Stěrače

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
malicek

Stěrače

Příspěvek od malicek »

Ahoj, koupil sem félu a je tam problém se stěračema tam kde je vypnu tam zůstanou a nevrátěj se do nulový polohy tedy dolu tím pádem nejde ani časovač, netuším čím to může bejt, dal jsem tam z felicie ve které to šlo motůrek ale bez odezvy, vyměnil jsem páčku na ovládaní stěračů na přístrojové desce za volantem a stále nic... Nenapoví mi někdo v čem se tento problém skrývá??? předem děkuji za velmi vzácnou radu. S pozdravem Malíček :-)
Vrba - FK

Re: Stěrače

Příspěvek od Vrba - FK »

Relé cyklovače
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

A ja jen dodam najdes ho v pojistkovce horni rada uprostred. Ale pozor jsou dva typy starej ma hlinikovej stribrnej obal a pak nopvej programovatelnej ten ma cernej plast. Da se i novy pouzit tam kde byl puvodne stary ale aby fungoval jak ma musi se trosku prekopat elektrika.
hnec - FK

Příspěvek od hnec - FK »

ja bych se pridal...kdyz pustim sterace pokazde se zastavi v jine poloze myslel jsem ze to bude koncovym spinacem v motorku steracu ale i po vymene motorku to stale dela...myslite ze ot bude tim relatkem nebo packou na ovladani steracu?
diky za pomoc ;)
Bren - FK

Příspěvek od Bren - FK »

Taky mě to začalo dělat. Dá se to nějak opravit? Chybu by mohlo způsobovat slepené relátko nebo je tam nějaká chyba elektroniky?
Odpovědět