendari vedle monitoru vsimnu :(
méně znamená někdy více...
Obrázek
Olda85 - FK

Příspěvek od Olda85 - FK »

Takže k těm lyžím.. absolutně netuším jak se mohla zlomit, ale bohužel se tak stalo. jel jsem hranu a položil jsem ji až na botu a v tu chvíli mi podjela lyže jak se hrana odlehčila.. následoval cca 20metrů skluz po prdeli :D a výsledek je přelomená skluznice, ohlé hrany v místě lomu a nalomená vrchní glazura. Jako zažil jsem mnohem horší pády a v poho.. pak se jen sklouznu po prdeli a lyže v háji. jinak šlo o blizzard cmx9 takže pevnost slušná. http://www.apollosport.cz/panske-lyze-b ... -1796.html jinak rupla v místě někde mezi písmenama Z v nápisu značky v horní části lyže.

Macman: kámoška se spozdila o den a bába ji nehorázně zdupala... Trest uplně stejnej jak psal zdick nepomohlo ani zavolání.
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

tak to nasere ta zlomená lyže, tak uvidíš co ti řeknou na reklamačce..
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

to si myslím že vezmou.. krvingová liže přece se nesmí rupnout...... tak držím palce... každopádně to nasere..
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Tak tohle mě vyloženě sere, že jsem na to přišel až dnes :cry:
http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/kola-a- ... 5-1-2jx13/
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

p@vel:Tak to je škoda :(
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Pájo, sežeň někde 14" z Magic 2, ty by byly na tvoje auto úplně bezvadný. Toto jsou sice pěkný kola, ale tak na zimu, každej si to plete s poklicema. Na léto to chce něco důstojnějšího.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Já měl původně políčeno na tyhle,ale nebyla doprava,tak jsem to vzdal...

http://skoda-virt.cz/cz/inzerce/kola-a- ... ic-14-tky/
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Petr: Magic kola jsou pěkný ale na seata potřebuju 6Jx14 a magic je 5,5Jx14 a za druhý mám 13" pneu, tak ty musím letos dojet. Takže sháním nějaký slušný feldí 5,5Jx13 a nejlíp tyhle mystery...

A na feldu liťáky asi nikdy nepůjdou, to by mě tatík hnal - je zásadně proti alu :cry: Tam by hlavně teď byly potřeba jinačí věci ale momentálně nemám na to abych se staral o 2 auta najednou...
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Tak když už se začíná lepšít počasí, tak se začíná s... ostatní. Promlémy s přítelkyní (chtěla pomoct znamým a dostala se do dluhů) a odemne nechce pomoct, prej nechce abych stim měl něco společného, no a protože to splaci tak ji nic nezbejvá a je ji blbý bejt semnou, když nemuže přispět na bydlení, což po ni nikdo nechce, stejně jako bych ji klidně pomohl splatit ten dluh. Njn ženský. A aby toho nebylo málo, tak včera propustili tetu z nemocnice po operaci střeva, stim, že to je jen do utery, pak nastupuje do jiné nemocnice, neb se nádor potvrdil jako zhoubný. Tak doma pobyla chvilku, od oběda do večera, pak se ji udělalo špatně a už to jelo: rychlá do nemocnie, pak na JIPku a nasledně na ARO, stim že to nevypadá dobře. a bejvalej zaměstnavatel mi ještě dluží prosincovou a lednovou vejplatu.
chipp - FK

Příspěvek od chipp - FK »

Olda85 píše:Takže k těm lyžím.. absolutně netuším jak se mohla zlomit, ale bohužel se tak stalo. jel jsem hranu a položil jsem ji až na botu a v tu chvíli mi podjela lyže jak se hrana odlehčila.. následoval cca 20metrů skluz po prdeli :D a výsledek je přelomená skluznice, ohlé hrany v místě lomu a nalomená vrchní glazura. Jako zažil jsem mnohem horší pády a v poho.. pak se jen sklouznu po prdeli a lyže v háji. jinak šlo o blizzard cmx9 takže pevnost slušná. http://www.apollosport.cz/panske-lyze-b ... -1796.html jinak rupla v místě někde mezi písmenama Z v nápisu značky v horní části lyže.

