volné destičky?
-
mr.Freak - FK
volné destičky?
asi 14 dní zpět jsem nechal měnit destičky (Fri-Tech nezkosené hrany) + brzdovku a spojku...když projíždím nerovnosti, nebo se auto pohupuje, slyším takový kloktání od pravýho kola, jako by destičky byly volný (není to žádný kovový zvuk, jako bych vzal destičky a klepal s nima o sebe asi přibližně), protože když i malinko sešlápnu brzdový pedál a projedu díru, nic neslyším...najeto mám už přes 100km to už by si ty desky měly sednout ne? ono to asi po 15 km bylo OK, ale teď jsem přezul na letní ALU a tím jak jsem sundaval kola se to nějak ten zvuk vrátil zpět jako kdybych vyjel znova s novýma a to jsem o nic nezavadil při sundavání a když jsem skrz třmen zkusil pevnost té destičky směrem ke mě, drží jak čert...kde může být problém?? auto brzdí jak má, ale není 100 metrů abych to nemusel poslouchat jak něco jemně ťuká u kola 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: volné destičky?
Muzou klepat desticky ale taky klidne trmeny cely pokud mas uz vydreny driky plovouciho trmenu.
-
mr.Freak - FK
třmeny mám asi rok starý, ty se měnily nedávno...dá se s tou volností něco udělat? třeba přitáhnout nějaký šroub? docela mě to štve, to vědět tak jsem tam nechal ty hnusný Starline, který aspon neklepaly 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
neudelas stim asi nic max zkoukni zda to opravdu klepou desticky a ne neco jinyho. tam bys musel proste pridat trosicku matterialu a to jde tezko zas kdyz budou na fest tak budou viset dej tomu cas ono az to vorezne tak to ta rez podrzi
-
mr.Freak - FK
tyjo tak jsem problém vyřešil...vlastně úplně čirou náhodou...tolik mě to vytočilo, že když jsem zaparkoval, nechal jsem běžet volnoběh a fakt hodně velkou silou jsem několikrát dupnul na pedál, vypnul motor a odešel...od tý doby mám klid...takže pořádně několikrát šlápnout, klidně i stoupnout na pedál a je klid...taková kravina! nikdy jsem to řešit nemusel, až teď, takže ponaučení pro všechny
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád, že to klepe. Co by za to dali ti, co se jim z brzd kouří, protože se to nevrací.