Umístění řj centrálu
-
Peterecek - FK
Umístění řj centrálu
hledal jsem ale nenašel jsem finální řešení protože jsou nejspíš dva druhy umístění. Tak se ptám znova, kde prosím najdu řj centrálu na Felicii GLXi 98? Koupil jsem dálkáč
http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci ... car-686-1/
tak by mě ještě zajímalo jestli bude dobré přehodit celou řj nebo to nějak propojit? A když bych řj vyměnil, jestli bude fungovat stále zamykání všech dveří zatlačením kolíčku u řidiče?? Díky
tak by mě ještě zajímalo jestli bude dobré přehodit celou řj nebo to nějak propojit? A když bych řj vyměnil, jestli bude fungovat stále zamykání všech dveří zatlačením kolíčku u řidiče?? Díky
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: UMÍSTĚNÍ ŘJ CENTRÁLU
s řídící jednotkou centrálu nic nedělelej na ni napojíš akorát dva dráty s ř.j. DO... já mám r.v. 96 a mám ř.j. centrálu pod budíkama...
-
Peterecek - FK
jej, takže budu muset oddělat celou palubovku nebo stačí jen plast pod volantem? A jestli bys mohl nějakou bližší specifikaci zapojení, třeba barvy drátu
jak to bude pak fungovat .. řídící jednotka dálky pošle při zamknutí signál, který přemostím do řídící jednotky centrálu a tím zamkne / odemkne? Ještě bych pak potřeboval nějakým způsobem připojit výstražné
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
palubovka musí dolu aby ses dostal k tomu relé. s pomocí 12V žárovky kterou jednim kontaktem napojíš na kostru a na druhý nandáš do špičky nabroušenej hřebík kterým budeš opatrně napichovat jednotlivé dráty tak dlouho až nalezneš drát pro uzamčení a odemknutí na ně napojíš patřičné vývody DO.centrál ve feliciích reaguje na mínusové impulsy tudíž je dúležité aby z DO šli minusové impulsy pro zamykání a odemykání pokud pudou plusové je třeba to pomocí spínacího relé změnit na minusové jinak ti to nebude fungovat.u těch blinkrů můžeš postupovat obdobně sundáš dekly pod volantem a ve svazku vedoucím od páčky blinkrú najdeš pravou a levou stranu blinkrú opět pomocí žárovky napojené jednou stranou na kostru napichuješ při puštěných blinkrech jednotlivé dráty až najdeš ty spravné podotykám že kontrolní žárovka musí blikat pouze při puštěných blinkrech a to vždy jen pro jednu stranu ne pro obě najednou!!!TJ.LEVÁ STRANA JEDEN DRÁT PRAVÁ STRANA DRUHEJ DRÁT.pak je důležitý kolik výstupů na blinkry má dané ovládání. pokud dvě zapoj na každou stranu jeden drát. pokud má jen jeden výstup musíš obě strany blinkrů propojit pomocí diod jinak by se ti při běžném provozu spouštěli všechny blinkry najednou.bude to chodit jak na dálku i normálně jak si byl zvyklej. 
-
Peterecek - FK
no to jsi mě moc nepotěšil, sundávat palubku se mi moc nechce
tak jsem přemýšlel jestli by nešly ty výstupy napojit přímo na dráty co jdou k ovládání řidičových, případně spolujezdcových dveří? Povede tam svatek pěti kabelů ... a u plastu podběhu bude určitě nějaká svorkovnice, ve které by se to dalo vykoumat
-
Peterecek - FK
já jsem to právě nikdy nedělal protože nebylo proč ... když jsem se jen tak zběžně díval tak sjem ani neviděl šroubyk de bych to povolil
-
Keke - FK
jsou vedle těch cuplíků skované vždycky pod takovým půlkolečkem a na středu v prostředu toho výdechu topení vyloupneš ten střed a je tam ty povolíš a je to a jeden ještě pod tou levou kritkou na palubák 
- DJ.Mara
- Kontaktovat uživatele:
Stačí sundat jen přístrojovku, palubovku nikoli. Přistrojovka drží na pěti šroubech jak už bylo řečeno. Dále je potřeba odpojit náhon tachometru od převodovky, aby si mohl přístrojovku povytáhnout a odpojit náhon od budíku. Někdo to dělá bez odpojení ale já mám na to asi velký ruce a nestrčím je tam. 
Octavia I combi 1.9 TDi zatím 66Kw 
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
musíš na to relé v těch dveřích to nenajdeš dělal sem to na 1.6ce a palubka musela dolu je to na 5 minut musíš sundat dekly pod volantem, pak vycvakat ty záslepky u vypinačú sou pod nima šrouby jak na levý tak pravý straně, pak na levý straně velká krytka pod ní šroub, mezi středovýma výfukama vzduchu je kolečko přez něj je krytka a pod ní šroub potom to opatrně vytahuješ ven,povytáhneš to a musíš odpojit konektory z vypinačú parkovacích a potkávacích světel poté odpojíš konektory ze všech vypinačů v pravo,pak to pude povytáhnout a odpojíš tachomatr a konektory přístrojovky a de to ven snad sem na nic nezapoměl kdybys byl od Karlovejch Varú neni problém se domluvit. 
-
Peterecek - FK
díky moc za rady ... právě jsem teď koupil ten vystřelovák a když jsem se jen tak předběžně ptal u jednoho elektrikáře tak si řekl 500 a na to mu seru když jde o to napojit někde pár káblíčků ... když se zvládly 4x el. okna tak toto by měla být hračka
-
Peterecek - FK
-
Casio
Jak si to nakonec zapojil, já jsem si ji teď koupil tu samou takyPeterecek píše:hledal jsem ale nenašel jsem finální řešení protože jsou nejspíš dva druhy umístění. Tak se ptám znova, kde prosím najdu řj centrálu na Felicii GLXi 98? Koupil jsem dálkáč
-
gerrik - FK
Hele, ale ty máš novou tvář, nedávalo se to pod kastlík před spolujezdcem?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nene...origo se dávaly za budíky na tu konzoli.Pokud má ale dodělávku,může být kdekoliv,třeba i za tím kastlíkem.
Být tebou tak zevnitř zamykám a odemykám a poslouchám odkud slyším cvakat relátka.
Být tebou tak zevnitř zamykám a odemykám a poslouchám odkud slyším cvakat relátka.
-
Peterecek - FK
jak říká Ivárek: za budíkama .. je tam takový plíšek a za ním je přišrubovaná ŘJ centrálu ... teoreticky by to možná šlo napojit přímo na řídící motorek centrálu v řidičových nebo spolujezdcových dveřích, ale takto je to asi nejlešpí za těmi budíky
Slo by to tak i prakticky. Je uplne jedno kde to napichnes. Muzes to treba pripojit pod tim krytem u noh. Je to pristupnejsi...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Není tak úplně pravda.Některé typy origo centrálu nenapíchneš jinak než u řj.Prostuduj schémata v DP.
Mozna mas pravdu. Nekdy si to najdu. Z vlastni zkusenosti vim, ze to jde na origo centralu ve felde z 95...
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.