Macman: kámoška se spozdila o den a bába ji nehorázně zdupala... Trest uplně stejnej jak psal zdick nepomohlo ani zavolání.
něco podobného se mi stalo minulý rok. Jezdim 152 elan cross a při skoku a následném levotocivém carvinku že to ani podložka pod vazaním nepobrala sem zjistil že přesně uprostřed lyže je prasklina. Ulomená hrana lyže a skluznice vyštípnutá a po sundání vázání a podložky pod ním se zlomila na dvě půlky. Přitom to má být závdní lyže s pořádným dřevěným jádrem. taky sem se divil,ale co naděláš.... :lol: :lol:
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

U nás je opět aktuální bydlení, ted to vypadá vážně, takže obíhám úvěry atd :roll:
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

ajaj tak ať vybereš dobře ;)
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

gerrik:Nezávidím :)
gerrik - FK

No jo, hlavně aby to dopadlo, už se těšíme do domečku. Akce Kulový blesk, prodáváme byt, do toho ten uvěr, ti z domu si musí najít byt, vystěhovat, nastěhovat, prostě v květnu to bude záhul :D
Snehulak - FK

a udělat výměnu nejde? když oni shánějí byt a ty ho prodáváš?
no a než se nastěhuješ tak min vymalovat atd
gerrik - FK

To by teoreticky dalo domluvit, ale ten byt už byl rezervován před tím než jsme objevili ten barák ;) Ale oni by radši 3+1, my máme 2+kk
Snehulak - FK

ach so no škoda, bylo by to dobrý ;)
Honza9007 - FK

Příspěvek od Honza9007 - FK »

Docela na kokota. V práci se zmrazily stavy lidí a změnily se směny, takže to vypadá, že jsem bez práce... :( V srpnu odjíždím na půl roku do Německa, do VW na praxi, tak snad to do tý doby nějak překlepu finančně...

Kdyby vše nestálo na penězích, tak se mám dobře :rendeer:
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

no ja se mam taky na ... po dvou dnech lezeni v bolestech v posteli se to dneska budu snazit opet rozchodit...jinak situace je u me taky naprd..zadna prace, zadny kseft, tudiz zadne prachy...uz pomalu zacinam zoufat co a jak abych se mel aspon pres prazdniny jeste dobre...jinak jsem si opet podal prihlasku na vysokou prtz po cca pul roce jsem zjistil ze s moji stredni a dnesni situaci nemam sanci najit "schopnou" praci a jeste pri mojem stavu...
Obrázek
gerrik - FK

Ty woevé, nestrašte, teď o ztrátě zaměstnání nechci ani slyšet :o
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

offtopic> potreboval bych rychle poradit. budu menit na octacii2rs menit predni lozisko. musi se delat geomterie nebo ne?
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

ne .......................
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

tak zítra jdu zapsat kola do tp.. tak snad hraničtí úředníci to budou znát snat jim nebudu muset vysvětlovat že na feldě opravdu můžou být 15 ctky :-)
Jawinka 350/638 -> 639
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

Tak, vcera vecer jsem zaparkoval firemní auto u panelaku, z cehoz v nem zije 60% cikanu. dnes v pul osme rano jdu k autu a kdyz si otevru dvere tak vidim dve velke diry. jedna v pristrojove desce a ta druha v okne. zacal jsem tedy rvat na cele sidliste slusne vyrazi o romskych spoluobcanech. vzali radio DANCE, navigaci tom tom za 8 litru. cedecka, vsechno.... schvalne jsem se podival na ten panelak a okna ve kterych ziji bili lide....meli vytazene zaluzie, okna na vetracku. ale kazdy byt ve kterem ziji romove byl zatazenej zavrenej a mezi zaluziema skvirka na oci. navigace s tolika udajema je v pytli, 2 tydny stare auto ma v riti okno a peckovy radio je nekde v zastavarne......
Budu asi holt muset platit vic dane aby se romove meli lepe a nemuseli nam ( pitomcum co chodi do prace ) vykradat auta a pripravovat nas o majetek a cas
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

