Domaci vyroba strisky...
-
Martinho - FK
Domaci vyroba strisky...
Napadlo me, zkusit vyrobit strisku, kde by se pouzila jako zaklad na pridelani ke karoserii cerna lista ve ktere je odstrikovac.
Co si o tom myslite, ma cenu to vubec nejak promyslet??
Myslel jsem, pridelat k tomu kus plastu,ktery by precnival pres okno a zbytek nejak vytvarovat napriklad pomoci laminatu, dotmelit,nalakovat....
Co si o tom myslite, ma cenu to vubec nejak promyslet??
Myslel jsem, pridelat k tomu kus plastu,ktery by precnival pres okno a zbytek nejak vytvarovat napriklad pomoci laminatu, dotmelit,nalakovat....
-
Hanz - FK
Re: Domaci vyroba strisky...
ty máš poslední dobou nápady
zkusit to mužeš, na černou lištu s ostřikovačem nastříkej montážní pěnu kterou posléze vybrus do požadovaného tvaru stříšky. Celý to pak přelaminuj...
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Hodně štěstí... Myslím, že se to moc nevyplatí, ale pokud se nudíš, můžeš to zkusit. 
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
levnejsi vude ji koupit
zkus počítat:)
cena spotřebovanýho materiálu a energií cca 500-800,-
čas kterej na tom strávíš se dá těžko odhadnout ale ten samý čas můžeš strávit někde na brigádě nebo jinou výdělečnou činností takže cena za hodinu by byla cca 80-100,- a minimálně 10 hodin se s tím určitě srát budeš pokud nejsi dost šikovnej
hrubej odhad na kolik tě výroba vyjde tedy je 1300-1800,- minimálně
má to cenu se s tím srát?
mám v garáži tuhle stříšku a za 500,- ti jí nechám

cena spotřebovanýho materiálu a energií cca 500-800,-
čas kterej na tom strávíš se dá těžko odhadnout ale ten samý čas můžeš strávit někde na brigádě nebo jinou výdělečnou činností takže cena za hodinu by byla cca 80-100,- a minimálně 10 hodin se s tím určitě srát budeš pokud nejsi dost šikovnej
hrubej odhad na kolik tě výroba vyjde tedy je 1300-1800,- minimálně
má to cenu se s tím srát?
mám v garáži tuhle stříšku a za 500,- ti jí nechám

-
Martinho - FK
Tak jste mi to asi rozmluvili.. 
Raceman: myslim,ze na tolik by to nevyslo,nejdrzsi asi ta samotna vynalozena prace....
Dekuju za nabidku,ale tahle striska se mi moc nelibi.
Byl to jen takovej napad udelat neco originalniho, co nikdo nema,ale upustim od toho asi
a pujdu do origo Airdesign...
Raceman: myslim,ze na tolik by to nevyslo,nejdrzsi asi ta samotna vynalozena prace....
Dekuju za nabidku,ale tahle striska se mi moc nelibi.
Byl to jen takovej napad udelat neco originalniho, co nikdo nema,ale upustim od toho asi
ok v pohodě 
no když myslíš že by to na tolik nevyšlo
já znám ceny materiálů a vůbec vše okolo laminování a tak dokážu udělat rozpočet pro výrobu
no když myslíš že by to na tolik nevyšlo
-
Martin_Happy - FK
pokud se nudíš a chceš to zkusit, tak to zkus.
Race:pasovalo by i na fáčko?
Race:pasovalo by i na fáčko?
nevím jestli by šla na fazoli ale je to umělá hmota takže tu přiříznout a tu ohřát a dotvarovat by neměl bejt žádnej problém
- izzyx
- Kontaktovat uživatele:
A jak složitá je montáž, to se akorát vymění za tu původní černou?
ano výměna kus za kus a je to na těch samých šroubech jako je ta původní
-
Martinho - FK
Moc o tom nevim,takze budes mit pravdu urcite tyRaceman píše:ok v pohodě
no když myslíš že by to na tolik nevyšlojá znám ceny materiálů a vůbec vše okolo laminování a tak dokážu udělat rozpočet pro výrobu