Ale za tu daň třeba takovýho roztrženýho kloubu poloosy (apod) setrvačností bez zatížení to ani za pokus nestojí...
Hromadná úprava ŘJ Cimbu
Re: Hromadná úprava ŘJ Cimbu
Noname: To je fakt. 
Ale za tu daň třeba takovýho roztrženýho kloubu poloosy (apod) setrvačností bez zatížení to ani za pokus nestojí...
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
-
Návštěvník
tak jsem se právě vrátil od p. Jandy...musím říct že mě to mile překvapilo...moc hodný pán...jinak k úpravě...hotovo asi za 10 minut, klapku mám novou tak jen přitáhl lanko od plynu, vyrovnal spojkový pedál a hned jsem dostal domácí úkoly
vrátit zpátky ten plech nad svody a novou spojkovou lamelu...a ted k samotné ŘJ...zezačátku byly moje pocity rozporuplné ale po asi 30ti km začal být rozdíl větší a větší...zmizela prodleva,auto jde znatelně líp do otáček a hlavně do kopce nezpomaluje
je to hrozně návyková věc...kde jsem jinde podřazoval, ted je to jako když mám tempomat a drží pořád stejnou rychlost...moc velká spokojenost...velké dík patří i pánům organizátorům zde, moc díky za fajn akci 
-
Návštěvník
a ještě musím dodat že se neskutečně ztišil motor...nejmín o polovinu co předtím a už tak jsem si myslel jak je moje felda tichá...jestli někdo přemýšlí o dobrém odhlučnění -> zajedte k panu Jandovi 
-
moskvic - FK
Nevíte jestli to jde vyřešit i poštou..poslal bych svou ŘJ a za pár dní dostal zpátky upravenou?..mám MB trošku z ruky..
-
gerrik - FK
To bych být tebou nedělal, ty máš možnost nakodovat immo? Chápu, že z Ostravy je to kus cesty, ale co bys pro svýho miláčka neudělal, ne?
A pak pochybuju že takto dostaneš záruku 
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem se vrátil od p.Jandy byl jsem si upravit ŘJ. Jen co otevřel kapotu a koukl se tam hned řekl něco o lam.sondě tak už jsem měl před očima to zas bude pálka ale pak dodal že jen nové těsnění tak snad pohoda. Jinak vše ok až na volný plyn tak mi ho přitáhl a vyčistil i klapku.
Když jsem mu volal tak jsem se zeptal jestli by šla ještě sleva
no moc se mu nechtělo ale nakonec nebyl problém
super.
Musím napsat to co ostatní tak jen stručně je to fajn chlapík
Cena mě vyšla na 2500kč mám 1.3MPI
První poznatky nic moc ale později šla fakt líp do otáček a nejlíp se ji chce na 4 to jede jak drak.
A kopce taky zlepšení. To jen zkušenosti pro zatím. Nálepky zatím nevím kde umístím.
Když mi přitáhl plyn tak mi řekl že jsem ho měl celkem volný a že mi bude stačit i jen to
Když jsem mu volal tak jsem se zeptal jestli by šla ještě sleva
Musím napsat to co ostatní tak jen stručně je to fajn chlapík
První poznatky nic moc ale později šla fakt líp do otáček a nejlíp se ji chce na 4 to jede jak drak.
A kopce taky zlepšení. To jen zkušenosti pro zatím. Nálepky zatím nevím kde umístím.
Když mi přitáhl plyn tak mi řekl že jsem ho měl celkem volný a že mi bude stačit i jen to
-
drv.Astor - FK
Mam dobrou zpravu pro vsechny kteri to maji moc daleko k Mr.Cimbu
kazdy ctvrtek jezdi do Rymarova, neni problem se s nim jeste domluvit za zvyhodnenou cenu. Zitra tam jedu, tak jsem zvedav jestli pujde neco poznat 
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Já možná po první výplatě vyrazím směr Mladá Boleslav a nechám si očipovat. Uvidíme 
-
Marty_pv - FK
drv.Astor - díky moc za echo, teď jsem volal Ing. Jandovi a už jsme domluvení, tak se tam zítra potkáme 
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil celou řídící jednotku s čipem Cimbu...
- Danis
- Kontaktovat uživatele:
a kolik je ta zvýhodněná cena??
Škoda Felicia Combi LXi - 1.3 MPi, r.v. 1997
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
2x airbag, alu kola 14" Magic2 vč. rezervy, parkovací senzory, folie 3M
Škoda Fabia Combi Ambiente - 1.2 TSI, r.v. 2011
6x airbag, alu kola 15" Antares, parkovací senzory, klima, ABS+ASR+ESP+asistent rozjezdu do kopce, SUNSET
-
drv.Astor - FK
Pan Janda byl velice ochotny a dobre jsem si s nim pokecal
vic takovych lidi...
-
Marty_pv - FK
Tak hlásím příjezd i přes tu pekelnou mlhu, čekání na Ing. Jandu se fakt vyplatilo - na zpáteční cestě jsem tomu (u Šternberka kde už naštěstí nebyla mlha) dával docela sodu a stejně jsem dojel s průměrem o 0,9 l lepším (podle palubního pc)
-
drv.Astor - FK
Marty_pv: jaky jsi mel prumer? citil jsi rozdil? ja mel takovou mlhu, ze jsem sotva videl na cestu...
-
Marty_pv - FK
drv.Astor: cestou tam jsem jel za 6,6 l, zpátky za 5,7 l. Mlha byla pekelná cca po Šternberk, pak krásná cesta tak jsem to protáhnul a trochu vyzkoušel. Není to furt žádnej závoďák, ale reakce ne plyn je podstatně lepší (už žádná díra) a teď když dám podlahu tak je to fakt poznat, se starou jednotkou to pořádně netáhlo ani na plnej. Za tu cenu jsem spokojenej.
-
drv.Astor - FK
Dnes jsem auto poprve mohl protahnout a otestovat. Ma pocity jsou vice nez pozitivni, mile me to prekvapilo. Auto opravdu lepe reaguje na plyn, vykonostni propad zmizel, jde to lepe do otacek, auto drzi konstantni rychlost i v tahlych stoupanich. Spotrebu jsem zatim nemeril. Pri plnem zatizeni je to jeste vice poznat, to jsem byl hodne prekvapeny. Oproti serii je to rozdil. Za ty prachy jsem velmi spokojen.
Když jsem si psal s Jandou ohledně vačky, tak mi bylo řečeno, že mají jen jeden typ softu a že je kompatibilní s vačkou.
2 typy vaček pro MPi:
starší - menší uložení
novější - větší uložení
přelomové datum 7/1997
2 typy vaček pro MPi:
starší - menší uložení
novější - větší uložení
přelomové datum 7/1997
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
-
Stefi74 - FK
Hele čipaci
nejste někdo pobliž Přibrami chtěl bych oskoušet rozdíl mezi serii a čipem Mpi 
-
drv.Astor - FK
vacka vyjde asi na 4500 bez DPH, soft asi stejny nebude, kdyz u vacky je posunuty vonobeh na 1000ot/min, ne?
-
drv.Astor - FK
Po pul roce mi odesla ridici jednotka od CIMBU. Panu Jandovi jsem napsal mail ve stredu ve 21:00 s tim, ze je problem v ridici jednotce, jestli je nejaka sance ji opravit... Dalsi den v 18:00 jsem mel novou jednotku v aute
Zarucni servis funguje u CIMBU na 1*
-
gerrik - FK
Si piš
Mně tenkrát taky odešla, já blbec kupoval novou (služebák),a on mně pak sprdnul že bych to měl grátis