chtelo by to dalsi zapalne lahve na bubáky :rambo:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Pouze přátelské upozornění ... pokud bude někdo chtít jet v úterý ráno mezi 0:00 a 2:00 z Liberce do Prahy po dálnici tak upozorňuji, že se po dálnici bude pohybovat souprava 3 vozidel (2 tahače s návěsem a jeden menší náklaďák) s nákladem, kterej trošku přestahuje do stran :D ... náklad má 5m na šířku ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

xmorfeuz píše:chtelo by to dalsi zapalne lahve na bubáky :rambo:
Byt tebou, tak to nerikam ani ve srande, v te nasi "demokracii" by te za to mohli zavrit :puker:
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Jeronimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeronimo »

mám sto chuti nejak primontovat k podvozku plamenomety, pod ridicovo dvere a pod spolujedzdcovo.... rozbijes sklo...... fajaaaaa takhle na ne. na loketni operce mam otisky prstu jako prase tak doufam ze to bude nejakej smejd co je v databazi, cela moje vejplata padne na plesaty hlavy at si s nim jdou pohrat. dneska mam fakt supr den.
prodavaj se nejaky samorezny bezpecnostni srouby??? at tam novy radio muzu nejak zabezpecit? sroubky s na krizovej sroubovak co jisti autoradio za 10 litru sou ponekud na h..vno
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

můžeš tam dát nějakej Atipickej šroub ... třeba s hvězdičkou :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

s prominutim to radsi dej tak jak to bylo prtz kdyz to zabezpecis po svojem tak ty ku*vy jsou schopne ti i rozparat palubovku...jinak ponauceni ze navigace se nenechava v aute na to bacha...doporcuju sundavat i drzaky ze skla i kdyz tam gps neni prtz vymastene hlavy si budou myslet ze je nekde schovana a budou prasit po aute takhle diky tomu rozparali tetce dvere...ja bych to nejradsi zabezpecil ze bych do karoserie pustil proud prtz jina ochrana snad neni...ale ja uz zacinam stradat aspon na pager ... alarm co mam ted je sice fajn ale kdyz mi tam vlezou a houka to a ja nekde spim tak je to o nicem ale kdyby mi na nocnim stolku nebo v kapse zavibroval pager tak je to jina...

jinak o tom molotovu fakt radsi nemluvit...ja od tehle "tragicke udalosti" bydlim asi 1km a vim co tam jsou za vichcanci ze si to tam i hodi sami...
Obrázek
00Inferno00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 00Inferno00 »

Macman: Ja myslel spis Vitkov, ale to je to same. Je fakt, ze uz se nikdo nedozvi, jak to bylo doopravdy :?
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

inferno..ja kdyz videl kazdy den cely tyden ve zpravach jak o tom porad mluvi o chadackach tak mi bylo uz na blitit ze jsem zpravy na dalsi tyden vypustil...jinak pokud vim tak to bylo ve vitkovicich jedne tady z tech kolonii
Obrázek
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

Olda85 píše:Macman: kámoška se spozdila o den a bába ji nehorázně zdupala... Trest uplně stejnej jak psal zdick nepomohlo ani zavolání.
no dneska jsem ta byl podruhe a nastesti mi doktor orazitkoval neschopnost tak i pres nejake pindy te "urednice" mi to jakztakz vzala a kdz jeste videla ze se ji kroutim na zidli tak mela i pochopeni...nejlepsi jeste kdyz me zacne poucovat o tom o cem vi ***** a ja se s tim peru pul roku...jinak jeste porad nemuze pochopit ze jsem na pracaku "docasne" nez me prijmou zpatky na VŠB

jinak se mam opetne na hovno..po skvelem vikendu v posteli po dnesku zjistuju ze si mi dela zanet tam, kde jsem ho snad jeste nemel, takze zitra musim k obvodacce pro zmenu a nevim co me ceka takze supr...
Obrázek
Snehulak - FK

lidi věděli jste že když vám dá zaměstnavatel neprávem 2 dutky v jeden den a sebere premie a osobko cca 8 tis. tak to podle něj není náznak toho že se vás chce zbavit. když mi to řekl byl jsem docela v šoku
Snehulak - FK

