Zapsání LPG
-
Falken - FK
Zapsání LPG
Dobrý den. Uvžuji o tom že nechám svojí fedlu 1,3MPI předělat na plyn. Nevíte jestli je možný sehnat si celý zařízení třeba z bouranýho auta přendat ho do svýho a nějak legálně to zapsat do TP? Nebo musim nechat namontovat jen nový?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapsání LPG
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Myslím, že zvažovat koupi starého lpg je nesmysl, koupíš leda nějaký vysloužilý vrak třeba za 3000-5000, a navíc to musí mu tu novou homologaci po. r. 2003, starší systém už nepřihlásíš. Když připočtěš cca 5000-6000 za legální montáž + pak případnou výměnu membrán, nadrže.... pravděpobně moc neušetřiš. Ještě některé ty dnešní řízené systémy za 15-16tis jsou na dokonalejší úrovni, než ty co se montovali před 10-15 lety.Jinak pokud koupíš nový komplet řízený sys(materiál) včetně nádrže na fel. Mpi v polsku, vychází cca kolem 7-7500kč, u nás kolem 10-11000,zbytek je poplatek za montáž, nebo cca 8h práce, pro představu.
mě LPG montovali cca 4 hodiny
a komplet za 14
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hmm...tak to máš určitě kvalitně udělaný.
natáhneš trubičku namontuješ nádrž reduktor a pozapojuješ elektriku pokud to dělaji každej den tak to v klidu stíhaji 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- denis15
- Kontaktovat uživatele:
Mám v MPI klasiku reduktor a mix do sání. Montáž cca 4hodiny, jak již bylo psáno a rozhodně to není odupané. Nejhorší je dostat trubku od nádrže dopředu. Zbytek je rutina. Vodu a drobnosti jsem si v motoru dělal sám. Vše mám nové kromě reduktoru, ten je starší po repasi. JInak, přehodit starší LPG jde, ale dnes se to píše do nějakého registru a ke všem komponentám musí být papíry.