http://www.novinky.cz/auto/196161-fabie ... -vozu.html četli to někdo?
a hláška dole v diskuzi
Škodovky v současné době už nejsou česká auta,jediné co je v autě značky Škoda českého, je návod k obsluze.Ten se tiskne kousek od MB.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Problém s Fábií to snad né ale něco na tom asi bude
ted mě někdo řekl že prej některé Fabky maj jen 3 válce místo čtyř, to bude průšvih až se to provalí :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Danis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danis »

abych pravdu řekl, tak v poslední době mě všechno se*e. Co mě nechávalo před nějakou dobou chladným, tak teď už ne. Auto začíná kvést, otázka co s ním?? Chtěl bych si ho nechat, přeci ho znám úplně od novoty a zažil jsem s ním fakt všechno, ale zase vrážet x tisíc do toho se mi fakt nechce. A 2 auta nemají v naší rodině smysl. Začíná jaro.....práce kolem baráku je tolik, že nemám šanci opět letos dokončit zahradu (podotýkám, že na ni makám již přes 2 roky).
V práci je toho tolik, že chodívám domů úplně vyšťavenej a večer už nemám fakt na nic sílu.
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Macman:Pager je dobrá věc,pokaždý když zahouká i třeba otřesem tak letím k oknu a koukám zda tam někdo není,je to lepší když o tom člověk ví
gerrik - FK

Nic proti, nevim přesně jak to vypadá v tvým okolí, ale zánovní auto bych před cikánským ghetem nenechal stát ani náhodou. To bych se radši prošel 10 min. a zaparkoval někde dál. O nechaný navigošce v autě ani nemluvím ...
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

chci se zeptat je tady nekdo kdo ma caste strevni potize popr Crohna? dneska jsem mel snad nejhorsi den....uz jsem myslel ze me povezou..ale vzpomel jsem si na jejich "typ lecby" a radsi si to odtrpim doma...
Obrázek
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

clovece macmane,tak mladej a uz takovy problemy... kde tobe bude konec za 30let?
no trochou cernyho humoru zaverem,mel by ses nechat pojistit a rýžovat na tom ni? :lol:
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

ty uz uvazuju nad vsim moznym :D na pracaku mi doporucila i invalidni ale vim ze lidi s tim nepochodili a ja bych se doma asi zblaznil...
v 30 tezko rict co bude...kdyz sme se vcera s kamosem bavili ze za dva roky je konec sveta tak je to uz jedno :lol:
tedka ale aspon po letech zkusim pumpnout pojistovnu o nejake prachy za prasky a mozna lazne...
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak mi právě psal brácha že můj švagr kterej rozváží dodávkou nápoje,tak měl nehodu.Prý byl převezen vrtulníkem do Brna,ale zatím vůbec nevíme co se stalo a co mu je :(
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak jsem našel pár článků o té švagrově nehodě,docela jsem koukal že z toho vylezl celej.Jinak je jen podřenej,měl otřes mozku a zatím ho pořád pozorují a chodí po rentgenech jestli nemá něco vevnitř.Snad bude všechno v pohodě

http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/d ... 23020.html
http://www.policie.cz/clanek/dopravni-n ... 73949.aspx
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

tak z toho je dobrej vrak :o hlavně že je celej ;)
mause
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mause »

tak a ted může slavit dvoje narozky.. bo se podruhé narodil...
Jawinka 350/638 -> 639
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Dexter,mause:No včera jsem nevěděl jak vypadalo auto,tak jsem byl celkem v klidu,ale když jsem tohle viděl,no mazec.Zatím je furt v Brně a myslím že až tohle uvidí nebude tomu věřit.Nejhorší bylo když mu ségra volala,tak on prý že je v Brně a že za 2 hoďky je doma,nedojel tak mu ségra volá znova a vzal to záchranář.Teď už jen pár vyšetření a snad ho pošlou do Třebíče.Říkal že nic neví,že si pamatuje jen vrtuli od vrtulníku,jinak prej nic
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

tak to muselo být něco když někomu voláš a veme to záchranář a řekne že dotyčnej měl bouračku...
Odpovědět